хуторянка написав:Намедни переводила с текущего "барсика" на 26201000...Фидо-по дороге затерялись 0.75% в растерянности так как считала что "выход и заход" бесплатные.
Шановні, ткніть, будь ласка, носом, де на маркеті чи на сайті банку видно, що Капітал тепер строковий (крім новин). На сторінці продукту я такої інформації не бачу. В умовах обслуговування депозитних рахунків просто розписано про строкові і не строкові вклади без прив'язки до конкретних продуктів. Де подивитися договір конкретно на даний тип вкладу до оформлення самого вкладу? Складається враження, що банк, м'яко кажучи, не афішує таку цікаву особливість, як нерозривність...
хуторянка написав:Намедни переводила с текущего "барсика" на 26201000...Фидо-по дороге затерялись 0.75% в растерянности так как считала что "выход и заход" бесплатные.
На какую карту? Часом не депозитная?
Кэп.я же писала с текущего на текущий с 2620 на 2620. (карточный счёт начинается на 2625 )
Кэп.я же писала с текущего на текущий с 2620 на 2620. (карточный счёт начинается на 2625 )
Для текущих счетов https://fidobank.ua/files/rko270513/standartfl.pdf Зарахування коштів, що надійшли на рахунок у безготівковій формі 1.3 з поточних рахунків клієнтів фізичних осіб 0,75% 1.4 з рахунків суб'єктів господарювання 0,75% 1.5 з власних поточних рахунків відкритих в інших банках 0,75% Сама так попала однажды, запомнила крепко вход только на карточный, выход с любого через фидомаркет (ни в коем случае не манисенд!)
klug написав:Шановні, ткніть, будь ласка, носом, де на маркеті чи на сайті банку видно, що Капітал тепер строковий (крім новин). На сторінці продукту я такої інформації не бачу. В умовах обслуговування депозитних рахунків просто розписано про строкові і не строкові вклади без прив'язки до конкретних продуктів. Де подивитися договір конкретно на даний тип вкладу до оформлення самого вкладу? Складається враження, що банк, м'яко кажучи, не афішує таку цікаву особливість, як нерозривність...
Юля Кіндра кстати, здесь https://fidobank.ua/retail/deposit/kapital.html на закладке заработать и снять деньги Досрочное снятие средств возможно, причем на неплохих условиях. Может, пора обновить, дабы не вводить в заблуждение?
klug написав:Шановні, ткніть, будь ласка, носом, де на маркеті чи на сайті банку видно, що Капітал тепер строковий (крім новин). На сторінці продукту я такої інформації не бачу. В умовах обслуговування депозитних рахунків просто розписано про строкові і не строкові вклади без прив'язки до конкретних продуктів. Де подивитися договір конкретно на даний тип вкладу до оформлення самого вкладу? Складається враження, що банк, м'яко кажучи, не афішує таку цікаву особливість, як нерозривність...
Юля Кіндра кстати, здесь https://fidobank.ua/retail/deposit/kapital.html на закладке заработать и снять деньги Досрочное снятие средств возможно, причем на неплохих условиях. Может, пора обновить, дабы не вводить в заблуждение?
Дякую, вже краще, але не ідеально: не дуже це схоже на документ, який міг би мати якусь юридичну силу. Є сумніви, що поточні умови розміщення (ставки і неможливість дострокового повернення були введені протоколом від 13.01.2015, як це вказано в таблиці). Шаблон договору вам ніде не траплявся, часом? Хоч після оформлення його можна побачити?
далеко не всегда .. есть текущий + карта .. как в Идеи как было в дельте по ОК ... у депокарты Фидота как раз 2620 счет ) в Миххайловком тоже нет такого понятия как 2625 .. там все 2620 и они все карточные