Даже если так, что же вы хотите? Кладёте же деньги в конце банковского дня. хорошо ещё, что у них со следующего дня, с выходных начисляются (кладёте вечером пятницы, % начисляется с субботы), а могли б со следующего банковского дня начисляться.
|
|
![]() Даже если так, что же вы хотите? Кладёте же деньги в конце банковского дня. хорошо ещё, что у них со следующего дня, с выходных начисляются (кладёте вечером пятницы, % начисляется с субботы), а могли б со следующего банковского дня начисляться.
![]() Надійність банку "фінансова ініціатива"У банку ""Фінансова ініціатива" хороші відсотки. У мене депозит "Практичний" і "Постійний вкладник". У мене ще не було депозиту у цьому банку. Хто що може сказати про банк,хто вже працював з цим банком???
Олександр Охрименко, експерт завжди критикує цей банк.(банк привязаний до бізнесу)..я завжди читаю його відповіді на ліга. нет/фінанси до речі там багато цікавої інформації, чи вірите ви в цього експерта? ![]() У меня там тоже дипозиты максимальный и постоянный вкладчик. Бизнес Бахматюка может и привязан к его бизнесу, но и бизнес приносит хороший доход. Так что переживать не стоит.
![]() Експерт Олександр Охрименко...хто щось знає про цього експерУ мене був депозит у "Дельта", що можна сказати хороший банк у плані депозиту, все чітко, але впали відсотки. Зараз переставив у "Фінансову ініціативу", банк поки що не має таких сервісів як "дельта" мене приваблюють хороші відсотки і можна поповнювати депозит. Олександр Охрименко критикує цей банк, "що всі яйця в одному кошику", все залежить від бізнесу Бахматюка і великі відсотки на даний час!!! Хто що може сказати ? А банк мені подобається!!! Скільки заощаджень у % можна тримати у цьому банку??? Біснес Бахматюка дійсно великий, але за останні роки трохи "збіднів" Поділіться думками!!!!
![]() wowan2101Сам в аналогичном положении,держу здесь 30% и столбик.Думаю риски не только и не столько в Бахматюке-как в непредсказуемости нашей ,,власти,,.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|