Вам напевно не на форумі представника банка треба шукати, а йти у Ваше відділення. В нас платежі, ті що з минулого четверга, всі пішли, і маленькі і великі. Це вже другий раз що платежі йдуть на 5-тий день. Я розумію що банк седить на облігаціях Нафтогазу, які нікому на ринку непотрібні, і лише рефін від НБУ можна під них взяти. Але чи дали? Було б добре щоб банк інформував своїх клієнтів, бо розбіжаться, а банк, в принципі, непоганий.
rembohttp://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/z0377-04/page 3.5. Банк платника приймає платіжне доручення до виконання протягом 30 календарних днів з дати його виписки. День оформлення платіжного доручення не враховується.
Вам напевно не на форумі представника банка треба шукати, а йти у Ваше відділення. В нас платежі, ті що з минулого четверга, всі пішли, і маленькі і великі. Це вже другий раз що платежі йдуть на 5-тий день. Я розумію що банк седить на облігаціях Нафтогазу, які нікому на ринку непотрібні, і лише рефін від НБУ можна під них взяти. Але чи дали? Було б добре щоб банк інформував своїх клієнтів, бо розбіжаться, а банк, в принципі, непоганий.
Я шукаю на форумі, бо ні у відділені, ні в колцентрі, мені так і не відповіли, коли проведуть гроші. Залишається звертатись через масмедіа.
Є прогрес, пішли платежі в межах трьох днів (на третій день), це, враховуючи, що раніше йшли на 5-ий робочий день. Рембо, я впевнений що в банку Вам повинні дати відповідь, важко повірити що всі відмахуються. В разі чого, залиште їм письм ову претензію, візміть для себе відмітку про отримання.
Є прогрес, пішли платежі в межах трьох днів (на третій день), це, враховуючи, що раніше йшли на 5-ий робочий день. Рембо, я впевнений що в банку Вам повинні дати відповідь, важко повірити що всі відмахуються. В разі чого, залиште їм письм ову претензію, візміть для себе відмітку про отримання.
З 6-го по платіж не пройшов. У відділені кажуть що це Київ не проводить. Я живу в регіоні. Колцентр каже, що нічим не може допомогти. Працівник банку казала - можете жалітись куди завгодно. Не рекомендую банк. Банк напівтруп.
Ви знаєте, я думаю у нас зараз половина банків напівтрупи, ситуація така.
Не телефонуйте на кол центр, це не дасть толку. Ви телефонуйте в правління банку. Платежі по банку йдуть, кредити, я бачу, повертають, тому не думаю що там аж так погано. Сьогодні зарядили готівкою банкомат (три дні не працював).
Шановні учасники форуму, які зверталися стосовно платежів. Інформую:
На даний момент ситуація з проведенням платежів поступово стабілізується, але затримки все ще присутні. Орієнтовний час затримки на сьогодні – декілька годин для дрібних платежів і до 3 банківських днів для великих платежів залежно від валюти платежу. Ми працюємо над тим, аби максимально скоро повернутися до опрацювання платежів в нормальному режимі.
Дякуємо за інфо. Ми вже відчули "покращення" (тут без сарказму), бо дійсно наші платежі пішли в межах двох днів. Які довгострокові перспективи банку? Які Ваші слабкі сторони зараз, і що Ви робите для їх посилення? Чим білтше банк буде прозорий, тим більше шансів залишити старих клієнтів, думаю із новими все ще складно.
Я б бежал с этого банка при малейшей возможности. Сейча сн ето время. Сейча сн ето время, что б рисковать деньгами взамен дешёвым тарифам. Благо еще европейские банки остались в Украине