ФІДОБАНК (у стадії ліквідації)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 240241242243244 ... 2146>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

ФІДОБАНК (у стадії ліквідації) 3.3 5 276
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
21%
59
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
10%
27
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
15%
41
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
26%
71
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
28%
78
Всього голосів : 276
Повідомлення Додано: П'ят 14 лис, 2014 20:54

clientage

Знаєте, у нас поки що ще не розроблена така система для співробітників, які не залучені продажі (наприклад, я:)), але я успішно залучила депозит подруги, бабусі і тата. З Штуками - багато друзів, дарувала і поповнювала, тепер мені легко з ними обмінюватися переказами при необхідності, а вони собі платять за компослуги, інтернет, мобільний звязок. З них ті, що знайомі зі смарт-технікою, всі використвують Fido Wallet. Я не приводила в банк їх за плату - просто тому, що вважаю продукти, які радила - зручними і сама ними користуюся.

І я впевнена, що є багато клієнтів, які також задоволені тим чи іншим продуктом, чи кількома, які просто рекомендують їх знайомим. Чому не отримувати за це якусь "копійку"?..
Юля Кіндра

Заблокований
Подякував: 42 раз.
Подякували: 60 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 лис, 2014 20:56

Зануда написав:
  Юля Кіндра написав:Роль агента полягає в тому, щоб залучити нових клієнтів - фактично призначити їм зустріч у банку.

Понимаю, но скажу Вам честно.
Если меня попытаются излишне активно склонить к выбору какого-то банка, я навсегда исключу его из возможных вариантов выбора. Банк должен быть солидным и не опускаться до уровня "агентов канадской оптовой компании".
Агент с улицы не сможет сделать так, чтобы я думал, что сделал выбор банка самостоятельно.

Если бы все так думали как Вы, мы бы уже была бы Европа! А так "маємо те, що маємо" (с)
Kiev000

Подякував: 263 раз.
Подякували: 34 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 лис, 2014 21:07

Квесторе_поверніться написав:А вклад Щаслива сімка в суботу можна оформити в Фідомаркеті?
Він відкриється суботою чи понеділком?
Якщо Щаслива сімка закінчується в святковий день, його в наступний робочий день можна забрати?

точно зможу вас проконсультувати в понеділок, коли уточнню у колег.

теоретично так: оформити можна, рахуватиметься з понеділка, якщо завершиться у святковий день, то наступного дня впаде на розрахунковий рахунок, якщо вимкнете автоматичну пролонгацію. інакше пролонгується ще на 7 днів (за вкладом налаштована автоматична пролонгація)
Юля Кіндра

Заблокований
Подякував: 42 раз.
Подякували: 60 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 лис, 2014 21:11

clientage написав:Агенту нуна понять на основании чего именно Вы делаете выбор :idea:

Прежде всего, агенту нужно найти человека, который находится в состоянии выбора банка.
У человека, который решил на этом зарабатывать, родственники и друзья быстро закончатся (умный человек с ними работать и не станет, чтобы не потерять друзей в случае чего), захочется привлекать кого попало. В результате получится приставание к малознакомым людям с вопросами, обсуждение которых требует разглашения финансовой информации. Плохо это согласуется с понятием банковской тайны.
  clientage написав:Подходы в НЛП разные, но Вы уже попали в сеть, потому как начали чето обсуждать... Теперь посмотрим где Вы остановитесь :D :D :D

Я попал в сеть, став клиентом банка, до того, как банк стал пытаться стать сетью.
Зануда

Заблокований
Подякував: 15 раз.
Подякували: 44 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 лис, 2014 21:36

Юля Кіндра написав:clientage

Знаєте, у нас поки що ще не розроблена така система для співробітників, які не залучені продажі (наприклад, я:)), але я успішно залучила депозит подруги, бабусі і тата. З Штуками - багато друзів, дарувала і поповнювала, тепер мені легко з ними обмінюватися переказами при необхідності, а вони собі платять за компослуги, інтернет, мобільний звязок. З них ті, що знайомі зі смарт-технікою, всі використвують Fido Wallet. Я не приводила в банк їх за плату - просто тому, що вважаю продукти, які радила - зручними і сама ними користуюся.

І я впевнена, що є багато клієнтів, які також задоволені тим чи іншим продуктом, чи кількома, які просто рекомендують їх знайомим. Чому не отримувати за це якусь "копійку"?..

Поясніть мені, як ніби агент, в чому переваги Вашої штуки перед, для прикладу, карти Привата? Штука платна, всі ліміти зарізані, вихід платний, вхід проблематичний. З приватом це все просто і ясно - поповнення на кожному кроці в терміналах без комісії, карти теж фізично при поповненні не потрібно. Пересилка коштів 90% населенню України? Та без проблем - канали: смартфон, сайт, ті ж термінали(без комісії), навіть через смс команди. Купити щось? Теж без проблем, як в мережі, так і в інтернеті. І це все на шару. ДЕ ПЕРЕВАГИ ШТУКИ?
unlock

Подякував: 523 раз.
Подякували: 445 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 лис, 2014 21:41

unlock
пшонка на 0,5 грамма легче,прозрачная и магнитка белая :D
37 раз баненый

Заблокований
Подякував: 9 раз.
Подякували: 23 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 лис, 2014 21:44

37 раз баненый написав:unlock
пшонка на 0,5 грамма легче,прозрачная и магнитка белая :D

и не нуна, в отл. от Привата, предъявлять паспорт и фотится при её приобретении :idea:
clientage
1
1

Фінансовий гуру Finance.ua

Заблокований
Подякував: 2686 раз.
Подякували: 4083 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 14 лис, 2014 21:46

Re: ФІДО (СЕБ) Банк

...и лишних конвертов всяких пин-кодовых нет.Берегут лес и газ!
37 раз баненый

Заблокований
Подякував: 9 раз.
Подякували: 23 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 лис, 2014 22:03

Re: ФІДО (СЕБ) Банк

Все мимо. Еще варианты?
У меня есть эта карта, аналогичная пшонке, зеленого цвета без абонок :)(давали по акции бэта тестерам). Но попользовавшись месяц, понял что не моё.

Бенефитов 0, гемора куча. А фотографироваться в привате класно - денег не берут :).
unlock

Подякував: 523 раз.
Подякували: 445 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 15 лис, 2014 00:27

Юля Кіндра написав:...
Але картка має додаткову перевагу - це кеш-бек у мережі Аптеки низьких цін.

Юля Кіндра написав:ygn, кеш-бек за карткою "Штука", яку ви отримали у мережі аптек низьких цін, діє на всі покупки в торгових мережах та інтернеті: 1% в будні, 3% в суботу при покупці від 100 грн.

Тобто не лише на продукцію в аптеці, а на всі розрахунки з даною карткою.

То де ж правда?

От що за маркетологи у вас сидять га?
Мені як клієнту (який перечитав умови на сайті і "рекламній бамажці"!) зовсім був незрозумілий цей пункт.
Так і ви Юліє теж я бачу збиваєтесь :)
bor

Подякував: 40 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

#<1 ... 240241242243244 ... 2146>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість