|
ФІДОБАНК (у стадії ліквідації) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 22 кві, 2009 13:04
Хочу поблагодарить персонал Шевченковского отделения г.Киева (Саксаганского, 120) за хорошее и оперативное обслуживание при открытии счета.
-
Energoatom
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 22 кві, 2009 13:29
[quote="Energoatom"]Хочу поблагодарить персонал Шевченковского отделения г.Киева (Саксаганского, 120) за хорошее и оперативное обслуживание при открытии счета.[/quote]
Благодарить нужно при закрытии счета, если будет за что!
-
sirena
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 22 кві, 2009 13:32
В самом центре нашего села примерно полгода назад открылось отделение СЕБ банка. Сидят на виду у всего народа как в аквариуме. Клиентов при этом ноль. Каждый день исправно выносят скрепку с курсами валют. Зашел к ним примерно месяц назад обменять 200 долларов. Так на меня смотрели, как будто я прилетел с Марса. "Не" говорят, "гривен вообще нету".
-
Bob
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 57 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 30 кві, 2009 09:30
Как дела в банке по депозитам? есть ли выплаты? в срок? интересует пенсионная программа...
-
lromik
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 11 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 30 кві, 2009 13:27
lromik написав:Как дела в банке по депозитам? есть ли выплаты? в срок? интересует пенсионная программа...
Депозити повертаються по закінченню терміну(+ при наявності вагомих причин достроково). Якщо хочете можу короткий лікбез в ЛС по пенсійній програмі.
-
Nykytos
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 01 тра, 2009 10:44
Nykytos написав:lromik написав:Как дела в банке по депозитам? есть ли выплаты? в срок? интересует пенсионная программа...
Депозити повертаються по закінченню терміну(+ при наявності вагомих причин достроково). Якщо хочете можу короткий лікбез в ЛС по пенсійній програмі.
ОК. Хотелось бы ознакомиться.
-
lromik
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 11 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 05 тра, 2009 22:10
В середині квітня відкрив «свободу» в СЕБі. Сьогодні тре було зняти велики суму, йшов до банку і думав, чи віддадуть чи ні. Приходжу, кажу що тре мій вклад, за пів хвилини я отримав гроші в касі. Дуже приємно, що з СЕБом все ОК. Буду співпрацювати і надалі.
-
Орнік
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 06 тра, 2009 22:57
Орнік написав:В середині квітня відкрив «свободу» в СЕБі. Сьогодні тре було зняти велики суму, йшов до банку і думав, чи віддадуть чи ні. Приходжу, кажу що тре мій вклад, за пів хвилини я отримав гроші в касі. Дуже приємно, що з СЕБом все ОК. Буду співпрацювати і надалі.
Кто-нибудь пробовал оформить в Свободе, чтобы проценты плюсовались к основному вкладу, а не на карточку. В договоре что-то вскольз говорится, но в банке отнекиваются.
-
reef
-
-
- Подякував: 194 раз.
- Подякували: 198 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 тра, 2009 23:36
В мене % на карту. Мені взагалі сказали, що якщо дивитися через банкомат баланс на картці, то ця функція платна, але через касу можна спокійно зняти безкоштовно. Буду «вручну» кожний місяць капіталізувати відсотки (для мене це не проблема, банк недалеко живе від мене) 
-
Орнік
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 07 тра, 2009 10:22
reef написав:Орнік написав:В середині квітня відкрив «свободу» в СЕБі. Сьогодні тре було зняти велики суму, йшов до банку і думав, чи віддадуть чи ні. Приходжу, кажу що тре мій вклад, за пів хвилини я отримав гроші в касі. Дуже приємно, що з СЕБом все ОК. Буду співпрацювати і надалі.
Кто-нибудь пробовал оформить в Свободе, чтобы проценты плюсовались к основному вкладу, а не на карточку. В договоре что-то вскольз говорится, но в банке отнекиваются.
Проценти автоматично не капіталізуються. Треба приходити і вручну переносити кошти.
-
Nykytos
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему