Юля Кіндра написав:Добрий день! Продукт не запущений на ринок, і наразі про його запуск нічого сказати не можу. Припускаю, що ви бачите номер свого мобільного в Фінансовій панелі, оскільки у вас є електронний гаманець MoneXy, 0 грн - ви його ніколи не поповнювали.
Я тоже вижу свой номер телефона в финансовой панели. МТС. Тоже 0 грн. Никаких электронных кошельков никогда не заводил.
Юля Кіндра написав:Добрий день! Продукт не запущений на ринок, і наразі про його запуск нічого сказати не можу. Припускаю, що ви бачите номер свого мобільного в Фінансовій панелі, оскільки у вас є електронний гаманець MoneXy, 0 грн - ви його ніколи не поповнювали.
Я тоже вижу свой номер телефона в финансовой панели. МТС. Тоже 0 грн. Никаких электронных кошельков никогда не заводил.
При реєстрації в ФІДОМАРКЕТі гаманець MoneXy створюється автоматично.
Как там пополнения фантастики, заработало? Открыл карту, как раз коллеге планшет покупали на юбилей, но не случилось протестовать маркет... А вот 200 грн. бонуса за покупку это живые или какие то условные?
здравствуйте, Юля Кіндра! я вкладчик промэконома и мой неоконченный депозит переместили в фидобанк на вклад "Щаслива сімка", а невыплаченные проценты на тукущий счет в фидомаркете. почему уже вторую!!! неделю заблокирован текущий счет и нет возможности отменить пролонгацию договора вклада? на основании каких документов и нормативов это сделано?
Колеги, цікавить депозит в даному банку. Проінформуйте будь ласка, як зараз працює банк у зв"язку з 540 постановою НБУ ? Чи працює банк на совість ? Спроб повертати USD/EUR вклади у гривні не було ? І взагалі, як банк зараз повертає USD/EUR депозити, без проблем ?
2XL написав:Как там пополнения фантастики, заработало? Открыл карту, как раз коллеге планшет покупали на юбилей, но не случилось протестовать маркет... А вот 200 грн. бонуса за покупку это живые или какие то условные?
Так, кеш-бек ви отримуєте не картку "Штука". Якщо у вас її ще немає - вам привезуть її разом з замовленням безкоштовно та перечислять на неї кеш-бек. Про "Штуку" можна почитати на сайті https://shtuka.ua/.
Зануда написав:Гм... Без меня меня женили Можно поинтересоваться, зачем это делается?
Наявність гаманця не несе для вас жодних затрат і в майбутньому не буде. Ви навіть можете не користуватися ним. при цьому навіть не будучи безпосередньо клієнтом ФІДОБАНКу, ви зможете здійснювати операції чи переглядати баланс по своєму рахунку MoneXy, якщо раптом почнете користуватися.
temota написав:здравствуйте, Юля Кіндра! я вкладчик промэконома и мой неоконченный депозит переместили в фидобанк на вклад "Щаслива сімка", а невыплаченные проценты на тукущий счет в фидомаркете. почему уже вторую!!! неделю заблокирован текущий счет и нет возможности отменить пролонгацию договора вклада? на основании каких документов и нормативов это сделано?
Доброго дня! Прошу повідомити своє ПІБ та контакти в Приватні повідомлення. З`ясуємо статуc. Дякуємо!