Так Ви сепаратист - про рублі пишите. Чі буржуй - про доляри та єврейскі грошенята. Треба бути щирим українцем - як ми - і про гривню писати, і гривню до банку вкладати. Тоді і ліміти будуть на Вашу користь.
про 3% я вже писав на іншій гілці, що про можна лише мріяти, принаймі в найближчі 10 років. Щодо «Стабільне зростання» - 33%, то це лише для нових клієнтів і така ставуа буде діяти всього 2 тижня. Це всього навсього акційний прийом для загону нових клієнтів. І щодо досрочки... Якщо приймуть такий закон, то він буде діяти лише на нові вклади, а не на ті що вже відкриті. Ну і з вашого посилання... "По сути, планируется введения дифференцированной системы вкладов для населения: с одних средства позволят снимать в любое время, а с других — лишь после окончания срока депозита."
KIM30 Что вам мешает оформить депозит на члена семьи? Забрал гривну со своего депозита и открыл новый на жену к примеру. Вообще я считаю, что пока есть такие ставки надо ловить момент!
KIM30 Когда я был на прошлой неделе в банке обратил внимание что люди получали куда большие суммы денег при условии частичной пролонгации. Отсюда сделал вывод, что с гривной как раз проблем глобальных нет.