ФІДОБАНК (у стадії ліквідації)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 505506507508509 ... 2146>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

ФІДОБАНК (у стадії ліквідації) 3.3 5 276
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
21%
59
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
10%
27
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
15%
41
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
26%
71
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
28%
78
Всього голосів : 276
Повідомлення Додано: Суб 18 лип, 2015 03:24

darmet написав:оскольку покупка безналичная, то 2% не снимается.

А вот здесь хотелось бы подробностей - если есть программы банков приобретения валюты с помещением на депозит, как у некоторых... Ведь это является по сути безнальной покупкой и за требование уплатить 2% можно смело давать им по рогам ?
Surfer

Подякував: 175 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

3
5
Повідомлення Додано: Суб 18 лип, 2015 21:14

Ol_scherba написав:Дякую,zlatka! Насправді,я і не сумнівався в тому, що банк і це своє зобов'язання не виконав.Не сплата своїх зобов'язань - це дефолт. Відсутність відповіді офіційного представника Фідобанку можна розцінювати , як ВИЗНАННЯ ЧАСТКОВОГО ДЕФОЛТУ.Коли настане повний?

zzzzzz написав:Господа, как возвращают гривневые вклады ?
Как с возвратом валюты обстоят дела в банке ?

Спасибо за информацию! Только я так и не поняла - с банком все нормально, или все таки есть проблемы? А то у мамы заканчивается депозит почти через месяц, вот я и думаю уже готовится, что бы потом не было так обидно. Она у меня вечно любитель всунуть деньги в какую-то пирамиду,- как не МММ, то Украинский дом Селенга...Деньги пропали? Или все таки есть шанс еще забрать?[/quote]

Добрий вечір,Ol_scherba! Думаю, що у Фідобанку, справді, серьйозні проблеми.ЗБИТОК за перший квартал в розмірі ОДНОГО МІЛІАРДА ГРН багато про що говорить. Зменшуються всі показники банку. Вкладники з банку тікають.І ніякими акціями Фідобанк їх зупинити не може.Чи зможе Ваша мама забрати через місяць свої гроші з ФІДО - не факт.Бути вкладником Фідобанку - це грати в лотерею.Шанси виграти виграти є, але набагато більше шансів програти.Але хай їй щастить.
YuraBlagov

Подякував: 0 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 лип, 2015 21:53

YuraBlagov, добрый вечер!Честно говоря, я очень расстроелась. такие серьёзные убытки за первый квартал.А на форуме пишут,что деньги возвращают. На долго ли?
Ol_scherba

Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 лип, 2015 21:56

Re: ФІДО (СЕБ) Банк

YuraBlagov написав:Бути вкладником Фідобанку - це грати в лотерею.Шанси виграти виграти є, але набагато більше шансів програти.

Ничего они не проиграют, если до 200000.
Фидо наперед ВСЕМ компенсирует то, что их деньги 2 месяца будут болтаться непонятно где при действии ВА ...... и прочее прочее прочее.Агонии они такие , затягивают как водоворот.
bosson513

Подякував: 388 раз.
Подякували: 195 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 лип, 2015 22:00

Гнать кайфоломщиков с коммунального пикничка! Тут люди отдіхают....))
Козак-характерник
2

Подякував: 2246 раз.
Подякували: 2361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 лип, 2015 22:04

Козак-характерник написав:Гнать кайфоломщиков с коммунального пикничка! Тут люди отдіхают....))

Извини Козак, но там где ты - там уже пахнет ВА .
Еще очень свежи твои показательные выступления, на Титанике по имени Дельтабанк, и твой цирк быстро свернулся после введния ВА и переехал в другую ветку.
Это еще не ломка кайфа - ломка будет тогда, когда ничего нельзя будет вывести - будут только пиксели на экране монитора, а не хрустящие 500-тки. :mrgreen:
bosson513

Подякував: 388 раз.
Подякували: 195 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 лип, 2015 22:08

Клоунам из Хмельницкого...)

..послушайте , ваш цирк давно уехал , а вы похоже отстали ..)) давайте догоняйте , нас тут ваши тупые разборки по поводу неработающего туалета и тому подобного целенаправленного цирка - совершенно не интересны .
Если вы думаете что , ваша писанина влияет на мнение постоянных участников форума - то вы глубоко ошибаетесь...) ну и мой совет "орендодателю "из Хмельницкого ...что-то мне так видится что вы сами не выполняете условия договора , потому вас банк в этом конкретном городе и "послал" ..до момента когда вы все же начнете выполнять и свою часть обязанностей ))..что разве не так ??

р/с..если кто не понял речь о всяких свеже зарегистрированных Златках , Юриях Благовых и О_Щербах...) может завтра еще кто припрется..))с полтора сообщениями и вчера зарегестрованным аккаунтом и начнет тут о туалетах повествовать...на финансовом то форуме Карл ! :lol: :D
-VICTOR-

Подякував: 408 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 18 лип, 2015 22:30

Ol_scherba написав:YuraBlagov, добрый вечер!Честно говоря, я очень расстроелась. такие серьёзные убытки за первый квартал.А на форуме пишут,что деньги возвращают. На долго ли?

Ну те, що гроші ніби сьогодні повертають ще нічого не значить.Згадувана Вами МММ теж виплачувала кошти до пори до часу.І НАДРА виплачували, і Дельта, і Брокбізнес, і Імекс і всі інші банки-банкрути.А потім в один не дуже прекрасний момент - і вже не виплачують.І в Фідо все йде до того.
YuraBlagov

Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 лип, 2015 22:30

Зображення
sola

Подякував: 492 раз.
Подякували: 505 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 19 лип, 2015 11:43

YuraBlagov написав:
  Ol_scherba написав:Дякую,zlatka! Насправді,я і не сумнівався в тому, що банк і це своє зобов'язання не виконав.Не сплата своїх зобов'язань - це дефолт. Відсутність відповіді офіційного представника Фідобанку можна розцінювати , як ВИЗНАННЯ ЧАСТКОВОГО ДЕФОЛТУ.Коли настане повний?

zzzzzz написав:Господа, как возвращают гривневые вклады ?
Как с возвратом валюты обстоят дела в банке ?

Спасибо за информацию! Только я так и не поняла - с банком все нормально, или все таки есть проблемы? А то у мамы заканчивается депозит почти через месяц, вот я и думаю уже готовится, что бы потом не было так обидно. Она у меня вечно любитель всунуть деньги в какую-то пирамиду,- как не МММ, то Украинский дом Селенга...Деньги пропали? Или все таки есть шанс еще забрать?

Добрий вечір,Ol_scherba! Думаю, що у Фідобанку, справді, серьйозні проблеми.ЗБИТОК за перший квартал в розмірі ОДНОГО МІЛІАРДА ГРН багато про що говорить. Зменшуються всі показники банку. Вкладники з банку тікають.І ніякими акціями Фідобанк їх зупинити не може.Чи зможе Ваша мама забрати через місяць свої гроші з ФІДО - не факт.Бути вкладником Фідобанку - це грати в лотерею.Шанси виграти виграти є, але набагато більше шансів програти.Але хай їй щастить.[/quote]
Який фінансовий результат прогнозуєте за 2 квартал?
Збитки це не дуже добре. Але їх слід розглядати в тендемі з резервами під погані кредити. Так от ці резерви в Фідо 35% були за перший квартал.
Це дуже добрий показник.
Звичано....ризики в Фідо зросли, як і всій БС України....але про лотерею Ви перебільшуєте.
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

#<1 ... 505506507508509 ... 2146>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор