|
Фінансова ініціатива (у стадії ліквідації) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Вів 04 жов, 2011 10:51
Mirax Я действительно просто ошибочно выбрал форму ответа..Вот и получилась монобеседа:) Как говорил дедушка Фрейд:"Иногда сигара - это всего лишь сигара".
-
Klastero
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 жов, 2011 15:32
jerua написав:Кто может сказать, что это за акция такая? И что означает "Для вкладів у гривні обов`язкова наявність карткового рахунку відкритого у ПАТ "КБ "ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА"." ???? Шановний jerua!Акційний депозит "ВІД 18%" суттєво відрізняється від переважної кількості банківських продуктів на ринку. Основна відмінність полягає у тому, що зазначені мінімальні відсоткові ставки по депозиту. Тобто, будь-який клієнт відкриваючи депозитний вклад гарантовано отримає 18% річних у гривнях, 9% річних у доларах США, 8% річних у євро. Крім того, якщо строк розміщення коштів більше мінімального відсоткова ставка збільшується на 0,5% річних незалежно від валюти вкладу. Звернувшись до будь-якого відділення Банку або за телефоном Інформаційної служби, дізнайтесь яким чином отримати додаткове підвищення відсоткової ставки. Виплата відсотків по депозитах у національній валюті здійснюється тільки на картковий рахунок. Для клієнтів, що не мають карткового рахунку у ПАТ "КБ "ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА" передбачено його відкриття та випуск платіжної картки. Прес-службаПублічне акціонерне товариство "Комерційний банк "ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА" Сайт: finbank.com.ua
-
finin
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 04 жов, 2011 17:23
Lucke написав:% по депо выплатили нормально, персонал в отделении приветливый, людей в отделении нет, очереди соответственно тоже нет  , время операции -5-7 минут.
А у меня проценты начисляют в конце вклада, но в конце предыдущего вроде получила...  А сейчас второй подходит к концу. Надеюсь что и в конце этого так же исправно получу.
-
Lady D
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 04 жов, 2011 17:32
Lady D написав: Lucke написав:% по депо выплатили нормально, персонал в отделении приветливый, людей в отделении нет, очереди соответственно тоже нет  , время операции -5-7 минут.
А у меня проценты начисляют в конце вклада, но в конце предыдущего вроде получила...  А сейчас второй подходит к концу. Надеюсь что и в конце этого так же исправно получу.
я сторонник ежемесячного дохода ))) хотя и понимаю, что так получается меньше 
-
Lucke
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 39 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 жов, 2011 13:46
Lucke Почему меньше? Разве не те же деньги только в профиль? 
-
Klastero
-
-
-
-
Профіль
-
-
-
Lucke
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 07 жов, 2011 16:52
Lucke Извините, но я что-то не совсем Вас поняла. Если я не снимаю с карточки проценты на них тоже начисляют какой-то процент?
-
Marqus
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 07 жов, 2011 17:20
Marqus написав:Lucke Извините, но я что-то не совсем Вас поняла. Если я не снимаю с карточки проценты на них тоже начисляют какой-то процент?
да, смотрите стр. форума №181 там есть ответ оф.представителя
-
Lucke
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 10 жов, 2011 04:43
Не спится что-то в такую дождливую ночь.  Уже утром через несколько часов "поплыву" забирать депозит с процентами. У меня "короткий". Хотя уверена что всё нормально, но всё равно волнуюсь почему-то. Хотя наверное эти внутренние переживания скорее по личным причинам... Приду - расскажу.
-
Lady D
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 10 жов, 2011 09:56
Кто-то уже был в новом отделении в Киеве Щекавицкая, 30/39?
-
Klastero
-
-
-
-
Профіль
-
-
|