Хутін Пуй написав:Оскільки я коментував інтернет банкінг,Юлія може підправити,якщо неповністю,відповім за особистим досвідом на п.1: 1.оформлював в грудні в Центральному Фідо (Київ,Бессарабка,Льва Дебелого )-Заява,через декілька днів дали пін-конверт з 6-ма цифрами логіну.
Мені (в Хмельницькому) конверт дали в центральному відділенні Фідо прямо на місці, після написання заяви. Мабуть були вже заготовлені. У відділенні є спеціально виділений комп"ютер, на якому співробітники показують за бажанням клієнта, як активувати та користуватись ІБ.
В тих відділеннях, які раніше належали до Фідокому(Ерсте) дійсно не підключали тоді до ІБ, не знаю, як зараз.
Хутін Пуй написав:Оскільки я коментував інтернет банкінг,Юлія може підправити,якщо неповністю,відповім за особистим досвідом на п.1: 1.оформлював в грудні в Центральному Фідо (Київ,Бессарабка,Льва Дебелого )-Заява,через декілька днів дали пін-конверт з 6-ма цифрами логіну.
Мені (в Хмельницькому) конверт дали в центральному відділенні Фідо прямо на місці, після написання заяви. Мабуть були вже заготовлені. У відділенні є спеціально виділений комп"ютер, на якому співробітники показують за бажанням клієнта, як активувати та користуватись ІБ.
В тих відділеннях, які раніше належали до Фідокому(Ерсте) дійсно не підключали тоді до ІБ, не знаю, як зараз.
Шановні клієнти, до вашої уваги оновлений статус по проведенню платежів:
Раді повідомити вам, що ситуація з проходженням платежів у ФІДОБАНКу стабілізувалася. Платежі проводяться в режимі «день платежу + 1 робочий день». На даний момент ліквідність банку знаходиться на високому рівні - 106%.
Робимо все можливе, аби в подальшому ми більше не стикалися з подібними ситуаціями та увесь час були для вас надійним партнером. Дякуємо за ваше терпіння та розуміння.
Юля Кіндра написав:Раді повідомити вам, що ситуація з проходженням платежів у ФІДОБАНКу стабілізувалася. Платежі проводяться в режимі «день платежу + 1 робочий день». На даний момент ліквідність банку знаходиться на високому рівні - 106%.
З 19 по 21 березня були зафіксовані DDoS атаки на систему дистанційного обслуговування. Доступ до Клієнт-банку та інтернет-банкінгу був тимчасово обмежений. Приносимо вибачення за спричинені незручності.
Інформуємо, що наразі доступ до Клієнт-банку відновлено.
Безпека коштів клієнтів для нас є пріоритетом. Ми вдячні за вашу довіру і тому вживаємо всіх необхідних заходів для стабільної роботи системи Клієнт-банк.
Прохання надалі у разі виникнення термінових платежів та проблем з роботою Клієнт-банку звертатися до вашого відділення, де вам оформлять необхідні платежі.
Ще раз приносимо вибачення за незручності і розраховуємо на ваше розуміння.