ФІДОБАНК (у стадії ліквідації)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 210211212213214 ... 2146>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

ФІДОБАНК (у стадії ліквідації) 3.3 5 276
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
21%
59
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
10%
27
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
15%
41
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
26%
71
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
28%
78
Всього голосів : 276
Повідомлення Додано: Сер 15 жов, 2014 14:51

vak написав:
  Хутін Пуй написав:clientage уже в следующей серии ©

Можно по делу, а не иронизировать?

Я так понимаю, шо еще 1..2 мес. назад мона было рискнуть и разместиться на 6мес (там ФИДО предлагал ставки повыше), ну а после окончания этих вкладов, сл. размещение будет не более чем на 3мес. Ну а я решил для себя уже в сентябре, шо не более 3мес, а там посмотрим... мож вааще в соль/спички буду вкладываться :mrgreen: :mrgreen:
clientage
1
1

Фінансовий гуру Finance.ua

Заблокований
Подякував: 2686 раз.
Подякували: 4083 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 15 жов, 2014 14:56

clientage написав:
  Хутін Пуй написав:
  vak написав:В Альфе уже есть.

тогда приглашаем в наши короткие гривнеряды :!:

на 6мес?
Лучше на 3мес в ПтБ, в ПУМБ или Миху

Михи тут нет, Платинум уже под завязку. У пумбы донецкая прописка на сайте. Что такое дон.юрадрес я сейчас по УФС испытываю на себе. Пумба помасштабнее, но как-то не по себе. Почему юрадрес там? Ну и ставка 24 на 3 мес в пумбе насторожила. Выше среднего.
Вот методом искл. и интересуюсь фидой. Местные банчики есть, а я не знаю где завтра окажусь. Нужен сетевой с и-нетбанком. У Михи кста его нет полноценного. В коллцентре сказали. Я целился в него
vak

Подякував: 180 раз.
Подякували: 848 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 жов, 2014 15:06

Re: ФІДО (СЕБ) Банк

vak написав:Вот методом искл. и интересуюсь фидой.

Ну еще гляньте Форвард, УкрЭксИм, Приват (порядок произвольный, совершенно разные банчеги, но везде есть ИБ)
clientage
1
1

Фінансовий гуру Finance.ua

Заблокований
Подякував: 2686 раз.
Подякували: 4083 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 15 жов, 2014 15:52

clientage написав:

Ну еще гляньте Форвард, УкрЭксИм, Приват (порядок произвольный, совершенно разные банчеги, но везде есть ИБ)

Спасибо. По Форварду в ветке много "хорошего" пишут.
Был в Фиде. Не увиливая подтверждают проблемы с выплатой по Промэконому сроком 2 мес. Говорят, что на их запросы на подтв. клиента и его суммы ликвидируемый Промэконом реагирует по 2 мес. Не знаю наск. это правда. По Пивденкому накануне выплат я звонил и мои суммы действ. Пивденком мне подтверждал. А учитывая что платить начинал Фидо, а законч. Альфа, Пивденком знал что выпл. Фидо, а что уходит в Альфу. Вероятно действ. реестры зависят от ликвидируемых банков
vak

Подякував: 180 раз.
Подякували: 848 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 жов, 2014 16:33

аргумент

vak написав:
  clientage написав:

Был в Фиде. Не увиливая подтверждают проблемы с выплатой по Промэконому сроком 2 мес. Говорят, что на их запросы на подтв. клиента и его суммы ликвидируемый Промэконом реагирует по 2 мес. Не знаю наск. это правда. По Пивденкому накануне выплат я звонил и мои суммы действ. Пивденком мне подтверждал. А учитывая что платить начинал Фидо, а законч. Альфа, Пивденком знал что выпл. Фидо, а что уходит в Альфу. Вероятно действ. реестры зависят от ликвидируемых банков

таки вступайте в Фидоряды (зеленых номеров),будет что вспомнить,с чем сравнить.Советы дают когда просят.Вы спросили-Вам намекнули.На Вашем месте,я прицел бы брал так же-не на пираМММиду с высокой %,а на тот финаккумулятор,который кредитует реальный сектор экономики.Ведь откуда брать деньги на выплату вкладчикам их %?Кароч-смотрим отчетность,анализируем,читаем отзывы делаем выводы и тогда уже делаем взносы ©
Хутін Пуй

Заблокований
Подякував: 181 раз.
Подякували: 321 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 жов, 2014 16:52

Surfer написав:более месяца уже не могу забрать деньги а теперь они трубку брать перестали , совсем плохие стаи ?

Доброго дня!
Наскільки я розумію, мова іде про вклад в Промекономбанку. Прошу уточнити ваше ПІБ, до якого відділення ви зверталися та ваш контактний номер мені у приватні повідомлення. З`ясуємо статус вашого питання та надамо відповідь. Дякуємо!
Юля Кіндра

Заблокований
Подякував: 42 раз.
Подякували: 60 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 жов, 2014 17:13

vak написав:
  clientage написав:

Шановний vak!

