andreyiskra написав:rufius позвонил в отделение, говорят что компенсируют только одну квитанцию. например я разместил 20000,01 грн. компенсация 1000 грн в конце 3-х месячного срока. и только по одной квитанции из этих 3-х месяцев. так ли это на самом деле?
Ви мене посилаєте на тлумачення шановного Імпрінтера. Але першоджерело це матриця бонусів. Ось як там пише так і має бути. І ця матриця має бути найсвіжішою.
Ви мене посилаєте на тлумачення шановного Імпрінтера. Але першоджерело це матриця бонусів. Ось як там пише так і має бути. І ця матриця має бути найсвіжішою.
Нее. Я намекаю, шо шановний KIM30 у курсе дела по отходам, но нам напомнить чем дело там закончилось не хочет И со своим виденьем счетов под компенсацию я похоже тоже пролетаю. Но таки проведу эксперимент до конца
Rufius, ось це. *Бонуси можуть бути обміняні на грошові кошти, які зараховуються на рахунок Учасника Програми для компенсації чи подальшої оплати документально підтверджених видатків Учасника Програми лояльності, пов’язаних з оплатою комунальних послуг, які надаються Учаснику Програми на території України, а саме: утримання прибудинкової території; опалення; централізованої подачі холодної води та водовідводу; централізованої подачі гарячої води та водовідводу; газу; електроенергії. Документи, які підтверджують потребу оплати комунальних послуг чи факт витрат на комунальні послуги, повинні відповідати умовам Програми Лояльності. Вказана сума бонусів дорівнює сумі, яку Учасник Програми отримає після утримання Банком всіх податків та зборів, згідно діючого законодавства.