Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
і в чому я не правий судячи з цього посилання? в тому що не погоджуюсь з тим, що хтось відповідно до рейтингів пише, що "банку грозит дефолт"? В цьому посиланні написано, що ПОПРОСИВ ПРО ВІДСТРОЧКУ, а не ОГОЛОСИВ СЕБЕ БАНКРОТОМ. Не плутайте поняття Для прикладу: http://www.bank.gov.ua/control/uk/publi ... d=15851895. То який висновок звідси Ви зробите?
sasha_army А что банку не "ГРОЗИТ ДЕФОЛТ", если он официально и публично обратился к кредиторам с просьбой об отсрочке платежа по облигациям? Мог бы заплатить - такой бы ерундой не занимался, да и сумма немаленькая $750млн. А "оголосив банкротом" - это УЖЕ дефолт. Это вы не путайте понятий. Ваша ссылка на гривневый рефинанс не к месту. НБУ может нарисовать (и выдать) ГРИВЕН столько,сколько надо, а вот нарисовать 750млн. ДОЛЛАРОВ - никак.
самый бюрократичный и НЕклиентоориентированный банк карта выпускается на 1 год далее КЛИЕНТ обязан сам контролировать перевыпуск карты также и саму карту получить в том отделении где открыт карточный счет депозит не виден в другом отделении т.е. вклад придется досрочно разорвать чтобы перевести в другое отделение и другой город вынужден с ним работать - пока его рекомендуют как стабильный и надежный банк в Украине
Заявление пишете в отделении, КУДА хотите перенести счёт. В старое уже не ходите и даже в его сторону смотреть не надо... И на звонки оттуда отвечать...
ino написав:sasha_army А что банку не "ГРОЗИТ ДЕФОЛТ", если он официально и публично обратился к кредиторам с просьбой об отсрочке платежа по облигациям? Мог бы заплатить - такой бы ерундой не занимался, да и сумма немаленькая $750млн. А "оголосив банкротом" - это УЖЕ дефолт. Это вы не путайте понятий. Ваша ссылка на гривневый рефинанс не к месту. НБУ может нарисовать (и выдать) ГРИВЕН столько,сколько надо, а вот нарисовать 750млн. ДОЛЛАРОВ - никак.
і я би просив би про відстрочку реально розуміючи, що зараз на цих же доларах можна заробити....враховуючи курсові різниці, тут необхідно добрати гривневу базу для утримання показника миттєвої ліквідності, а далі можна віддавати накрутивши дохід. Всі реально розуміють, що при найменшій вимозі МВФ, Україна не поверне кредитів, яких набралась, але ж ніхто не каже, що "все, суши весла, тікай з країни". Намалювати гривню без впливу на курс, грошову масу, індекс цін і т.п. Малювати гроші не в розмальовку гратися і я більш ніж впевнений, що частина цього кредиту вже давно в офшорах. Чомусь кого не спитаю, відповідають "не хочу в приватний, а краще в державний".