В банкоматах Юникредита комисси нет. Есть удержание на несколько дней(как правило 1) 20 грн, которые потом возвращаются. На счёт сети укркарт не скажу, мне логистически было удобнее снимать в юникредите.
Поправка, если это ИНИЦИАТИВНАЯ КАРТА, то комиссия будет везде кроме банкоматов и кассы ФИ
Востаннє редагувалось joytleman в Чет 08 тра, 2014 11:04, всього редагувалось 3 разів.
Vasyl Velykyy написав:crdt87 Развод... може мітинг біля будинку Бахматюка влаштуэмо? хто знає адресу де живе Бахматюк у Києві чи Івано Франківську. Народ прагне справедливості! Правий сетор запросимо та інших діячів, нехай подивляться чи справді акціонер банку Бахматюк який неспроможний видавати гроші бідує... і чому він як супер успішний бізнесмен порушує законодавство а Кубів на це закриває очі Хто знає адресу де живе Бахматюк??? пора там мітинг організувати в його підтримку
Я думаю проще под НБУ собраться. Или под главным отделением.
и какие это по-вашему сейчас? там где Маковка,или там ... Света , мне уточнили что ушла в главный офис
В централном отделении на Щорса сегодня в кассе давали 5000. У них в среднем 3000-5000. Мой безналичный перевод "уходил" чуть больше недели. Мне кажеться, что если деньги срочно не нужны, то лучше положить под 27%.
nsaleks Ви гляньте навколо - норми права "запхали поглубже", я вже написав скаргу в НБУ, як результат мені прийшла "відписка", з прокуратири також прийшла відписка, що перенаплавили в НБУ )) сміятися можна довго,
зараз тільки допомагає "народна влада", "Правий Сектор", прийти під будинок до акціонера Бахматюка з мітингом в його підтримку, мітинг біля НБУ, і тд...
У 2013 р. компанія «Авангард» Олега Бахматюка отримала $661,2 млн грн доходу, що на 5 % більше, ніж роком раніше. EBITDA у звітному періоді зросла до $301,2 млн — на 3%. Про це йдеться в звіті агрохолдингу, опублікованому 30 квітня. Валовий прибуток компанії в 2013 р. збільшилася на 3% і склала $266,7 млн. «Збільшення валового прибутку було досягнуто за рахунок стабільних виробничих витрат і збільшення продажів сухих яєчних продуктів», — пояснили в «Авангарді». Чистий прибуток агрохолдингу в звітному періоді досягла $238 млн — на 4% більше, ніж в 2012 р. Рентабельність по чистому прибутку склала 36%.
В банкоматах Юникредита комисси нет. Есть удержание на несколько дней(как правило 1) 20 грн, которые потом возвращаются. На счёт сети укркарт не скажу, мне логистически было удобнее снимать в юникредите.
Поправка, если это ИНИЦИАТИВНАЯ КАРТА, то комиссия будет везде кроме банкоматов и кассы ФИ
Подскажите а как определить инициативная это карта или нет, спс.
Киев, Оболонь, сегоджня в Укргазбанке вообще ничего не дают, в кассу очередь большая, так как там уже обслуживают вкладчиков БББ, а в банкомате денег нет, в отделение ФИ давали по 500 грн. мне естественно не хватило, снял в юникредитт 1000 грн, а списали 1500 вот такие дела и шо делать...