Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Искатель, наскільки я зрозумів. На Уні було 16000 з хвостиком (який хвостик?) Ви за цю суму купили 1 биток, який рівний 625 доларів був? Через десять днів (сьогодні) можна вивести на доларову Уні 707 доларів? Чи можна було виводити на Уні грн? Скільки там буде? Вірно зрозумів?
Козак-характерник написав:Ще 4 дні підряд завершуватимуться депо. Інформуватиму громаду щодня про справи... Громадський контроль - наше фсьо!
ну как-то так ... У меня родственник два дня ходил актуализироваться с паспортом, на 3-й раз плюнул и забил, и это все в течение месяца - двух. Походу в отделении не знают, что надо отметку сделать - актуализировано... Ну а паспорт вы давали? Если нет, то вот и оно...
Искатель написав:Те, кто покупают евро в Приват24 и радуются от 20-30 копеек на каждом евро. Посмотрите, сколько сейчас стоит биткойн, который пару недель назад можно было купить по 16 тысяч с хвостиком. Только на стуле крепче сядьте...
А самому лень посмотреть? На момент - порядка 707 долларов. А дней 10 назад - 625. Посчитайте рост в процентах годовых? А самое главное: покупаешь за гривну с карты "Универсальная" (можно и с КДВ, это кому как больше нравится). И продаешь с зачислением гривны туда же - на "Универсальную" или КДВ (во втором случае только 0,5% теряется). Все гениальное - просто. Пользуйтесь на здоровье!
У Мавроді також все платилося до перезагрузки ... піраміда є піраміда, можна втрати все кусаючи себе за лікті
Козак-характерник написав:PrivatBank Приватівці, ви вже задовбали! Заявка № 11824423 від 29.10 Відповідь: На жаль, бракує даних для при проведенні дістаціонного розірвання договору. Вам необхідно звернутися у відділення банку, для актуалізації даних.
Яка ще актуалізація?
Десь тиждень тому отримував КДВ і фоткався...То збросили мені фінансовий тіліпон - пішов відновлювати, то карти блокуєте - потім розблоковуєте... Тепер це...
Суть заявки: Завершився одномісячний валютний депозит, оформлений через П-24. Вирішив на карту перевести і не пущає. Пише, що операція не доступна і зверніться до відділення. Оформив заявку в чаті. Відповідь на заявку вище написав...
Далі...Через застосунок "Депозити" успішно розірвав і перевів на карту. І ідентифікація не знадобилася.
Я запитую доколє? Харе знущатися! В мене таке враження, що якась падлюка в вас робить козні козаку із-за донецької прописки. Не в Донецьку я живу, а у Львові! Про це повідомляв у банку. Припиніть знущатися інакше більше з вами справ не матиму!
І накажіть того хто пакості мені робить!!!
Доброго дня! Приносимо свої вибачення за доставлені незручності. Ми зробимо все можливе для того щоб ситуація не повторилася в майбутньому. Ще раз приносимо вибачення і сподіваємося на Ваше розуміння. З повагою, Володимир. ПриватБанк.
Сьогодні аналогічна ситуація. Через П-24 не можу перевести суму депозиту на карту. Через мобільний застосунок "Депозити" перевів на карту успішно. При чому такий нюанс: через код із смс переказ не відбувається, пише, що немає інтернету. Коли приймаєш дзвінок, то переказ успішний. Приватівці, розберіться хто палки у кольоса козаку вставляє. Це вже набридло. Хтось там дуркує, а мені головняк.