Казаче, Ваша ж станция в конце квитня тока. Вы так говорили. А там ... терра инкогнита пока.
Может и не будет стимулов к гомосекам податься. Тем паче, Львов то вовсе и нетолерантный к нетрадитационой ориентации. Вон, побили там кого то.
|
|
![]() Казаче, Ваша ж станция в конце квитня тока. Вы так говорили. А там ... терра инкогнита пока. Может и не будет стимулов к гомосекам податься. Тем паче, Львов то вовсе и нетолерантный к нетрадитационой ориентации. Вон, побили там кого то.
![]() джентельменский наборчик подготовил? Востаннє редагувалось IMPRINTER в Вів 22 бер, 2016 22:10, всього редагувалось 3 разів.
![]() Вище описав структуру горщика у пана Фідота... Він многорівневий.... і на 3 акаунти. Краще пана Фідота на сьогодні для гривні немає!
![]() Нет или куцая сеть - один коленкор. Все равно, что занять кочующим. Табор уходит в небо. ![]() Востаннє редагувалось ruvex в Вів 22 бер, 2016 22:09, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: тариф по карте "пластик фантастик +"Заказал карту "пластик фантастик +" ( под депо "почтовое") . В тарифах есть пункт -
" 3.16. Розрахунково-касове обслуговування карткового рахунку після закінчення строку дії останньої активної картки до рахунку (Комісія списується з картрахунку, якщо після спливу трьох календарних місяців від терміну закінчення строку дії останньої активної картки є залишок коштів на картрахунку. Якщо залишок на рахунку менше 20,00 грн.(або еквіваленту даної суми), то комісія стягується у межах цього залишку. Комісія починає стягуватись через три місяці після закінчення строку дії останньої активної картки та перестає стягуватись з дня обнуління картрахунку) - комиссия 20 гривень . Депо "почтовый" на 3 месяца , будет удержана комиссия ? И как её избежать ? Закинуть на карту , в середине срока немного денег , типа карта "активная" ?
![]()
за 60 лет джентльмены порядели ![]() ![]() ![]() Re: ФІДО БанкДобрий вечір! Підкажіть по відкриттю поштового, а то оператори в Фідо не дуже в цьому питанні мені допомогли. Зайшов сьогодні в одне відділення Укрпошти дізнатися нюанси, а мені говорять, що вони не з Філо уже справ не мають, я їм кажу продовжили до 31 березня - ми не в курсе, ребята. Отже, йду на пошту, беру папери, заповнюю, відправляю, чекаю поки мені прийде договір з карткою, вношу кошти, правильно? Як вносяться кошти, через банк чи через пошту? Я думав через пошту, бо там +6% за компенсацію комісії Укрпошти, оператор говорить можна через банк.
|
|