Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Goodman написав:Козак-характерник Це у тебе "трет1й" глаз в1дкрився п1сля пролета в Трасте? Ти багато думав, переживав за Ойро . Ойро як1 перетворилисися на пап1р. Б1дненька ти наша золушка........, попелочек......
КХ не тільки банки, але й євро зміг завалити. Може в рубль РФії вклався б...
Вже вивели ТА з Привату? Рожкова сказала, що вводяться не більше як на 3 дні з 19.12. Але за 2 дні справилися. Цікаво чи за час ТА нараховувалися % по депо?
KIM30 написав:Вже вивели ТА з Привату? Рожкова сказала, що вводяться не більше як на 3 дні з 19.12. Але за 2 дні справилися. Цікаво чи за час ТА нараховувалися % по депо?
sailed написав:По поводу валюты - её пока что не выдают - всем кто заказывал - пришли смс с отказом и просьбой перезаказать. Видимо такая история будет длиться пока Шлапак не заступит на должность. Но мне почему-то кажется что в валюте никто уже не отдаст. Надо расчитывать на гривну. Я морально себя уже подготовил.
Тут отписывались, что валюту привозили в отделения и увозили, т.к. не было разрешения выдавать (из разговора с начальником отделения). Хотя тоже настроен скептически насчет выдачи валюты.
sailed написав:По поводу валюты - её пока что не выдают - всем кто заказывал - пришли смс с отказом и просьбой перезаказать. Видимо такая история будет длиться пока Шлапак не заступит на должность. Но мне почему-то кажется что в валюте никто уже не отдаст. Надо расчитывать на гривну. Я морально себя уже подготовил.
Тут отписывались, что валюту привозили в отделения и увозили, т.к. не было разрешения выдавать (из разговора с начальником отделения). Хотя тоже настроен скептически насчет выдачи валюты.
Сейчас переходная неделя, и сегодня вроде будут принимать решение по депозитам как раз.