|
|
![]() AlexJ Инфляция, причём по неофициальным данным в районе 18% (фактически отображает реальное положение вещей), поскольку по официальным по-моему где-то в районе 7% на сегодняшний момент (как всегда врут). И уверен, что за срок 3 месяца врядли радикально подскочит. Так что мне кажется при вкладе на такой короткий срок риски минимальные.
![]() Акционный вклад "Торбинка новорічних ініціатив"Акционный вкад от ФИ "Торбинка новорічних ініціатив"
- діє з 1.12.2011р. по 30.01.2012р. (включно). - Поповнення вкладу не передбачено. - Зняття частини вкладу не передбачено. Виплата процентів для вкладів відкритих у гривні - щомісячно на картковий рахунок. Для вкладів у валюті виплата процентів - щомісячно. По гривне под 27% годовых на 90 дней при сумме 2000000,00 грн. ![]() ![]() ![]() ![]() Кто ж будет рисковать даже под такие проценты такой суммой ![]() ![]() "куманець гаманець"
под гарантию попадает 150 000 гривен...остальные в мусорную корзину... логично зазвать такой депозит "куманець гаманець" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Шановні учасники форуму!
ПАТ "КБ "ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА" повідомляє про підвищення ставок за депозитними вкладами для фізичних осіб. Підвищення стосується вкладів: "Постійний вкладник", "Класичний", "Пенсійний" та "Діловий". Докладнішу інформацію можна отримати на сайті Банку або звернувшись до Інформаційної служби Банку за телефоном: 0 800 60 60 60 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів у межах України). Прес-служба Публічне акціонерне товариство "Комерційний банк "ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА" Сайт: finbank.com.ua
![]() А що всі уже забули як працювала ця контора в 2008-2009 роках? Полистайте сторінки за ці роки і якщо нічого там не затерли то багато чого нового дізнаєтесь. Особисто я забирав свій вклад десь з пів року, весь час мені наказували його ділити навпіл і залишати ще на місяць. І так півроку. І таких як я було дуже багато. А тепер покладіть тисяч 100 їм і подумайте як їх звідти забрати якщо стане в Європі дуже зле...
Вчитися потрібно на чужих помилках а не на своїх! Особисто я обходжу десятою дорогою всі ті банки які під час кризи себе скомпроментували і ніколи з ними більше працювати не буду. Один раз повезло і більше долю випробовувати не варто. То справа кожного, чи ризикувати своїми грошима, але під 25%, чи може краще покласти в інший банк, історія якого менш заплямована, і на декілька % менше дають. Хоча можливо в цей раз більше пощастить.... Нікого ні в чому не хотів переконати, це свої і випробувані на собі спостереження...
![]() Ну знаете ли. Считаю расширение депозитной линейки скорее позитивным явлением. И не могу понять, почему такое событие, как выход нового вида вклада вызывает такие мощные дебаты. Это ж совсем не похоже на схему а ля "Загон аленей конкретно в ФИ и конкретно в эту торбинку, ну или даже гаманэць кому как угодно причём в принудительном порядке", это ж дело как говорится дело добровольное.
![]()
![]() Подскажите: есть ли возможность открыть депозитный вклад в русских рублях ??
![]() Re: Фінансова ініціатива (the Bank)Ну и сейчас, в нынешнее время каждый выбирает для себя, что же для него лучше. В каком банке и в каком виде вклада какие преимущества и какие недостатки. И соответственно соотносит собственные возможности с предлагаемыми перспективами, так по крайней мере поступают мыслящие люди. Конечно мне, да и я уверена что практически никому из пишущих на форуме, не под силу вклады по 2 миллиона, зато обсудить это многие не прочь. Это как раз свидетельствует об отсутствии денег.
|
|