Фінансова ініціатива (у стадії ліквідації)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 570571572573574 ... 1767>
Повідомлення Додано: Сер 12 чер, 2013 14:52

Просвітився)

Sergo написав:
  ИванXP написав:
  lawyer23 написав: Каким образом банк информирует клиента о том, что его вклад не является индивидуальным и попадает под гарантии Фонда?

Ви маєте на увазі не індивідуальний деповнесок, а індивідуальну відсоткову ставку? Мене запевняли, що у ФІ немає зараз індивідуальних ставок, що усі деповнески гарантуються фондом і я дотепер у це сліпо вірю. А що не так?

Индивидуальные депо.ставки в ФИ есть, они оговариваются в частном порядке с начальником отделения (в зависимости от суммы-сроков и т.д.), который согласовывает все нюансы с ГО. Но в официальной публичной деполинейке банка они естественно не фигурируют.

До речі:
ФГВФО не гарантує кошти розміщені особою, яка на індивідуальній основі отримує від банку проценти за вкладом на більш сприятливих договірних умовах, ніж звичайні, або має інші фінансові привілеї від банку.

На гарячій лінії ФГВФО оператор мені відмовилась розтлумачити цей пункт, а лише сказала: «Это скользкий вопрос, пишите письмо и Вам ответят!» :(
ИванXP

Повідомлення Додано: Сер 12 чер, 2013 15:14

ИванXP написав:До речі:
ФГВФО не гарантує кошти розміщені особою, яка на індивідуальній основі отримує від банку проценти за вкладом на більш сприятливих договірних умовах, ніж звичайні, або має інші фінансові привілеї від банку.

На гарячій лінії ФГВФО оператор мені відмовилась розтлумачити цей пункт, а лише сказала: «Это скользкий вопрос, пишите письмо и Вам ответят!» :(

Это потому, что в этой стране закон как дышло, по необходимости протрактуют так, как будет выгодно фонду в конкретно сложившейся ситуации. Ситуация с ЭРДЭ банком тому доказательство.
Sergo

Подякував: 64 раз.
Подякували: 54 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 чер, 2013 18:26

Re: Фінансова ініціатива (the Bank)

так выходит и "постийного вкладчика" можно под индивидуалку подвести?
kwon

Подякував: 81 раз.
Подякували: 333 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 чер, 2013 18:37

tatop написав:
  Monomax написав:
  tatop написав:Classif, зрозуміло.
Останні роки така тактика себе виправдовує.
Немає різких коливань курсу і можна в більшій долі сидіти в гривні.

Диверсификация – ДА при любых раскладах, но относительно гривни позвольте с вами не согласиться. Есть большие сомнения. Осенью нас ожидают серьёзные перемены: во-первых придётся обслуживать долги МВФ, во-вторых политика Нацбанка по искусственному удержанию курса привела к полному истощению ЗВР, это чревато вообще техническим дефолтом. Лично я в последнее продолжительное время практикую ТОЛЬКО валютные депозиты и то только на коротких дистанциях. Теперь думаю пересмотреть политику и вложиться на длинную ввиду тотального снижения ставок, но ТОЛЬКО в валюте.

Логіка Ваша зрозуміла.
ЗВР 24,5 млрд. По песимістичним прогнозам до кінця року буде 20 млрд і курс гривні 9-00.
Депо під 25% і вище на рік відкриті на початку року в гривні такі коливання компенсують.
Якщо менше, пряма вигода (вірніше більш ефективне збереження заощаджень).

на год не считал,а вот на 6м, при25%гр или 11%$ если вырастет курс к 9-ти,грв проигрывает дол.
shatenerbi

Подякував: 47 раз.
Подякували: 141 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 чер, 2013 18:55

Так, на 6 місяців, якщо сьогодні купляти по 8,16 долар то на кожних 1000 грн при курсі 9-00 втрата біля 4 дол. 28 центів.
Якщо рік, виграш у гривні на кожній 1000 - 2 дол 86 центів.
tatop

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 чер, 2013 22:19

Sergo написав:
  ИванXP написав:До речі:

Это потому, что в этой стране закон как дышло, по необходимости протрактуют так, как будет выгодно фонду в конкретно сложившейся ситуации. Ситуация с ЭРДЭ банком тому доказательство.

Але ж заборгованність по депозитах наскільки я знаю за кілька черг сплатив Хрещатик, а от вчасно чи ні, не дуже обізнанний в цьому питанні. Сам вкладником не був, близькі та родичі теж. Не думаю, щоб з ФІ були якісь проблеми, не настільки вже й великий він, це ж вам не бегемот-Приват. У фонді грошей вистачить.
ИванXP

Повідомлення Додано: Сер 12 чер, 2013 22:30

Депозит «ЗОЛОТИЙ-2»

Насколько я понял, под физической постановкой подразумевается внесение денег в кассу якобы для покупки определённого веса по текущей цене, а потом через кассу по окончании срока получаете за свой вес по цене на день выдачи денег + начисленные проценты. Лотерея конечно. Зато процентная ставка жирнее чем предлагают другие, как собственно и все ставки у ФИ. :D
Angry Birds

Повідомлення Додано: Сер 12 чер, 2013 22:43

kwon написав:так выходит и "постийного вкладчика" можно под индивидуалку подвести?

Лише в тому випадку, якщо ваша відсоткова ставка відрізняється від оголошеної на офіційному сайті, звичайно у бік збільшення.
Ще шукав інформацію, знайшов: щодо цього питання існує «негласна постанова» згідно якої до п. 7 умов гарантування вкладів ФО відносять вклади:
- на акційній основі (депозит з підвищеною відсотковою ставкою до свята, ювілею банку, флаєр з газети і т.д.);
- відсоток, що додається вкладнику як постійному клієнту при переоформленні депозиту до основної діючої ставки (по програмі лояльності банку +0,25%, 0,5%, 1%), тощо.
Але на гарячій лінії ФГВФО цю інформацію не підтвердили. Отаке. У відділенні взагалі повністю заперечують, стверджуючи, що якщо ставка співпадає з зазначеною на сайті, ставка ні в якому разі не є індивідуальною, навіть по акційних депо, для постійних вкладників так само.
ИванXP

Повідомлення Додано: Чет 13 чер, 2013 11:21

Angry Birds
Так условия позволяют вкладывать слиток купленный например в другом банке?
Koval

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 чер, 2013 11:40

ИванXP
Cмотря как банк оформляет акционные вклады. Насколько я знаю Финансовая инициатива на каждую разновидность вклада оформляет паспорт продукта как на отдельный депозит, соответствено уже вклад не на индивидуальных условиях.
То что на сайте публикуется, например, через год, никто уже не вспомнит и в кэше не откопает.
50cent

Подякував: 11 раз.
Подякували: 9 раз.

Профіль

#<1 ... 570571572573574 ... 1767>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор