ПриватБанк (2010 - 2021)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 64026403640464056406 ... 9038>
Повідомлення Додано: П'ят 23 гру, 2016 03:26

doctorb

я лично получал в Родовиде, зарегистрировавшись на сайте без всякой очереди ... пришел в назначенное время, получил 5 к евро новейшими 500-евровыми купюрами с номерами вподряд - да мне предложили их перевложить в новом меганадежном госбанке, но были посланы

вот пруф
Родовид Банк не отдает деньги, что делать?

мой первый пост на этом форуме кстати )
Востаннє редагувалось IMPRINTER в П'ят 23 гру, 2016 03:38, всього редагувалось 1 раз.
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Подякував: 228 раз.
Подякували: 6253 раз.

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: П'ят 23 гру, 2016 03:39

Re: Приватбанк - НАЦІОНАЛІЗАЦІЯ

IMPRINTER написав:doctorb

я лично получал в Родовиде, зарегистрировавшись на сайте без всякой очереди ... пришел в назначенное время, получил 5 к евро новейшими 500-евровыми купюрами с номерами вподряд - да мне предложили их перевложить в новом меганадежном госбанке, но были посланы

Возможно Вы были из "первых партий" вкладчиков, мне так уже не повезло))) Но зла на Родовид я не держу, наоборот, по сравнению с Надрой меня там удивили чуткие и сочувствующие сотрудники :D посде *ыдловатой НадрЫ (отделение на Артема, включая нач.отделения на тот момент)
doctorb

Подякував: 25 раз.
Подякували: 32 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 23 гру, 2016 04:10

КОЛОМОЙСЬКИЙ ВПЕРШЕ ПРОКОМЕНТУВАВ НАЦІОНАЛІЗАЦІЮ "ПРИВАТБАНКУ"

Бізнесмен подякував Кабміну і розповів, як НБУ "дотиснув" банк. Колишній співвласник "ПриватБанку" Ігор Коломойський вперше прокоментував націоналізацію банку. Письмовий коментар ТСН.ua наводить дослівно. "У цей нелегкий для колишніх акціонерів час я хотів би дати короткий коментар про націоналізацію "ПриватБанку" трьома тезами.

1. Я хочу подякувати Кабінету Міністрів і особисто Володимиру Гройсману. Як ви знаєте, внаслідок останньої хвилі клієнтської паніки, спровокованої насамперед діями НБУ, ми були змушені звернутися до Кабінету Міністрів з пропозицією про передачу "ПриватБанку" державі. Я вважаю, що прем'єр-міністр і його команда виявили справжню мужність, прийнявши це непросте рішення. Якщо б вони не зважилися на цей крок, це поставило б під загрозу всю фінансову систему України. Читайте також: Колишній топ-менеджер "ПриватБанку" пояснив, чому не можна говорити про проблемність фінустанови

2. "ПриватБанк" став жертвою свавілля НБУ. У "ПриватБанку" був збалансований забезпечений кредитний портфель, що підтверджується міжнародним аудитом. Однак НБУ, постійно змінюючи свої власні нормативи, вигадував все нові і нові способи штучного зниження капіталізації банку. Потім вони почали розповідати про міфічну діру в 150 млрд грн, 97% пов'язаних кредитів, про те, що всі гроші викрадені або виведені в офшори. Хоча всі ці цифри вони отримали в результаті довільної зміни облікової політики. Нормальні центробанки допомагають банкам у важкий час, такий як економічні кризи, окупація або війна. Наш же регулятор використав усі можливі прийоми, щоб дотиснути "ПриватБанк". І, на жаль, у нього це вийшло. Читайте також: Принцип доміно. Банкрутство "ПриватБанку" призвело б до "лускання" інших банків – НБУ

3. Найважливіше, що унаслідок прийнятого рішення не постраждали клієнти банку. Як би важко і прикро не було, протягом всіх переговорів ми пам'ятали, що найголовніше - це клієнти "ПриватБанку". Мені смішно чути висловлювання, що Коломойський когось шантажував, погрожуючи обвалити "ПриватБанк". Ми захищали наш банк до останнього, але рівно до того моменту, поки ми не відчули загрозу для клієнтів. А в іншому, історія розставить все по своїх місцях. Ну, і щоб завершити на мажорній ноті, я висловлю надію, що новий акціонер в особі держави і нове правління, очолюване паном Шлапаком, буде високо нести прапор "ПриватБанку", знайде спільну мову з усіма клієнтами банку, збереже та примножить його високі стандарти. Я сподіваюся, що новий менеджмент не тільки гідно зустріне в наступному році 25-річчя банку, але і закладе основи для святкування його 50-річчя. Дякую за увагу".

http://tsn.ua/groshi/kolomoyskiy-vpersh ... 52279.html

Бачо Корчилава

Игорь Валерьевич Коломойский наконец прокомментировал историю с Приват-Банком.
Не знаю почему, но мне сразу вспомнилась одна фраза - "войны не будет. Но будет такая борьба за мир, что камня на камне не останется".
Так и ИВК, воевать не собирается, но за мир видимо все же поборется.
Surfer

Подякував: 175 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

3
5
Повідомлення Додано: П'ят 23 гру, 2016 08:07

вот пруф

Подтверждаю. Всем Родовід первое время платил в валюте вклада, сам там был клиентом. Но потом для тех кто оставил в нем деньги были лимиты в 100 грн.
BBC

Подякував: 1105 раз.
Подякували: 1199 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 23 гру, 2016 08:48

BBC написав:

вот пруф

Подтверждаю. Всем Родовід первое время платил в валюте вклада, сам там был клиентом. Но потом для тех кто оставил в нем деньги были лимиты в 100 грн.

