|
ФІДОБАНК (у стадії ліквідації) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 03 лют, 2016 11:58
jay2004 написав: ruvex написав: Сказали пожалуйста в независимости от суммы, комис 5 грн, любой банк...
Вход или выход?
Выход ПФ+, правда чужие карты в банках суммами не балуют...
-
ruvex
-
-
- Подякував: 855 раз.
- Подякували: 2555 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
2
Додано: Сер 03 лют, 2016 12:09
t-step написав: jay2004 написав:Відкрию секрет, вона бере початок (випуск карти) з Красноармійскої, 10. Я спочатку замовив через ФідоМаркет (в суботу), а вже в понеділок в 16-00 забрав в Києві. А потім почав відкривати депозити. На сайті вже відписувалися, що виникали проблеми (якщо робити як Ви)...
Себто допоки вона не активується в ФІДОМАРКЕТі жодних рухів,і навіть на пошті???
А как эта карточка может повлиять на другие депозиты открытые через почту???. По этой же карточке счет у Вас уже есть. Работать с ним можно по номеру. Есть конечно риск того что карточка гдето потеряется или еще хуже каким то образом кто то ее активирует. Но то такэ.
-
Aps
-
-
- Подякував: 81 раз.
- Подякували: 433 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 лют, 2016 12:16
Aps написав:А как эта карточка может повлиять на другие депозиты открытые через почту???. По этой же карточке счет у Вас уже есть. Работать с ним можно по номеру. Есть конечно риск того что карточка гдето потеряется или еще хуже каким то образом кто то ее активирует. Но то такэ.
Ну ж документами,з оригіналами підписів,тільки їдуть в Києві,відповідно,рахунку я ше НЕ МАЮ,хоча фізично картка вже є на руках...просто до якого рахунку ПОШТА прикрутить депо,якщо його немає,бо ФІДО документи ще не отримав!!!
-
t-step
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 33 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 лют, 2016 12:21
t-step написав: Aps написав:А как эта карточка может повлиять на другие депозиты открытые через почту???. По этой же карточке счет у Вас уже есть. Работать с ним можно по номеру. Есть конечно риск того что карточка гдето потеряется или еще хуже каким то образом кто то ее активирует. Но то такэ.
Ну ж документами,з оригіналами підписів,тільки їдуть в Києві,відповідно,рахунку я ше НЕ МАЮ,хоча фізично картка вже є на руках...просто до якого рахунку ПОШТА прикрутить депо,якщо його немає,бо ФІДО документи ще не отримав!!!
А что в Фидомаркете нет счета еще???
-
Aps
-
-
- Подякував: 81 раз.
- Подякували: 433 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 лют, 2016 12:23
Aps написав: t-step написав: Aps написав:А как эта карточка может повлиять на другие депозиты открытые через почту???. По этой же карточке счет у Вас уже есть. Работать с ним можно по номеру. Есть конечно риск того что карточка гдето потеряется или еще хуже каким то образом кто то ее активирует. Но то такэ.
А что в Фидомаркете нет счета еще???
НІ,і по оптимістичному сценарію з"явиться лише завтра по обіді!!!
-
t-step
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 лют, 2016 12:27
Aps написав: t-step написав: jay2004 написав:Відкрию секрет, вона бере початок (випуск карти) з Красноармійскої, 10. Я спочатку замовив через ФідоМаркет (в суботу), а вже в понеділок в 16-00 забрав в Києві. А потім почав відкривати депозити. На сайті вже відписувалися, що виникали проблеми (якщо робити як Ви)...
Себто допоки вона не активується в ФІДОМАРКЕТі жодних рухів,і навіть на пошті??? А как эта карточка может повлиять на другие депозиты открытые через почту???.
Честно говоря тоже не понимаю.
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 лют, 2016 12:37
Честно говоря тоже не понимаю.[/quote] Ок,наскільки я розумію алгоритм...відкриваються ПОШТОВі депо,вони повинні під"язатись до ПФ+,на яку і мають впасти + відсотки по них після закінчення,отже варіанти: 1)якщо в тебе немає ще ПФ+,то ФІДОтич її відкриває її під ці депо і потім її висилає; 2)в тебе вже АКТИВНА ПФ+,тоді при відкритті поштових депо,вони автоматом підв"язуються до існоїчої ПФ+; 3)мій варіант,картка отримана,але ще не активна...я йду на ПОшту зараз,оформляю депо,до чого вони під"яжуться,як "картка для зарахування вкладу і %",діюча ше не активна...відкриють зовсім іншу ПФ+,типу "поштову"????
-
t-step
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 лют, 2016 12:41
fav73 На главпочтампе вчера в городе президента и председателя Верховного Совета тоже матричный принтер, зато ксерокс рядом и для депозитчиков бесплатно.
-
Kailash
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 лют, 2016 12:47
t-step написав:вони повинні під"язатись до ПФ+,
Они подвяжутся к счету еще неактивной ПФ+ Счет у Вас уже есть. Идите 
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 03 лют, 2016 12:47
t-step написав:Честно говоря тоже не понимаю.
Ок,наскільки я розумію алгоритм...відкриваються ПОШТОВі депо,вони повинні під"язатись до ПФ+,на яку і мають впасти + відсотки по них після закінчення,отже варіанти: 1)якщо в тебе немає ще ПФ+,то ФІДОтич її відкриває її під ці депо і потім її висилає; 2)в тебе вже АКТИВНА ПФ+,тоді при відкритті поштових депо,вони автоматом підв"язуються до існоїчої ПФ+; 3)мій варіант,картка отримана,але ще не активна...я йду на ПОшту зараз,оформляю депо,до чого вони під"яжуться,як "картка для зарахування вкладу і %",діюча ше не активна...відкриють зовсім іншу ПФ+,типу "поштову"????[/quote] От саме на цю підвязку саме на тут (на форумі), вже не раз плювалися..
-
jay2004
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
|