|
ФІДОБАНК (у стадії ліквідації) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: П'ят 14 лис, 2014 20:54
clientage
Знаєте, у нас поки що ще не розроблена така система для співробітників, які не залучені продажі (наприклад, я:)), але я успішно залучила депозит подруги, бабусі і тата. З Штуками - багато друзів, дарувала і поповнювала, тепер мені легко з ними обмінюватися переказами при необхідності, а вони собі платять за компослуги, інтернет, мобільний звязок. З них ті, що знайомі зі смарт-технікою, всі використвують Fido Wallet. Я не приводила в банк їх за плату - просто тому, що вважаю продукти, які радила - зручними і сама ними користуюся.
І я впевнена, що є багато клієнтів, які також задоволені тим чи іншим продуктом, чи кількома, які просто рекомендують їх знайомим. Чому не отримувати за це якусь "копійку"?..
-
Юля Кіндра
-
-
- Заблокований
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 60 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 лис, 2014 20:56
Зануда написав: Юля Кіндра написав:Роль агента полягає в тому, щоб залучити нових клієнтів - фактично призначити їм зустріч у банку.
Понимаю, но скажу Вам честно. Если меня попытаются излишне активно склонить к выбору какого-то банка, я навсегда исключу его из возможных вариантов выбора. Банк должен быть солидным и не опускаться до уровня "агентов канадской оптовой компании". Агент с улицы не сможет сделать так, чтобы я думал, что сделал выбор банка самостоятельно.
Если бы все так думали как Вы, мы бы уже была бы Европа! А так "маємо те, що маємо" (с)
-
Kiev000
-
-
- Подякував: 263 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 лис, 2014 21:07
Квесторе_поверніться написав:А вклад Щаслива сімка в суботу можна оформити в Фідомаркеті? Він відкриється суботою чи понеділком? Якщо Щаслива сімка закінчується в святковий день, його в наступний робочий день можна забрати?
точно зможу вас проконсультувати в понеділок, коли уточнню у колег. теоретично так: оформити можна, рахуватиметься з понеділка, якщо завершиться у святковий день, то наступного дня впаде на розрахунковий рахунок, якщо вимкнете автоматичну пролонгацію. інакше пролонгується ще на 7 днів (за вкладом налаштована автоматична пролонгація)
-
Юля Кіндра
-
-
- Заблокований
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 60 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 лис, 2014 21:11
clientage написав:Агенту нуна понять на основании чего именно Вы делаете выбор
Прежде всего, агенту нужно найти человека, который находится в состоянии выбора банка. У человека, который решил на этом зарабатывать, родственники и друзья быстро закончатся (умный человек с ними работать и не станет, чтобы не потерять друзей в случае чего), захочется привлекать кого попало. В результате получится приставание к малознакомым людям с вопросами, обсуждение которых требует разглашения финансовой информации. Плохо это согласуется с понятием банковской тайны. Я попал в сеть, став клиентом банка, до того, как банк стал пытаться стать сетью.
-
Зануда
-
-
- Заблокований
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 44 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 лис, 2014 21:36
Юля Кіндра написав:clientage Знаєте, у нас поки що ще не розроблена така система для співробітників, які не залучені продажі (наприклад, я:)), але я успішно залучила депозит подруги, бабусі і тата. З Штуками - багато друзів, дарувала і поповнювала, тепер мені легко з ними обмінюватися переказами при необхідності, а вони собі платять за компослуги, інтернет, мобільний звязок. З них ті, що знайомі зі смарт-технікою, всі використвують Fido Wallet. Я не приводила в банк їх за плату - просто тому, що вважаю продукти, які радила - зручними і сама ними користуюся. І я впевнена, що є багато клієнтів, які також задоволені тим чи іншим продуктом, чи кількома, які просто рекомендують їх знайомим. Чому не отримувати за це якусь "копійку"?..
Поясніть мені, як ніби агент, в чому переваги Вашої штуки перед, для прикладу, карти Привата? Штука платна, всі ліміти зарізані, вихід платний, вхід проблематичний. З приватом це все просто і ясно - поповнення на кожному кроці в терміналах без комісії, карти теж фізично при поповненні не потрібно. Пересилка коштів 90% населенню України? Та без проблем - канали: смартфон, сайт, ті ж термінали(без комісії), навіть через смс команди. Купити щось? Теж без проблем, як в мережі, так і в інтернеті. І це все на шару. ДЕ ПЕРЕВАГИ ШТУКИ?
-
unlock
-
-
- Подякував: 523 раз.
- Подякували: 445 раз.
-
-
Профіль
-
-
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 14 лис, 2014 21:46
...и лишних конвертов всяких пин-кодовых нет.Берегут лес и газ!
-
37 раз баненый
-
-
- Заблокований
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 23 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 лис, 2014 22:03
Все мимо. Еще варианты? У меня есть эта карта, аналогичная пшонке, зеленого цвета без абонок  (давали по акции бэта тестерам). Но попользовавшись месяц, понял что не моё. Бенефитов 0, гемора куча. А фотографироваться в привате класно - денег не берут  .
-
unlock
-
-
- Подякував: 523 раз.
- Подякували: 445 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 15 лис, 2014 00:27
Юля Кіндра написав:... Але картка має додаткову перевагу - це кеш-бек у мережі Аптеки низьких цін.
Юля Кіндра написав:ygn, кеш-бек за карткою "Штука", яку ви отримали у мережі аптек низьких цін, діє на всі покупки в торгових мережах та інтернеті: 1% в будні, 3% в суботу при покупці від 100 грн. Тобто не лише на продукцію в аптеці, а на всі розрахунки з даною карткою.
То де ж правда? От що за маркетологи у вас сидять га? Мені як клієнту (який перечитав умови на сайті і "рекламній бамажці"!) зовсім був незрозумілий цей пункт. Так і ви Юліє теж я бачу збиваєтесь 
-
bor
-
-
- Подякував: 40 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
|