Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Call-центр лежит из-за Дельты. Я подключал 3D звонком менеджеру в отделение. Теперь по всем операциям приходит две sms разного формата: бесплатная от интернет-банка и платная от sms-информирования. Впрочем, бесплатные sms можно произвольно настраивать на сайте интернет-банка, вплоть до отключения.
IMPRINTER написав:по-моему на выбор карта. депокарта открывается под любой срочный с ежемесячными процентами по моему. класс карты зависит от суммы депо. по депокартам снятие без комисса, а зачисление недепо денег с комиссом.
У розрахункове обслуговування карткового рахунку протягом строку дії картки на ім'я власника рахунку включено плату за: 4) приймання готівки для поповнення карткового рахунку з використанням платіжної картки
Тому виникає питання, з досвіду ви це кажете чи просто переплутали. У мене колись був прикрий досвід, коли відсотки за місяць по депозиту, до якого не було картки, я перекидав з депо. рахунку на зарплатну карту, то з мене зістригли 1%, хоча у тарифах по зарплатних також є пункт:
У розрахункове обслуговування карткового рахунку протягом строку дії картки на ім'я власника рахунку включено плату за: 4) безготівкове зарахування коштів на картковий рахунок: - від підприємств, установ та організацій у межах зарплатних проектів; - зарахування відсотків по депозитах та суми депозиту;
Коли я задав операціоністу логічне питання WTF? Вона відповіла, що під цей пункт підпадає лише автоматичне зарахування на карту підв'язану до депо, а операція переказу з депо. рахунку на карту вже не підпадає, але зарплатну карту напряму підв'язати не можна, пункт у тарифах просто для краси і взагалі я не вмію читати тарифи. Тому цікавить саме практичний досвід поповнення депо. карток не депо. коштами.
Pater написав:Для работы 3D нужно подключить платное sms-информирование к карточному счету (10 грн. в месяц за 1 счет).
А мож просто инициализировать его звонком на саппорт или в АТМ?
Я дзвонив у сапорт і просив увімкнути (у мене інформування через банкінг), вони щось почали тулити, що або воно у мене вже є, або воно мені не потрібно і склалося таке враження, що взагалі не дуже розуміли, про що йде розмова і так і не підключили.
Технологія безпечних розрахунків в Інтернеті – 3-D Secure Verified by Visa.
3-D Secure Verified by Visa (VbV) - це протокол, що використовується як додатковий рівень безпеки при оплаті товарів та послуг із застосуванням платіжних карток Visa у мережі Інтернет, шляхом введення ще одного кроку із аутентифікації картки.
Для держателя картки, що підтримує 3-D Secure, в процесі оплати онлайн крім необхідної зазвичай інформації запитується додатковий одноразовий пароль, що надається банком в SMS-повідомленні на номер телефону, підключеному до SMS-інформування за карткою.
На сайтах, що підтримують 3-D Secure, є відповідна позначка.
Підключення до технології 3-D Secure VbV здійснюється автоматично одночасно з підключенням до послуги SMS-інформування.
Після налаштування послуги SMS-інформування, Ви отримуватимете SMS-повідомлення з оперативною інформацією щодо операцій списання або зарахування коштів з Вашого карткового/поточного рахунку, а також з інформацією про неуспішні спроби виконання операцій із використанням Ваших платіжних карток.
Для налаштування послуги SMS-інформування необхідно надати до Банку відповідну письмову заяву.
SMS-інформування за картковими рахунками
Залежно від Ваших потреб налаштування SMS-інформування за картковим рахунком можливе за такими схемами:
за операціями без використання платіжних карток, проведеними Банком (зарахування заробітної плати, договірне відрахування комісії тощо); тільки за операціями, проведеними з використанням платіжних карток (всіх з переліку зареєстрованих по картковому рахунку або деяких із цього переліку); за всіма проведеними операціями (як із використанням, так і без використання платіжних карток).
Тариф:
10 грн./місяць.
SMS-інформування за поточними рахунками
Тариф:
SMS-інформування по операціях за рахунком - 4 грн./місяць; SMS-інформування по операціях за рахунком та щоденне SMS-інформування про залишок на рахунку - 10 грн./місяць.