Шановні форумчани, знавці банківських продуктів! До вашої уваги інформація.
Фідобанк запрошує до співпраці агентів з продажу банківських продуктів
Фідобанк запрошує активних людей, які розбираються в банківських продуктах, працювали або зараз є співробітниками банків, використати свої знання для додаткового заробітку та стати агентами з продажу фінансових продуктів Фідобанку! Ми розробили унікальну систему винагороди, яка може принести вам додатковий дохід, при цьому жодного графіку, жодних планів – ви працюєте на себе і маєте змогу приділяти продажам стільки часу, скільки забажаєте.
Основне завдання агентів Фідобанку – залучати нових приватних і корпоративних клієнтів та підтримувати з ними стосунки. Ми в свою чергу пропонуємо привабливу систему винагороди та офіційну співпрацю. Деталі на сайті: http://bit.ly/1yETDl9
Юля Кіндра написав:Шановні форумчани, знавці банківських продуктів! До вашої уваги інформація.
Фідобанк запрошує до співпраці агентів з продажу банківських продуктів
Фідобанк запрошує активних людей, які розбираються в банківських продуктах, працювали або зараз є співробітниками банків, використати свої знання для додаткового заробітку та стати агентами з продажу фінансових продуктів Фідобанку! Ми розробили унікальну систему винагороди, яка може принести вам додатковий дохід, при цьому жодного графіку, жодних планів – ви працюєте на себе і маєте змогу приділяти продажам стільки часу, скільки забажаєте.
Основне завдання агентів Фідобанку – залучати нових приватних і корпоративних клієнтів та підтримувати з ними стосунки. Ми в свою чергу пропонуємо привабливу систему винагороди та офіційну співпрацю. Деталі на сайті: http://bit.ly/1yETDl9
Зразу виникло декілька запитань...але вчасно згадав, що відповіді чекати...даремно.
М’якуш гарбузів містить до 90( води, 1( білків, 4-11( цукристих речовин, 1,2( клітковини, 0,7( мінеральних речовин (фосфорна, кремнієва кислоти, солі калію, магнію, заліза), вітаміни: В6 - 0,13 мг(, никотинову кислоту - 0,5 мг(, пантотенову кислоту - 0,4 мг(, аскорбінову кислоту 8-20 мг(, фолієву кислоту - 14 мкг/100г, вітамін Е, провітамін А (каротиноїди), інші речовини. Наявність ферменту уреази дозволяє використовувати м’якуш при порушеннях обміну речовин, зокрема, при подагрі, коли активність аналогічного ферменту в організмі людини явно недостатня й відбувається накопичення продуктів обміну білків, відкладення солей сечової кислоти в суглобах, нирках. В зв’язку з таким багатим складом м’якуш гарбузів можна використовувати дуже різноманітно. http://fotohost.org/images/a1add7c5-6kB.jpg