qwasqwas20
Сенкс!!!! І респект. Так їх і треба (якщо в тому є правда), і надалі, думаю буде добре, якщо хто-небуть з форумчан примітить щось подібне ділитись з масами. Як на мене це буде тільки на благо!!! Дякую.
|
|
![]() qwasqwas20
Сенкс!!!! І респект. Так їх і треба (якщо в тому є правда), і надалі, думаю буде добре, якщо хто-небуть з форумчан примітить щось подібне ділитись з масами. Як на мене це буде тільки на благо!!! Дякую.
![]() mishOK
Надо еще написать по поводу сделок по индексным бумагам в 1 лот.
![]() KROSOTIK
проблема в тому що в даному випадку може бути варіант з накручуванням об'єму (можливо в цій ситуації це не є і щось таке щоб ахті, але є ж "буква закону"), і з рештою маніпулювання ціною в нормальних, розвинутих країнає переслідується законом. А у нас тут "ДИКИЙ ЗАХІД". І якщо не вирішувати це питання - то скоро все будем рішати за правилом "револьвера в руці"(жартую), але думаю що якщо і будуть якісь мутки - то їх треба присікати по мірі можливості. qwasqwas20 якраз і відправив запрос щоб добрі дяді розібрались.
![]() Re: Идеи: портфельвот это они загнули
Фактический 3.90 Прогноз 20.00 Предыдущий 18.50 ща же доллар навернется и фонда улетит Востаннє редагувалось Maxgreen в Чет 19 тра, 2011 17:05, всього редагувалось 1 раз.
![]() KROSOTIK Ты че не догоняеш что такими манипуляциями из честных трейдеров делают лохов!В США уже этого петуха выводили в наручниках бы из здания!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]()
Я просто не вижу манипуляции человек выставил на продажу а другой согласился и купил а какая разница на какую суму?ему что нужно было всё в аск бросить?Ой наоборот ну вы поняли Востаннє редагувалось KROSOTIK в Чет 19 тра, 2011 17:07, всього редагувалось 1 раз.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератор: Модератор
|
|