kreuz написав:Повторяясь, спрашиваю: есть ли хоть какой-то смысл регистрироваться в онлайн-банкинге, устанавливать джаву и т.д. или щимиться уже сразу на маркет (учитывая что мой номер уже зелёный)? Ведь тарифы одинаковы и там и там, а возможностей в маркете как-будто даже больше, или я не прав?
Процедуру регистрации уже прошёл, на финансовой панели свои продукты вижу с актуальными остатками, однако в основной части страницы ничего не отображается. Почему? Юля Кіндра, помогите!
Добрий день! Немає необхідності реєструватися у інтернет-банкінгу, достатньо буде Фідомеркету, по функціоналу в ньому більше можливостей, крім того, робота на ним триває. В майбутньому планується, що залишиться лише Фідомаркет, а існуючий і-банкінг буде закритий. Тарифна політика однакова, але у Фідомаркеті, наприклад, існує ще бонусна система при купівлі смарт-техніки, яка передбачає повернення чистини витрат за покупку техніки на Фідомаркеті на картку "Штука", бонусні ставки при відкритті депозитів, тощо.
Якщо є "зелений номер", то ви вже можете повноцінно користуватися Фідомаркетом. Що ви маєте на увазі "основна частина сторінки"? Інформація про ваші рахунки є лише у Фінансовій панелі. Коли ви на головній сторінці вибираєте послуги, наприклад, "Платежі", то надалі при здійсненні платежа - вам буде запропоновано зробити це з вашого рахунку.
Фідомаркет - це банківський ресурс нового формату - він об`єднує в собі інтернет-банкінг, магазин смарт-техніки та сайт банку водночас.
Юля Кіндра написав:Якщо є "зелений номер", то ви вже можете повноцінно користуватися Фідомаркетом. Що ви маєте на увазі "основна частина сторінки"? Інформація про ваші рахунки є лише у Фінансовій панелі. Коли ви на головній сторінці вибираєте послуги, наприклад, "Платежі", то надалі при здійсненні платежа - вам буде запропоновано зробити це з вашого рахунку.
В основній частині сторінки мав би бути Мій власний кабінет (чи як він там іменується) з переліком моїх продуктів банку, але там пусто в Опері (для порівняння в Експлорері все ок), отож прошу допрацювати Маркет до стану коректної роботи в Опері.
Доречі, є пропозиція для популяризації картки Штука: зробіть більш масовий кеш-бек, а то і взагалі всеосяжний, бо наразі конкурентів мало, та й ті потроху згортають свої пропозиції (в Приваті акція лише до вересня, а Дельта кожного разу продляє програму все складніше, в Астри була чи не найкраща картка, та загула...) Наче десь читав на сайті Фідо про знижки чи щось подібне від http://www.bonprix.ua/, проконсультуйте будь ласка, про що йдеться, а якщо помиляюсь, то зробіть таку знижку. І на цьому сайті будуть доречними знижки: http://clasno.com.ua/
P.S. Про bonprix читав ось тут, але малоінформативно...
Востаннє редагувалось kreuz в Вів 05 сер, 2014 21:55, всього редагувалось 1 раз.
Юля Кіндра написав:Якщо є "зелений номер", то ви вже можете повноцінно користуватися Фідомаркетом. Що ви маєте на увазі "основна частина сторінки"? Інформація про ваші рахунки є лише у Фінансовій панелі. Коли ви на головній сторінці вибираєте послуги, наприклад, "Платежі", то надалі при здійсненні платежа - вам буде запропоновано зробити це з вашого рахунку.
В основній частині сторінки мав би бути Мій власний кабінет (чи як він там іменується) з переліком моїх продуктів банку, але там пусто в Опері (для порівняння в Експлорері все ок), отож прошу допрацювати Маркет до стану коректної роботи в Опері.
Доречі, є пропозиція для популяризації картки Штука: зробіть більш масовий кеш-бек, а то і взагалі всеосяжний, бо наразі конкурентів мало, та й ті потроху згортають свої пропозиції (в Приваті акція лише до вересня, а Дельта кожного разу продляє програму все складніше, в Астри була чи не найкраща картка, та загула...) Наче десь читав на сайті Фідо про знижки чи щось подібне від http://www.bonprix.ua/, проконсультуйте будь ласка, про що йдеться, а якщо помиляюсь, то зробіть таку знижку. І на цьому сайті будуть доречними знижки: http://clasno.com.ua/
Дельта по кешбеку знову повернулася до 2%, навіть дещо покращила програму.
сегодня через фидобанк получаю деньги от ФГВ. в фидо предлагают оставить у них на вкладе "зеленый корридор+" или ПластишФантастиш. раньше с этим банком не сталкивался. сотрудники банка говорят, что проблем с выплатами депозитов у них нет. Что скажете? У кого какие мнения? заранее спасибо.(г.Киев).
raa написав:сегодня через фидобанк получаю деньги от ФГВ. в фидо предлагают оставить у них на вкладе "зеленый корридор+" или ПластишФантастиш. раньше с этим банком не сталкивался. сотрудники банка говорят, что проблем с выплатами депозитов у них нет. Что скажете? У кого какие мнения? заранее спасибо.(г.Киев).
За банк поручиться не рискну, но я в него начал влазить добровольно Продуктов так много разных, что выбрать с наскока я бы не смог. Я бы валил деньги от фонда на текущий счет, а потом спокойно выбирал депозиты и оформлял их через интернет, там проценты повышенные. Да к тому же фантастику наличие текущего счета желательно для снятия наличных.
raa написав:Что скажете? У кого какие мнения? заранее спасибо.(г.Киев).
Банк входить у другу групу за розмірами активів. Досить пристойний, як на мене варіант для вкладів на даний час. Ну і Фідо є агентом ФГВ, а це про багато оговорить.
Це вклад для тих кому через ФІДО виплачує ФГВ (тільки для них). Там підвищений відсоток. У мене теж є «Зелений коридор», але не «+», простий так би мовити. Там відсоток трохи нижчий.