V2 написав:Регулярні заощадження з новим депозитним рахунком ФІДОБАНКу «Сейф» ФІДОБАНК запропонував клієнтам новий ощадний продукт – депозитний рахунок «Сейф». Депозитний рахунок «Сейф» надає клієнтам зручний спосіб накопичення і високу процентну ставку – до 18% річних в гривні залежно від суми на рахунку.
«Сейф» прив’язується до поточного карткового рахунку, наприклад, зарплатного або пенсійного, відкритого в ФІДОБАНКу. Саме тому продукт є особливо привабливим для клієнтів, які отримують на рахунки в банку регулярні надходження – зарплату, соціальні або пенсійні виплати. Завдяки платіжному дорученню клієнт має можливість налаштувати регулярні автоматичні поповнення «Сейфу» на вказану суму зі свого рахунку.
Серед інших переваг рахунку «Сейф» – вільний доступ до заощаджень, а також зручне дистанційне управління коштами через систему інтернет-банкінгу або мобільний додаток FIDO Wallet для пристроїв на базі Android та iOS. Доступ до заощаджень в «Сейфі» можливий лише через основний картковий рахунок, що забезпечує коштам клієнта додаткову безпеку. Для відкриття рахунку «Сейф» клієнти можуть звернутися в найближче відділення ФІДОБАНКу.
Чекаємо деталей. Відразу питання: 1. Ставки? 2. Чи можливий "Сейф" під виплати по депозиту? 3. Чи можливо відкрити он-лайн?
Відповідаю: 1. Ставки можна глянути у файлику http://fidobank.ua/files/files/Deposits_2014-07-14.pdf 2. Сейф відкрити можливо, якщо у вас є будь-який поточний рахунок у нашому банку. Це можна зробити лише у відділенні. Потім через ФІДОМАРКЕТ можна відкрити депозит і вказати "Сейф" як рахунок, на який ви хочете, щоб падали ваші проценти. 3. Поки відкриття "Сейфу" через ФМ неможливе.
V2 написав:Юля Кіндра Дякую за інформацію. Здійснювати операції по відкритому у відділенні "Сейфі" он-лайн можливо (н-д, знімати чи поповнювати "Сейф")?
так, керувати коштами по "Сейфу" можна в ФІДОМАРКЕТі та FIDO Wallet.
Юля Кіндра Интересная картина вырисовывается. Теперь я могу: 1. Открыть обычную визу классик с бесплатным пополнением любыми способами. 2. Открыть в ФМ "Скарбницю" и кинуть туда 1000 грн. 3. К депозиту бесплатно открыть текущий счет, где снятие наличных без комиссии. 4. К карте привязать "Сейф".
В результате я получу накопительный карточный счет с бесплатными входом и выходом, неснижаемым остатком в 1000 грн. и 18% на остаток. Я ничего не перепутал?