Круть, але там замануха. Виплата бонусів 1 раз на 3 місяці і лише по одній квитанції. Я не думаю, що у багатьох щомісячна квитанція перевалює за 1000грн. Але фотошоп ніхто не відміняв
тут честный способ предложили !! накапливать задолженность !!!!!
Правильно, а потім можна трохи і наперед заплатити воду/електроенергію
Круть, але там замануха. Виплата бонусів 1 раз на 3 місяці і лише по одній квитанції. Я не думаю, що у багатьох щомісячна квитанція перевалює за 1000грн. Але фотошоп ніхто не відміняв
Зачем фотошоп мне ОСББ любую сумму нарисует и изипей никто не отменял. Там все нарисовано.
Для оплаты коммунальных платежей необходимо принести квитанции в любое отделение Фидобанка или загрузить скан-копию уже оплаченных квитанций в личном кабинете на финансово-розничной платформе Фидомаркет. Предоставить квитанции клиент может в течение действия вклада и до 30 календарных дней после его окончания. Средства поступают на текущий счет вкладчика. Оплате подлежат все коммунальные платежи, связанные с домохозяйством вкладчика – за газ, воду, электроэнергию, отопление, содержание придомовой территории. Подробнее: https://fidomarket.ua/about/state/-/ass ... vkladcikam И где Вы взяли , что по одной квитанции тут всюду множественное число.
Востаннє редагувалось pavyak в П'ят 23 січ, 2015 23:41, всього редагувалось 1 раз.
Haza написав:Які краще відкрити рахунки під депозит та маркет? Розкажіть для новачка , а то тут стільки всього + тарифи на поточний рахунок в гривні на знайшов
Haza написав:Які краще відкрити рахунки під депозит та маркет? Розкажіть для новачка , а то тут стільки всього + тарифи на поточний рахунок в гривні на знайшов
Це рахунок 2620 з карткою чи 2625? Її вистачить однієї під депозит і маркет? Ліміти підвищуються? Майбутні виплати по акції надіюсь сюди можна прив'язати?