Юля Кіндра а вам нужно не постоянно извинятся , а серьезно подойти к делу - сделать на оффсайте . И механизм - по почте я точно карту не хочу , а другие варианты не требуют большой смекалки - через отделение. Я когда-то хотел стать клиентом Эрсте - но передумал , а теперь рад .
Таким чином, впродовж дня 8 вересня 2013 року можуть виникати труднощі в роботі з системою. Будь ласка, зверніть на це увагу та сплануйте свої можливі фінансові операції заздалегідь. Вибачте за тимчасові незручності!
З понеділка користувачів інтернет-банкінгу ФІДОБАНКу запрошуємо на нову адресу –https://online.fidobank.ua.
Дані технічні роботи не стосуються системи FidoWeb – інтернет-банкінгу ФКБ БАНКу (ФІДОКОМБАНКу).
Batarejkin Добрий день, Владислав! (*перепрошую) Сроки приблизні знаю, і вам про них вже говорила - до кінця вересня клієнти мають дізнатися деталі по видачі картки. Я особисто дуже-дуже сподіваюся, що так і станеться.
ну все лето вы так говорили - но в банке походу думают иначе . Наверное вам дали указание говорить что скоро. А что с фидомаркетом ? тоже скоро ?)))))))