Юля Кіндра написав:з 15.07 скасована необхідність надавати квитанції для вкладів з сумами компенсацій 200 та 400 грн - тобто для вкладів до 9999,99 грн
Haza написав:"Здрастє, прієхалі" Для депозиту % не платяться в день розміщення коштів на депозит та в день його закінчення. Якщо в мене день закінчення депозиту 3 серпня, то ці кошти мають бути доступні для мене на протязі операційного дня, а не по його завершенню. Якщо вони не доступні, то платіть % за цей день користування моїми грошима. А якщо я хочу сьогодні оформити інший депозит, навіть у Фідобанку, як мені зробити це, а? Та ніяк, бо банк нахабно притримує кошти цілий день. Жодного банку ще не зустрічав з такими дурощами Коли всі депозити закінчаться - ноги не буде в такому банку, ще й намагаються відмазатися. Ганьба!
Так і є, звичайні умови.
р.1. Кінцева дата - день, в який Банк повертає депозит Вкладнику або списує депозит з Депозитного рахунку на підставах, обумовлених чинним законодавством України. п.3.4.2. Під час розрахунку процентів не враховується Дата внесення/Дата поповнення та Кінцева дата Депозиту. п.4.1.1. Повернення Депозиту здійснюється Банком на Власний рахунок Вкладника, на який таке повернення можливе згідно режиму використання рахунків, в день закінчення строку залучення Депозиту... https://fidomarket.ua/documents/10179/692315/usloviya_depozitov.pdf/8b803a83-baaf-4389-bba3-55379fa0c304
Хутін Пуй Я повідомлення відредагував, а не додав нове
В 22:40 коштів також не було ще. Станом на сьогодні кошти вже на поточному. Коли вони зайшли, вчора чи сьогодні - не знаю. Що ми маємо? По факту Фідобанк не виплатив депозит 3 числа і не заплатив % за цей день.
Квесторе_поверніться написав:... тіло з депо має падати зранку на привязаний рахунок в день закінчення депо.
Ще один цікавий момент. Зайшов я вчора у ФідоВалет і глянув на історію транзакцій по поточному. Так операція повернення депозиту була створена у 13:34 і статус в нею був "Успішно". Але статус зліва від транзакції в списку замість "галочки" був "...". Сьогодні вже галочка там. Тобто банк ніби операцію зробив, але вона не проведена до кінця для клієнта. У маркеті часу операції немає.