Дуже приємно, що ви звернули увагу на ФІДОБАНК. Будемо раді бачити вас серед наших клієнтів.

ФІДОБАНК дійсно пропонує конкурентну дохідність за депозитами у гривні, доларах США та євро, але ставки не є найвищими на ринку. Тим не менше, продуктова лінійка представлена різними за строком, дохідністю, доступністю до коштів депозитними продуктами, тому ви маєте можливість обрати максимально зручний для себе варіант.

Максимально привабливими є строкові вклади на півроку: до 22,5% річних в гривні, 10,5% річних в доларах США та 9,5% річних в євро. При цьому популярністю також користуються вклади на менші строки– 3 місяці – які також пропонують вигідні ставки. Дохідність депозитів на 3 місяці може сягати 21,5% річних у гривні, 9,5% річних в доларах США та 8,5% річних в євро.

Клієнти ФІДОБАНКу мають можливість отримати підвищену дохідність у рамках діючої програми лояльності. Зокрема, до +1% до базової ставки за строковими вкладами (окрім вкладу «Щаслива сімка») передбачено за пролонгацію вкладу, а також власникам зарплатної картки чи картки для отримання соціальних виплат. Вклади, що відкриваються за допомогою фінансової онлайн-платформи ФІДОМАРКЕТ, також дають змогу отримати підвищену процентну ставку.

Дохідність строкового вкладу на сім днів «Щаслива сімка» з можливістю автоматичної пролонгації складає 16% річних у гривні (20% річних – кожна 10-а пролонгація), 5% річних у доларах США (12% річних – кожна 10-а пролонгація) та 4% річних у євро (11% річних – кожна 10-а пролонгація).
Дохідність вкладу на вимогу «Свобода» становить 12% річних в гривні, 4% річних в доларах США та 3% річних в євро.

Депозитні ставки за вкладом на вимогу «Сейф» у національній валюті сягають 18% річних.

Також хочу звернути вашу увагу на ощадну картку «Пластик-Фантастик» – вона дозволяє клієнтам отримати дохідність в 15% річних в гривні, при цьому має постійний доступ до використання коштів на картці – можна розраховуватися в магазинах та інтернеті.

Детально умови за кожним продуктом можна переглянути на ФІДОМАРКЕТі https://fidomarket.ua/. Там є можливість вибирати параметри, які для вас важливі і сервіс допоможе вам визначити продукт, який вам підходить. Також консультацію вам може надати співробітник Контакт-Центру, номер - 0 800 30 76 76.
Юля Кіндра

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 жов, 2014 17:17

Хочу також додати, що ФІДОБАНК є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. І банк один із небагатьох в Україні активно кредитує населення, а також бізнес.
Юля Кіндра

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 жов, 2014 17:25

Ferlakur написав:Хотелось бы все же узнать,
по какому курсу производится сейчас конвертация при расчетах гривневой картой за рубежом и в интернет-магазинах, когда счет выставляется в долларах.
До недавнего времени было по курсу НБУ +1%, а теперь как?...

Шановний Ferlakur, перепрошую за тривале очікування на відповідь.

Конвертація проводиться на тих самих умовах, які ви вказали: по курсу НБУ +1%.
Юля Кіндра

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 жов, 2014 20:02

фідомаркет_післяопераційний час_платежі

Jollik написав:
  Хутін Пуй написав:
  Jollik написав:В отделении на Красноармейской на вопрос к операционисту есть ли в фидомаркете не операционное время в которое платежи идут с комиссией,получил ответ - Это же интернет-банкинг,платеж просто уйдёт на следующий день в операционное время банка!Сомневаясь в этом перед тем,как вечером провести платёж,набрал на горячую линию и получил ответ,что в окошке даты платежа нужно поставить дату следующего дня,в этом случае его проведут утром в операционное время без тарификации.Проведя так платёж на крупную сумму,был очень РАССТРОЕН за снятие комиссии с моего счета...Жду объяснений(возврат комиссии) от представителя банка!

коллега! :D тоже сняли 10грн.? ...ответ жду уже неделю :( звоните на гор линию в рабочее время.Сыроват в некоторых местах еще маркет.На 10 грн. забил,буду проводить в опер время.Тестировать маркет больше не буду.

10 грн. это мелочь,сняли 0,1%,а сума была крупная...На горячей линии обещали дать ответ,так никто и не перезвонил...ЮЛЯ КІНДРА что на это скажет???

Шановні клієнти!
Прохання усіх, хто розцінює списання комісії за проведення платежу як некоректне, телефонувати до Контакт-центру банку за номером 0 800 30 76 76 та фіксувати звернення. Кожен випадок буде проаналізований в індивідуальному режимі та отримає зворотній зв`язок.
Дякуємо!
Юля Кіндра

Заблокований

Профіль

#<1 ... 210211212213214 ... 2146>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему