|
ФІДОБАНК (у стадії ліквідації) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: П'ят 20 чер, 2014 15:41
Webracer наскільки я зрозумів - ліміт тільки на "вивід готівки", на оплату товарів ліміт 5/10к, і мабуть на безготівкове перерахування або теж 5/10 або взагалі нема
-
bor
-
-
- Подякував: 40 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 20 чер, 2014 15:51
bor написав:Webracer наскільки я зрозумів - ліміт тільки на "вивід готівки", на оплату товарів ліміт 5/10к, і мабуть на безготівкове перерахування або теж 5/10 або взагалі нема
Ліміт в 2000 грн дійсно лише на зняття готівки і він незмінний. Ліміт на оплату в залежності від типу карти 5/10 тисяч клієнт може змінити самостійно. Безготівкові перерахунки без обмежень. Тому для зняття всієї суми з Пластик Фантастик не обов'язково закривати картку, можна перерахувати всю суму на Фідомаркеті на поточний рахунок, з якого зняти без комісії.
-
Юля Кіндра
-
-
- Заблокований
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 60 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 20 чер, 2014 17:50
Юля Кіндра написав: bor написав:Webracer наскільки я зрозумів - ліміт тільки на "вивід готівки", на оплату товарів ліміт 5/10к, і мабуть на безготівкове перерахування або теж 5/10 або взагалі нема
Ліміт в 2000 грн дійсно лише на зняття готівки і він незмінний. Ліміт на оплату в залежності від типу карти 5/10 тисяч клієнт може змінити самостійно. Безготівкові перерахунки без обмежень. Тому для зняття всієї суми з Пластик Фантастик не обов'язково закривати картку, можна перерахувати всю суму на Фідомаркеті на поточний рахунок, з якого зняти без комісії.
Оскільки мені картка особливо не потрібна, то одного поточного рахунку буде достатньо, щоб отримувати відсотки по депозиту і знімати тіло самого депозиту.
-
Webracer
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 337 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 чер, 2014 11:08
Зашел в отделение в пт в 10.30 на Сталинграда, хотел оформить Фантастический пластик, Но, ОЧЕРЕДЬ)) Ждать не было времени, а по сб не работают. Жаль...
-
mihasik
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 29 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 чер, 2014 11:28
mihasik написав:Зашел в отделение в пт в 10.30 на Сталинграда, хотел оформить Фантастический пластик, Но, ОЧЕРЕДЬ)) Ждать не было времени, а по сб не работают. Жаль...
Та не нужно оно Вам. Я вот мучаюсь с их прозорой припейд картой(та что по акции "хочу такую же прозрачную карту"), вроде все хорошо, но лимит на торговые операции 21к в месяц нивелирует все плюшки. Причем считается от каждой транзакции, а узнать какой у тебя сейчас доступный лимит, и когда можно воспользоваться СВОИМИ же деньгами, которые лежат на карте - никак. В альфе в ИБ хоть видно, какой у тебя сейчас доступный лимит, а здесь - лотерея. Что еще примечательно - если идет отказ из за лимита, то смс об отказе вообще не приходит. И вообще, смс приходят только по удачным операциям. То есть, если карту спионерят, и начнут подбирать пин код, я об этом не узнаю. Подозреваю, что на этом фантастике такая же история.
-
unlock
-
-
- Подякував: 523 раз.
- Подякували: 445 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 чер, 2014 11:47
Юля Кіндра написав:можна перерахувати всю суму на Фідомаркеті на поточний рахунок, з якого зняти без комісії.
Скажіть будь ласка відкриття та обслуговування поточного рахунку безкоштовно?
-
olgerd
-
-
- Подякував: 1503 раз.
- Подякували: 986 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 чер, 2014 12:39
unlock написав: mihasik написав:Зашел в отделение в пт в 10.30 на Сталинграда, хотел оформить Фантастический пластик, Но, ОЧЕРЕДЬ)) Ждать не было времени, а по сб не работают. Жаль...
Та не нужно оно Вам. Я вот мучаюсь с их прозорой припейд картой(та что по акции "хочу такую же прозрачную карту"), вроде все хорошо, но лимит на торговые операции 21к в месяц нивелирует все плюшки. Причем считается от каждой транзакции, а узнать какой у тебя сейчас доступный лимит, и когда можно воспользоваться СВОИМИ же деньгами, которые лежат на карте - никак. В альфе в ИБ хоть видно, какой у тебя сейчас доступный лимит, а здесь - лотерея. Что еще примечательно - если идет отказ из за лимита, то смс об отказе вообще не приходит. И вообще, смс приходят только по удачным операциям. То есть, если карту спионерят, и начнут подбирать пин код, я об этом не узнаю. Подозреваю, что на этом фантастике такая же история.
Меня их лимиты устраивают,у меня не такие большие обороты Работа смс информирования и недоработок ИБ - ещё на месяц затяненет поход в банк)
-
mihasik
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 29 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 чер, 2014 13:14
olgerd написав: Юля Кіндра написав:можна перерахувати всю суму на Фідомаркеті на поточний рахунок, з якого зняти без комісії.
Скажіть будь ласка відкриття та обслуговування поточного рахунку безкоштовно?
Дзвонив на гарячу лінію, ніби без всяких там абонплат, комісій і т.д. Ліміт 150000 грн. на добу (згідно закону).
-
Webracer
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 337 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 чер, 2014 15:03
mihasik написав:Зашел в отделение в пт в 10.30 на Сталинграда, хотел оформить Фантастический пластик, Но, ОЧЕРЕДЬ)) Ждать не было времени, а по сб не работают. Жаль...
А вы как думали отделение на Минской закрыли. 
-
Sergiys2009
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 17 раз.
-
-
Профіль
-
-
|