Подивився на цей калькулятор http://www.kmu.gov.ua/control/calculator так тут субсидії для тіньовиків тільки. Хто працює в чорну і не отримує білої зарплати за тих Ненька платить субсидію. А хто десь там мізер по 5000 отримує чи більше для тих субсидії нуль чи мізер. Щось тут не нормально.
rufius написав:Вкладчик1234 тогда всё, без бонусов. Только если акция заканчивается во время действия вклада, тогда бонус ещё сохраняется.
Я тоже так подумал, но VictorFido сказал однозначно, без всяких НО. VictorFido, если я лонгану почтовый депо, когда акция на комуналку закончится - мне бонусы с Вас сбивать?
rufius написав:Вкладчик1234 тогда всё, без бонусов. Только если акция заканчивается во время действия вклада, тогда бонус ещё сохраняется.
Я тоже так подумал, но VictorFido сказал однозначно, без всяких НО. VictorFido, если я лонгану почтовый депо, когда акция на комуналку закончится - мне бонусы с Вас сбивать?
Хто поштовий відкрив до 31 жовтня і пролонгує то гарантовано ще раз буде компенсація. Хто відкрив після 1 листопада тоді компенсація лише 1 раз гарантована. Так я розумію політику...... Адарича.
Квесторе_поверніться написав:Хто поштовий відкрив до 31 жовтня і пролонгує то гарантовано ще раз буде компенсація. Хто відкрив після 1 листопада тоді компенсація лише 1 раз гарантована. Так я розумію політику...... Адарича.
Так це ж тому, що акцiя дiє коли ви пролонгуєте до января якого там включно.
А какой порядок пролонгации вклада? Есть вклады без автопролонгации, которые заканчиваются 30.01.2016, это нерабочий день, суббота. Мне в отделении сказали, что отменить пролонгацию можно только в день окончания вклада, если день рабочий. Т.е. если конец выпал на субботу - накануне отменить нельзя никак. А вот работает пролонгация, есть вообще ее возможность или это новый вклад нужно делать?