wolt450 написав:раніше не стикався. питання до практиків. якщо відкрити депо в маркеті 1.05, то закінчення трьохмісячного буде 1.08? Відділення сумнівається, раніше проскакувала тут інфа, що так і буде
Поштовий, закінчення 2.05.2016. Вже пролонгувався з датою закінчення 2.08.2016
klug написав:А звідки ви знаєте, що податкова не знає про ваші бонуси. Ви діяли за алгоритмом IMPRINTER'a і не побачили бонусів у довідці чи просто "так думаєте"?
Я не брав довідку, при поданні заяви на субс. не вимагають ніяких довідок, окрім тих моментів, веріфікувати які соцпрацівник не в змозі, бо не має доступу в базу даних. Так, наприклад, знадобилась довідка, що донька навчається на стаціонарі
Ви не зрозуміли суть підходу. Довідка береться не тому, що вона "вимагається", а для того, щоб самому знати, що "бачить" податкова. Як тут вже писали, дуже легко забути про кеш-бек, бонус+ і решту дрібних, неочевидних речей, як от бонус від ФІДО, який, за твердженням автора, дуже добре видно у довідці. І от вже на основі цих даних можна приймати рішення про заповнення декларації.
В маркете сегодня депо оформить зась? Ждать рабдней? Упали млин тела по депо так неудачно
Кстати, и оформить то не дает. Грит - лимиты по количеству исчерпаны, хотя депо уже не светятся - то-есть количество депо 0, почтовых на этом аккаунте нет. Потом отлипнет?
Востаннє редагувалось Mutabor в Суб 30 кві, 2016 14:16, всього редагувалось 2 разів.
Вкладчик1234 написав:Изменения в тарифах на обслуживание платежных карт «Пластик Фантастик» и «Пластик Фантастик плюс» 29.04.16 Уважаемые клиенты!
Информируем, что с 1 июня 2016 года Фидобанк вносит изменения в тарифы ТП «Пластик Фантастик» и ТП «Пластик Фантастик плюс». В частности, будет изменен тариф за выдачу наличных без использования платежной карты.
Стало 0,75%, сколько было - не знаю, не смотрел и не пользовался
вопрос к знатокам. в начале мая заканчивается почтовый от фидота на 2К. бонус был по нему 200 грн. если пролонгировать этот вклад - какой бонус будет по новому?
ЗЫ я так предполагаю шо будет 100 грн но хотелось бы поддержки зала ))