|
Укрексiмбанк (2005 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 05 бер, 2015 21:06
Щодо виписок, то їх дійсно не можна редагувати. Єдине що можна зробити це повернути кошти, але у виписці це буде видно. Читав по темі десь хтось по знятті готівки за кордоном попав. 10% від суми - кусається, але клієнтів попереджали протягом місяця, робили розсилку (особисто я смс отримав).
-
sasha_army
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 бер, 2015 21:08
Продают доллары в отделениях?
-
Харьков
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 73 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 бер, 2015 21:44
sasha_army написав:Щодо виписок, то їх дійсно не можна редагувати. Єдине що можна зробити це повернути кошти, але у виписці це буде видно. Читав по темі десь хтось по знятті готівки за кордоном попав. 10% від суми - кусається, але клієнтів попереджали протягом місяця, робили розсилку (особисто я смс отримав).
Не зовсім так. На жаль я не подумав надрукувати виписку за попередній день. Але є запис телефоної розмови з менеджером який підтвердив зміну тарифу і я вякий я озвучив суму в 100грн і це факт (в мене телефон пише всі розмови). Єлист підписаний і зареєстрований тай надісланий в банк з системи клієнт-банк - і це факт. І є факт нова виписка де підтверджена менеджером по телефону списана сума була змінена на нову. Я думаю що за поточний день міняти виписку можливість є. По іншому банку в мене є задокументований факт цього. Навіть з печатками банку. Скоріше за все це була помилка операціоністки чи установка всіх перевести на інший тариф, чи за це йде бонус і вона думала пройде - не знаю. На жаль тарифи по клієнт-банку - не доступні для клієнтів і вони можуть казати що завгодно...
-
ol_zy
-
-
- Подякував: 449 раз.
- Подякували: 788 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 бер, 2015 21:52
justit написав: ol_zy написав:это форум тут каждый высказывает свое мнение, впечатление, пожелание, делится информацией.
Мнение не подкрепленное ничем. Зачем оно кому-то?
Мнение по определению и не должно быть ничем подтверждено, на то оно и мнение. Вы для начала уточните значение этого слова. Вам не нужно поставьте меня в игнор и радуйтесь жизни, если у вас есть факты - документы, доказательства, обратного или противоречащие моим доводам опубликуйте их, нет? ну и нечего тут пустозвонить. Вы сотрудник банка ответственный по таким вопросам? докажите это и я в личку направлю конкретную информацию с номерами счетов и названиями юр.диц для проверки.
-
ol_zy
-
-
- Подякував: 449 раз.
- Подякували: 788 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 бер, 2015 21:55
Knight написав:Кто-то держит депозиты на счетах Укрэксимбанка? Как впечатления? Стоит ли туда что-то ложить?
И мне интересно!
-
bonds_meier
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 бер, 2015 22:22
Харьков написав:Продают доллары в отделениях?
а они вам сейчас нужны возмете в конце года по 18
-
megavillage
-
-
- Заблокований
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 24 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 бер, 2015 22:23
ol_zy написав: sasha_army написав: ol_zy написав:я узнал, что у банка фин. проблемы
В Укрексімбанку?
Нет. Написал же в ФИ - финансовая инициатива.
разные банки
-
megavillage
-
-
- Заблокований
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 24 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 бер, 2015 22:34
megavillage брысь от сюда,бездипломное!Ветка имеет стратегическое значение- Кабинет министров Украины утвердил новый список объектов государственной собственности, имеющих стратегическое значение.
В частности, согласно постановлению № 83 от 4 марта, в финансовой сфере стратегическое значение имеют Государственный экспортно-импортный банк, «Ощадбанк», «Укргазбанк» и Государственное ипотечное учреждение.
-
38 раз баненый
-
-
- Заблокований
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 06 бер, 2015 11:22
ol_zy написав:Мнение по определению и не должно быть ничем подтверждено, на то оно и мнение.
Не стоит потраченных нервов все это. Суета.... И не понятно, почему Вы считаете, что Вас здесь обидеть кто-то хочет? У меня и в мыслях не было.
-
justit
-
-
- Подякував: 1670 раз.
- Подякували: 450 раз.
-
-
Профіль
-
-
|