KIM30 написав:clientage Ось її вівповідь: "Так, бонус буде. По ПФ+: за кожні 90 днів з сумою на картці не менше 2000 грн передбачається 200 грн компенсації на комуналку. Виплачується по завершенню кварталу (як і першого разу)."
Я зрозумів, квартал у неї це період 90 днів. У вас таймер днів по ПФ+ включений?
Таймер вырубается после первого раза как квиташки не отправились(они ж необязательны). У меня вот 3я выплата в январе. Про юлин квартал мне тоже уже все понятно. Пока я с вами
Просветите плиз, что за таймер? На карте больше 2к, таймеров никаких не светится На депо светится.
KIM30 написав:clientage Ось її вівповідь: "Так, бонус буде. По ПФ+: за кожні 90 днів з сумою на картці не менше 2000 грн передбачається 200 грн компенсації на комуналку. Виплачується по завершенню кварталу (як і першого разу)."
Я зрозумів, квартал у неї це період 90 днів. У вас таймер днів по ПФ+ включений?
Таймер вырубается после первого раза как квиташки не отправились(они ж необязательны). У меня вот 3я выплата в январе. Про юлин квартал мне тоже уже все понятно. Пока я с вами
Просветите плиз, что за таймер? На карте больше 2к, таймеров никаких не светится На депо светится.
Тихон написав:А вот если заключен договор ,скажем на год,с опцией комунвыплаты.То эти комунбонусы идут ежеквартально в течении всего срока депо или прекращаются с момента окончания акции ?
Все вірно. Якщо на рік відкритий депо з "комунальною компенсацією" - то виплати здійснюються впродовж всього року, незалежно від того, коли закінчується акція.
Ну що ж хлопці та дівчатка... жадібність перемогла бздо... Прощаю широкою козацькою душею кидок Фідота з валютою і залишаюся на комунальному пікнічку....)) Ітак що ми маємо? Щоб отримувати компенсацію 200 і 400, мона відкрити 5*2000 і 5*5000,01: а) Маркет б) Укрпошта. Мона як в) Відділення сюди додати? Чи відкриті у відділенні в прольоті? ))