Поправочка-в 150, ежедневно из банкомата выбирала.
Barsurman

Подякував: 51 раз.
Подякували: 90 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 23 гру, 2016 09:02

вот пруф

из Вашего поста
Просто из каждого случая нужно делать вывод:
Больше никогда с банками с отечественным капиталом ни вкакие отношения вступать не буду !!! Теперь только в 100% буржуйские банки.

это была паника? :)
VetalUA

Подякував: 74 раз.
Подякували: 90 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 23 гру, 2016 09:13

VetalUA написав:Больше никогда с банками с отечественным капиталом ни в какие отношения вступать не буду !!! Теперь только в 100% буржуйские банки.
Буржуйский банк может внезапно превратиться ...
Греческий Eurobank Ergasias S.A. продает банкиру Сергею Тигипко 99,987% акций Универсал Банка
Так что не надо паники и категоричность тоже не желательна.
Intento

Подякував: 42 раз.
Подякували: 35 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 23 гру, 2016 10:31

IMPRINTER написав:когда Родовид рекапилализировали ВСЕМ клиентам Родовида отдали все вклады в валюте вклада без ограничения по сумме

А мне отдали тогда гривнями.. потому что вклад был в гривнах и очень большой.
  IMPRINTER написав:Юля forever )))

О да, народ добро не помнит, хотя помню деньги тогда все тащили.. что там, воровка, брехюля, несметные миллиарды (которые так никто и не увидел), убийство Щербаня (надо было до такого ещё додуматься). Вообщем, я того же мнения, что "Юля forever" и посмотрим как с аналогичной задачей справится Порошенко и Гонтарева. Тут правда ещё будет и ЕБРР в набсовете, но все равно.

Не помню, Родовид тогда стал 100% гос?

Приват, как и Укрексим, 100% акций владелец Кабмин.
Приват это 100% госбанк и имеет статус сберегательного.
Дополнительные гарантии приняли позавчера, если кто не уследил.

Зображення

http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webp ... 3511=60747
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09 ... g_id=10085

Frei написав:Чому мовчить Тимошенко?

:arrow: https://www.youtube.com/results?search_ ... 0%B0%D1%82
rufius
34

Форумчанин року

Подякував: 100 раз.
Подякували: 1145 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 23 гру, 2016 10:31

doctorb написав:
  Эгоист написав:Яка є вірогідність того, що після націоналізації нові доларові вклади будуть віддавати у гривні? :shock:

Мінімальна. Зараз непростий період у банка, тому з розумінням ставлюсь до тимчасових проблем з валютою на поточний момент, і не біжу замовляти валюту з поточного рахунку - не сумніваюсь, що незабаром все працюватиме у штатному режимі.

Текущая ситуация с невозвратом валютных депозитов создана специально. Чтобы паникеры забирали гривной по невыгодному курсу. Таким образом, "госПриват" сэкономит на покупке валюты. Все гениальное просто.
Отсюда же делаю вывод, что такая ситуация продлится еще долго.
Искатель

Подякував: 1072 раз.
Подякували: 4873 раз.

Профіль

6
13
2
Повідомлення Додано: П'ят 23 гру, 2016 10:35

IMPRINTER написав:ol_zy

еще раз ... когда Родовид рекапилализировали ВСЕМ клиентам Родовида отдали все вклады в валюте вклада без ограничения по сумме (кто-то захотел не забирать, а оставить их в новом госбанке) .. далее вкладчиков Укрпрома передали всех в Родовид и ВСЕМ клиентам Укрпрома отдали все вклады в валюте вклада без ограничения по сумме (кто-то захотел не забирать, а оставить их в новом госбанке Родовид) ... но потом с новым госбанком Родовидом случилась беда и те кто оставил в нем деньги - те отнюхали и зависли в нем .. потом уже год/два спустя получали в Ощаде ... но те кто забрал тогда когжда выдавали и не оставляли их в новом госбанке Родовид - у тех проблем небыло ...

значит родовидовцам повезло. когда передали укрпром, то уже никто ничего не выдавал, может самые первые еще и успели, но и там все было по записи/очереди. Когда подошла моя очередь (а я почти в первых рядах записался), то уже ничего никому не отдавали - успел пару раз проценты с приноса забрать и пару раз из банкомата с ограничениями 1000 и потом 100 и все закончилось...
ol_zy

Подякував: 449 раз.
Подякували: 788 раз.

Профіль

#<1 ... 64026403640464056406 ... 9038>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор