Відповіді будівельника айде і співчуваючому Єноту

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Авторська тема користувача budivelnik. Форум Будівельник завжди правий на Finance.UA. Ринок будівництва і будівельних матеріалів, обговорення зміни цін на ринку житла. Аналітичні дані, прогнози і тенденції, вартість будівельних матеріалів.
  #<1 ... 45678 ... 14>
Повідомлення Додано: Нед 26 вер, 2010 08:51

budivelnik
Без ФИО и номеров устроит??? Выложу несколько!!!
Только у меня нет ни одного на 400 000 грн. - я ж раскладываю по банкам :D
По текущим договорам или договарам с поплнением (а их большинство) - в них либо суммы не указаны вообще, либо только первоначальный взнос :D

И на последок... Где и когда я спорил с вами по строительству также ожесточенно как вы со мной по математике??? А я ведь кандидат технических наук и моя диссертация и деятельность ближе к прикладной математике, а вы спорите и хамите когда я говорю как расчитать погрешность... Тупо, согласитесь... Разве я хамил вам когда вы рассказывали как надо строить???

А так это форум не строительный!! :D Создавайте тему "технологии строительства" - я туда даже не зайду :D

По-поводу ошибки в 5 долларов... Я ж несколько раз указывал 1675... К чему ваши тупые повторы о 1670? Исправились бы сразу и все ОК :D

О!!! Признали свою ошибку в 1635?? Вот как с вами общаться??? Я ж переспрашивал. что мол ошиблись может где??? Че ж сразу то не сказать что ошиблись??? Неужели надо так много времени чтобы увидеть подобное и признать???
Ну а том, что прогноза небыло я вынужден в очередной раз привести вашу же цитату
http://forum.finance.ua/viewtopic.php?t ... start=2565
budivelnik Добавлено: Ср 22 Сен, 2010 16:01
мене є хоч якийсь прогноз і озвучений він був ще з березня 2009 , так от на сьогодні мій підпис відрізняється від реальності на :
є 1578 , по моєму прогнозу повинно бути 1635 + 5%= 1717 , розбіжність в : 00
(1717-1578 )/1578 = 8,8%

В мене є прогноз від 2009... по моєму прогнозу...
Тогда давайте так:
Есть ваш прогноз от лета 2010 И на сегодня считайте его как 1675+7%=1729
Погрешность на сегодня по нему только за 4 месяца набежала уже 9,5%
Но окончательно результат увидим в 2011-м

А о прогнозе 2009 - забудьте тогда или не приводите его с текущими расчетами!!! Он не выполнился и на сегодняшний день ЕГО ПРООСТО НЕТ - там либо даты в прошлом либо он не о чем - о каком-то дне без дат...

На этом адью...
У меня нет желания общаться с человеком, выслушивая тупые обвинения, чтобы на 4-й странице прочесть "помилково використовувалась цифра в 1635 + 5%"
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 26 вер, 2010 10:01

А я ведь кандидат технических наук и моя диссертация и деятельность ближе к прикладной математике,

Тепер мені зрозуміла Ваша нудність .
Шановний життя це не прикладна математика це набагато складніший процес який при бажанні можна описати математичними формулами , але при цьому жодна з цих формул не буде абсолютно справедливою .
Тому не використовуйте математичний апарат вузько , шукаючи на економічному форумі академічно правильне викладання математичних термінів .
Спустіться з математичного олімпу і спробуйте зрозуміти і порівняти на хлопський розум наприклад такі речі
дата________Будівельник_____________________інші______________реально на сьогодні
08-03-2009__дно 1800_____________________обвал до рівня 200-600____________1578
10-08-2009__1821 до 1770-1940 квітень 2010__обвал до рівня 600-1000___________1578
01-01-2010__1670 до 1850-2200 на січень 2011_обвал до рівня 800-1400___________1578
01-08-2010__1670 до 1850 ( корекція попереднього )обвал до рівня 800-1600_______1578

Порівняйте цю маленьку табличну , може в голові щось просвітиться і зрозумієте свою помилку і зміните вектор нападок .

На этом адью...
У меня нет желания общаться с человеком, выслушивая тупые обвинения, чтобы на 4-й странице прочесть "помилково використовувалась цифра в 1635 + 5%

Тим самим кінцем , по тому самому місцю.
Тогда давайте так:
Есть ваш прогноз от лета 2010 И на сегодня считайте его как 1675+7%=1729
Погрешность на сегодня по нему только за 4 месяца набежала уже 9,5%
Но окончательно результат увидим в 2011-м

Знову пробуєте навязати своє бачення і заставити мене виконувати Ваші думки і побажання :?:

Давайте так
Не вказуйте мені що я маю робити.
Для людини яка плутається в трьох соснах і не в стані самостійно визначити до якої з сосен відноситься всього одна цифра - Ви забагато виставляєте умов .
Навчіться спочатку розуміти що пишуть інші , потім навчіться правильно сприймати ці інші думки , і навіть після цих двох умов - не маєте права звинувачувати когось в брехні .
Маєте тільки одне право
Викласти свою думку і все. Далі нехай розбираються читачі.
А о прогнозе 2009 - забудьте тогда или не приводите его с текущими расчетами!!! Он не выполнился и на сегодняшний день ЕГО ПРООСТО НЕТ - там либо даты в прошлом либо он не о чем - о каком-то дне без дат

1 Шановний від того що прогноз не збувся - він не перестав бути прогнозом .
2 Мені не зрозуміло чому Ви заявляєте що мої прогнози в 2009 без дат і цифр
Тоді це що :?:
budivelnik Додано: Пт 10 Лип, 2009 00:25
Я прогнозую на протязі слідуючого кварталу корекцію цін в діапазоні від -1 % до +2 % в місяць , що в цифровому вигляді з привязкою до сайту
http://www.domik.net/mod/main/indexes/? ... period=all
буде виглядати слідуючим чином
01-07-2009 --- 1821
01-08-2009----1803----1857
01-09-2009----1785----1900
01-10-2009----1777----1940
budivelnik Додано: Нд 19 Лип, 2009 19:58

11-09/1750__1920/
12-09/1730__1900/
01-10/1730__1900/
02-10/1730__1900/
03-10/1750__1920/
04-10/1770__1950/

Тепер коли всі побачили що Ваше кидання на людей з чіплнням до різниці в цифрах в кілька доларів , постійне навязування думки про те яка цифра є базовою для підрахунків , а яка ні , навязування думки що при приведенні діапазону обовязково повинно братись середнє між границями діапазону і так далі
Показує що Ви елементарний нудний склочник , який жодної власної думки не має і паразитує на думках інших . Такий собі Андрій_В _2

До речі я пропонував Вам графічно відобразити моїх три прогнози і накласти їх на реальні прогнози доміка+ мегакварталу+ канзасу .
Видно ця творча задача Вам або не під силу , або Ви її зробили і зрозумівши що лаханулись тепер аккуратненько пробуєте зїхати з теми .
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 26 вер, 2010 18:01

Уважаемый Будивельник,

Вы обратились к консультанту и он рекомендовал Вам купить актив по 1 грн., предсказывая рост через n месяцев на 5% до 1,05 грн.
Через указанный период стоимость актива составила 0,95 грн.

Следуя Вашей логике, вы не станете предъявлять никаких претензий к консультанту, так как погрешность его прогноза составляет всего лишь 10,5% - не повод для решительных действий.

То есть, вместо заработка имеем потери, но это ничего, все в порядке, так должно быть, мы лишь немного ошиблись. Консультанта даже необходимо особо поблагодарить за такую незначительную относительную погрешность?
пожиратель макаронов

Подякував: 17 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 26 вер, 2010 18:10

строитель, вы достойный спорщик, но ваша манера общения последнее время напоминает необразованного жителя сельской месности. понятно что нервы сдают всем что то доказывать, но зачем через слово переходить на осорбления?
читаю форум давно, было интересно наблюдать как вы боролись со всем миром и при этом показывали чудеса упорства и выдержки. ваше мнение я не разделял, но уважал вашу принципиальность и способность приводить, свои аргументы без перехода на личности. жаль что это осталось в прошлом....

зы вам когда-то писали, что ник вашего апонента JDE, а вы и этого не признаете и постоянно пишите "айде". это упрямство, нежелание прислушиваться к другим или невосприятие реальности?
Slon_Nosov

Подякував: 1081 раз.
Подякували: 717 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 26 вер, 2010 18:25

пожиратель макаронов написав:Уважаемый Будивельник,

Вы обратились к консультанту и он рекомендовал Вам купить актив по 1 грн., предсказывая рост через n месяцев на 5% до 1,05 грн.
Через указанный период стоимость актива составила 0,95 грн.

Следуя Вашей логике, вы не станете предъявлять никаких претензий к консультанту, так как погрешность его прогноза составляет всего лишь 10,5% - не повод для решительных действий.

