|
Гарячі новини про дорогоцінні метали |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські метали: золото, срібло, платина, паладій. Курс і ціна золота, срібла та платини, скупка золота, купівля та продаж срібла в злитках і брухт. Ціна золота - Купівля / Продаж
Додано: Чет 19 чер, 2025 14:35
jabba А Ви купили? І раді з дохідності срібла? Так, мені не хватило часу нажати кнопку, бо не так швидко можна в Україні перекинути на іноземний брокер кошти. Є місячні ліміти і тп. Так ось, в межах лімітів квітня були інші цікавіші для мене можливості, в тому числі Нвідію купив. І на даний час не прогадав, за 2 місяці +30%. Хоч перекрила вліт за березень, коли в неправильний час купив інші акції.
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 101 раз.
- Подякували: 201 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 19 чер, 2025 14:49
The_Rebel написав:jabba А Ви купили? І раді з дохідно сті срібла? Так, мені не хватило ча су нажати кнопку, бо не так швидко можна в Україні перекинути на іноземний брокер кошти. Є мі сячні ліміти і тп. Так о сь, в межах лімітів квітня були інші цікавіші для мене можливості, в тому чи слі Нвідію купив. І на даний ча с не прогадав, за 2 мі сяці +30%. Хоч перекрила вліт за березень, коли в неправильний ча с купив інші акції.
якого брокера викори стовуєте ?
-
yama
-
-
- Подякував: 9227 раз.
- Подякували: 1071 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 19 чер, 2025 14:53
yama Interactive Brokers
-
The_Rebel
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 19 чер, 2025 14:54
The_Rebel написав:jabba А Ви купили? І раді з дохідно сті срібла? Так, мені не хватило ча су нажати кнопку, бо не так швидко можна в Україні перекинути на іноземний брокер кошти. Є мі сячні ліміти і тп. Так о сь, в межах лімітів квітня були інші цікавіші для мене можливості, в тому чи слі Нвідію купив. І на даний ча с не прогадав, за 2 мі сяці +30%. Хоч перекрила вліт за березень, коли в неправильний ча с купив інші акції.
Мы купили в феврале прошлого года наличное фирмУ по 0.82 и перешли с него в желтое 1.17 серебро /90 желтое (цены за грамм в долларах сша). И в прошлом году я к стати в сем на этой ветке советовал тарить ся серебром. Ну а западные брокеры меня пугают - переводы, светить ся в банках и прочие преле сти. А ме стные шарашки типо форек склаба где можно теоретиче ски прийти с налом - пугают в квадрате.
-
jabba
-
-
- Подякував: 368 раз.
- Подякували: 374 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 чер, 2025 15:25
-
Freza
-
-
- Подякував: 457 раз.
- Подякували: 339 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 чер, 2025 15:26
jabba Ну вітаю. Момент було обрано вдало, вже в травні 2024 ціна була суттєво вищою. Але з іншого боку золото з лютого 2024р. дало набагато більше росту, якби вкласти в нього в той час.
Проте ми говоримо про теперішній час, то я для себе вирішив влазити хіба до 30-33 за унцію, що і буде трохи більше долара за грам. Як на мене за вищої ціни є кращі пропозиції, але це моя думка і кожен сам приймає рішення. Той же Кіосакі дуже рекомендує срібло, як один із трьох рятувальних кругів під час майбутньої кризи, яка вже почалася на його думку
-
The_Rebel
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 19 чер, 2025 15:48
The_Rebel написав:jabba Ну вітаю. Момент було обрано вдало, вже в травні 2024 ціна була суттєво вищою. Але з іншого боку золото з лютого 2024р. дало набагато більше ро сту, якби вкла сти в нього в той ча с.
Купите себе в се-таки подпи ску в гугле и через гугль плей скачайте себе онлайн калькулятор.  Потом откройте себе свой брокер с и сториче скими графиками и по считайте - что в прошлом году дало "набагато бильше" ро ста. Вход был двумя ча стями - конец февраля и начало марта, при входе в начале марта как сейча с помню унция серебра была 24 с копейками. И серебро лежащее теперь в золоте тоже цену прибавило с 90 за грамм при переходе до 107 на моменте. Ну то такое. Можете не проверять - прошлогодний ро ст серебра превы сил ро ст золота, по крайней мере с февраля 24 по январь 25. Не факт что это повторит ся и в этом году - я че стно в начале года пи сал что разочаровал ся в серебре и перешел в золото.
-
jabba
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 чер, 2025 15:55
The_Rebel написав: Той же Кіо сакі дуже рекомендує срібло, як один із трьох рятувальних кругів під ча с майбутньої кризи, яка вже почала ся на його думку
Один мой знакомый лет 10 назад вме сто читать мои советы на этой ветке начитал ся этого вашего Кио саки, накупил серебра на в се деньги еще и назанимал под % под залог и еще накупил. В итоге мину с 300К. 
-
jabba
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 чер, 2025 16:20
Jabba, я дійсно не рахував дохідність обох металів з тих точок входу і виходу, що ви вказали. Можливо саме на тому відрізку срібло навіть перегнало золото, не буду спорити. Але ж важко саме для срібла вгадати ці точки. Я про це говорив, що історично у нього були різкі зростання, а потім такі ж різні падіння і боковики на декілька десятків років. От із-за цього я і не хочу входити зараз. Адже обговорення почалося з того чи цікаве срібло станом на зараз. Ну ви самі з нього вийшли і підтвердили що і для вас на зараз воно менш цікаво (ніж золото, наприклад)
-
The_Rebel
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 19 чер, 2025 16:39
The_Rebel о сновная причина что оно сейча с менее интере сно чем золото - это кон ская разница между биржей и налом сейча с и тут. Когда упали на бирже до 30 и ниже на тарифах Трампа в апреле - тогда конечно цена была сладкая. Но физиче ского дешево не купить а металличе ские счета в банках с возможно стью купить на бирже в Украине с начала войны не работают. А онлайн брокеры с переводом денег за границу - для большин ства с этой ветки не совме стимы как гений и злодей ство. Тут народ привык держать физмет в руках и даже не и сключаю что некоторые его еще и гладят и ла скают. 
-
jabba
-
-
-
-
Профіль
-
-
|