Квесторе_поверніться написав:Stringer, з такими підходами і тих що є клієнтів розлякають. Прихід по реквізитах з іншого банку на ПФ без комісії. Де Юля, що це таке? А десяточку вирішили брати по п. 3.12 тарифів...на ПФ.
я тоже так подумал, из за цифры..., но тут надо либо крестик снять, либо трусы надеть - или комиссия как за пополнение с терминала, или эта, но обе сразу это перебор. Да и еще внешний платеж сняли комиссию, и она не похожа на 0.75, как если бы посчитали отправку с альфы, как с юрлица.
Квесторе_поверніться написав:Stringer, з такими підходами і тих що є клієнтів розлякають. Прихід по реквізитах з іншого банку на ПФ без комісії. Де Юля, що це таке? А десяточку вирішили брати по п. 3.12 тарифів...на ПФ.
я тоже так подумал, из за цифры..., но тут надо либо крестик снять, либо трусы надеть - или комиссия как за пополнение с терминала, или эта, но обе сразу это перебор. Да и еще внешний платеж сняли комиссию, и она не похожа на 0.75, как если бы посчитали отправку с альфы, как с юрлица.
Це якийсь бардак...цілком погоджуюсь. А де Юля пропала?
VLADPn написав:Говорят в отделении вроде продлили коммуналку до какого то там апреля.
Приходило письмо на мыло о продлении ахции "для меня лично" по тексту уже 3200 челов подключились к акции. для получения "бонусов" просили принести 50к.
А именно, в части: "от 5 000,01 до 10 000,00" заменить на "от 5 000,01 до 9 999,99" и "от 10000,01 до 20 000,00" заменить на "от 10000,00 до 20 000,00"
Юля Кіндра При оформлении субсидии http://www.mlsp.gov.ua/labour/control/uk/publish/category?cat_id=160234 Банк поможет посчитать циферку для колонки "Сума доходу без урахування податку з доходів фізичних осіб, гривень" или самому алгебраически извращаться? Нельзя ошибиться АТО они стращают мол "Я усвідомлюю, що в разі подання мною у неповному обсязі або недостовірних відомостей про осіб, які зареєстровані (фактично проживають) у житловому приміщенні/будинку, їх доходи і витрати мені може бути відмовлено у призначенні житлової субсидії або припинено її надання. У такому разі зобов’язуюся повернути надміру перераховану (виплачену) суму житлової субсидії у подвійному розмірі."
Хутін Пуй написав:Юля Кіндра При оформлении субсидии http://www.mlsp.gov.ua/labour/control/uk/publish/category?cat_id=160234 Банк поможет посчитать циферку для колонки "Сума доходу без урахування податку з доходів фізичних осіб, гривень" или самому алгебраически извращаться? Нельзя ошибиться АТО они стращают мол "Я усвідомлюю, що в разі подання мною у неповному обсязі або недостовірних відомостей про осіб, які зареєстровані (фактично проживають) у житловому приміщенні/будинку, їх доходи і витрати мені може бути відмовлено у призначенні житлової субсидії або припинено її надання. У такому разі зобов’язуюся повернути надміру перераховану (виплачену) суму житлової субсидії у подвійному розмірі."