То есть, вместо заработка имеем потери, но это ничего, все в порядке, так должно быть, мы лишь немного ошиблись. Консультанта даже необходимо особо поблагодарить за такую незначительную относительную погрешность?

1 Є залізне правило
Не має нічого більш не потрібного ніж безкоштовні поради .
Тому Ваше порівняння мене з консультантом як мінімум не коректне
2 У Вас не має доказів того , що мої прогнози відрізняються від реальної ситуації .
У Вас є докази того що мої прогнози відрізняються від аналітичних викладок приблизно такого ж прогнозиста як я під назвою домік.нет .
Так само у Вас є докази того , що мої прогнози з точністю в 99% збігаються з аналітичними викладками інших інтернет-аналітичних агенств , а саме мегаквартал і канзас
3 В мене просте запитання
Так може будівельник + мегаквартал + канзас - в ногу , а домік не в ногу :?: :D
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 26 вер, 2010 18:35

Slon_Nosov написав:строитель, вы достойный спорщик, но ваша манера общения последнее время напоминает необразованного жителя сельской месности. понятно что нервы сдают всем что то доказывать, но зачем через слово переходить на осорбления?
читаю форум давно, было интересно наблюдать как вы боролись со всем миром и при этом показывали чудеса упорства и выдержки. ваше мнение я не разделял, но уважал вашу принципиальность и способность приводить, свои аргументы без перехода на личности. жаль что это осталось в прошлом....

зы вам когда-то писали, что ник вашего апонента JDE, а вы и этого не признаете и постоянно пишите "айде". это упрямство, нежелание прислушиваться к другим или невосприятие реальности?

1 Дякую за достойного спорщика.
2 Прошу вибачення за деяку нервозність , але в данному випадку з JDE Ви не праві .
Людина яка розповідає що є кандидатом математичних наук і не в стані розібратись які цифрові ряди до яких прогнозів відносяться + плутається з часовими рамками + позволяє собі звинувачувати оппонента + не приносить вибачень коли її звинувачення базуються на її ж помилках + нудно і дотошно чіпляється до знаків після коми які жодним чином не впливають на загальну картину
Звичайно
а - викликає роздратування
б - своєю поведінкою позволяє мені вести себе по відношенню до нього аналогічно

Якщо Ви звертали увагу , в досить різкій манері я відповідаю тільки тим хто :
а - позволяє собі тикати не знайомим
б - заміняє собою судові інстанції виносячи звинувачувальні вироки

99% моїх дещо неадекватних відповідей на протязі всього часу знаходження на форумі були спрямовані проти трьох персонажів
Андрій_В , Турбіна ,JDE

ps
Айде я писав тому що мені просто лінь переключати розкладку клавіатури :D
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 26 вер, 2010 19:07

budivelnik написав:2 Прошу вибачення за деяку нервозність , але в данному випадку з JDE Ви не праві .
Людина яка розповідає що є кандидатом математичних наук і не в стані розібратись які цифрові ряди до яких прогнозів відносяться + плутається з часовими рамками + позволяє собі звинувачувати оппонента + не приносить вибачень коли її звинувачення базуються на її ж помилках + нудно і дотошно чіпляється до знаків після коми які жодним чином не впливають на загальну картину
Звичайно
а - викликає роздратування
б - своєю поведінкою позволяє мені вести себе по відношенню до нього аналогічно

Якщо Ви звертали увагу , в досить різкій манері я відповідаю тільки тим хто :
а - позволяє собі тикати не знайомим
б - заміняє собою судові інстанції виносячи звинувачувальні вироки

99% моїх дещо неадекватних відповідей на протязі всього часу знаходження на форумі були спрямовані проти трьох персонажів
Андрій_В , Турбіна ,JDE

ps
Айде я писав тому що мені просто лінь переключати розкладку клавіатури :D

Ваш интеллектуальный уровень даже не позволяет вам запомнить что я кандидат технических наук, а не математических :D
Я прекроасно понимаю какой прогноз к какому временному ряду относится... :D Это вы неспособны разобраться ДАЖЕ в собственных. потому как это брехня - вот вы и путаетесь в них постоянно!
С временными рамками путаетесь вы, когда в посте говорите о 2009-м и потом спрашиваете меня, почему это я решил что вы имели ввиду 2009-й :shock: Тут вообще нет слов! Я же - никогда!

