Квесторе_поверніться написав:Скупердяй, ні. Цілий рік повинні платити (раз в квартал). Якщо не заплатять, то така пляма не змиється ніколи. Ну і НБУ повинен підставити плече в тяжку хвилину..... рефінансом. Троха з резервів потягнути. Портфель пасивів фізиків же якихось 2 млрд грн в еквіваленті. Ще цінна бумага є в Фідота під заставу.
Та я вас прошу... втб з "Цільовими" кинув і що? Вже й забули про те 99%.
Квесторе_поверніться написав:Скупердяй, ні. Цілий рік повинні платити (раз в квартал). Якщо не заплатять, то така пляма не змиється ніколи. Ну і НБУ повинен підставити плече в тяжку хвилину..... рефінансом. Троха з резервів потягнути. Портфель пасивів фізиків же якихось 2 млрд грн в еквіваленті. Ще цінна бумага є в Фідота під заставу.
Про ВТБ не забули....памятаємо....і будемо памятати.
Ну одне діло трішки пощіпати золотогоршочників, а інше вже забрати в них весь горщик )))
Все будет пучком! Не гоните волну раньше времени... ))) Ну а если предположить ТЕРИТИЧЕСКИ шо за участие в пикничке будут счет нам віставлять... как у Бени - уркагана..... то не оставим от Фидота ни рожек... ни ножек...))) И тогда стоя на развалинах Фидо... я с удовлетворением скажу: "Развалинами Рейхстага.. тфу ті Фидобанка... удовлетворен" Давши слово купецкое - держи его...)) А не можешь - не давай! Мі то тебя за язік не тянули...)))
bosson513 написав:Козак-характерник как там дела с "развалинами Дельты" ? Удовлетворен или они удовлетворили себя?
Я люблю Дельту! Ех, біло время... мі от нее много пользі поимели...)) и поиметь бі могли...)) Но нихто до 200 думаю в обиде не остался... Валютчики даже в профите...))