Извинения я приносил лично вам один раз точно, когда был не прав - вы НИКОГДА. Хотя не правы значительно чаще... Это просто ваше "скотско-быddlоватое" в вас сказывается...

Вы допускаете в расчетах ошибки в 50%. Так что не к последнему знаку я придираюсь...
Даже такой тупой как вы понимает это - поэтому это очередное вранье!

Если больные руки и неудобно переключать клавиатуру - то можно написать Джи-ди-и или хотя бы Джи-ди... "Ай" в моем логине точно нет и в помине! Где нашли "ай" вы - это загадка... :D
Востаннє редагувалось jde в Нед 26 вер, 2010 21:23, всього редагувалось 2 разів.
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 26 вер, 2010 19:09

1. Ваша уверенность при предсказывании будущего - тот же бесплатный совет для человека, зашедшего почитать форум в поисках информации и независимых мнений перед тем, как принимать решение.

2. Раз нет доказательств (то есть Домик не в счет), то откуда у Вас уверенность в истинности других источников?

3. Не смогу подтвердить письменными свидетельствами и аудиозаписями, но весенние 85 куе без торга к сентябрю превратились в 78-83 с торгом. Apples to apples. Так что домик - в ногу.

Также, недавние новости о почти полном отсутствии сделок с 3-к квартирами как бы намекают нам о том, что при ведении статистики по реальным продажам, сокращение объемов с 3-к (а метр там дешевле) приведет к увеличению средней по рынку цене метра в отчетах, при прочих равных.
пожиратель макаронов

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 26 вер, 2010 19:29

пожиратель макаронов написав:1. Ваша уверенность при предсказывании будущего - тот же бесплатный совет для человека, зашедшего почитать форум в поисках информации и независимых мнений перед тем, как принимать решение.

2. Раз нет доказательств (то есть Домик не в счет), то откуда у Вас уверенность в истинности других источников?

.

явіть собі на хвилинку , що мене не має і та сама людина , тільки з табору продавців прийшла сюди почитати , щоб зорієнтуватись що ж буде
І бачить тільки
ж*** - все впаде в рази ... і так далі
Про категорію цих людей Ви подумали , чи для Вас власник житла - не людина і не має права на альтернативну інформацію :?:

3. Не смогу подтвердить письменными свидетельствами и аудиозаписями, но весенние 85 куе без торга к сентябрю превратились в 78-83 с торгом. Apples to apples. Так что домик - в ногу.

Также, недавние новости о почти полном отсутствии сделок с 3-к квартирами как бы намекают нам о том, что при ведении статистики по реальным продажам, сокращение объемов с 3-к (а метр там дешевле) приведет к увеличению средней по рынку цене метра в отчетах, при прочих равных

А я можу підтвердити з допомогою нотаріально засвідчених договорів ріст ціни з листопада 2009 по липень 2010 в середньому на 15 %В угодах які проводились під моїм контролем в житлі яке я будував + повну відсутність попиту по будь-якій ціні в березні 2009 і наприклад графік мегакварталу повністю відповідає написанному мною вище .
Березень 2009 - падіння індексу до 1600 , березень - липень - ріст до 1800 , липень 2009-липень 2010 - фіксація на рівні 1800 , серпень 2009- до сьогодні зниження до рівня 1770
і це
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 27 вер, 2010 00:52

Про категорію цих людей Ви подумали , чи для Вас власник житла - не людина і не має права на альтернативну інформацію Question

О да, дилемма.
Признаю и каюсь - совершенно не подумал! Посыпаю голову строительным мусором.
Только вот с 2000 по 2008 год никто не подумал о категории людей вроде меня, и любой продавец, впаривающий халупу покупателю на пике за 100+ куе, считал, что покупатель имеет право только на одну информацию - будет только дорожать :twisted: Времена изменились: нарадовался продавец, теперь пусть порадуется покупатель.

Речь ведь не о том, чтобы обидеть продавцов и обвалить цены, чтобы им было плохо. Мы говорим только о коррекции цены в сторону адекватности, то есть - вниз от сегодняшних прейскурантов.

А я можу підтвердити з допомогою нотаріально засвідчених договорів ріст ціни

Все может быть. Кто знает, что в Вашем регионе на рынке творится.
Можно также попросить Вас рассказать о параметрах жилья, проданного Вами в ноябре 09 и июле 10? Можно ли по-честному сравнивать?
пожиратель макаронов

Профіль

#<1 ... 45678 ... 14>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Ірина_