Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
klug написав:У мене колись був прикрий досвід, коли відсотки за місяць по депозиту, до якого не було картки, я перекидав з депо. рахунку на зарплатну карту, то з мене зістригли 1%, хоча у тарифах по зарплатних також є пункт:
З досвіду У меня ток карты под депо, оформленные год назад Налом через кешин пополняются без комисс Внешка заходит с комисс 1%. Переводы внутри ИБ без комисс., в т.ч. и %%. Отправка по СЭП - 2грн/платёжка. Депозиты можно пополнять на 2630ххх внешкой, без комис. Снятие в АТМ без комис.
Пытался по тел. АТ «УКРЕКСІМБАНК»: 0 800 50-44-50 выяснить, как будут происходить выплаты по Дельте в Харькове, за полчаса дозвона постоянно "сеть занята"
vitaliy1111 написав:поддерживают ли карты Эксима 3D Secure?
нет Визы точно нет Мастеры - не знаю - у меня все Визы, но думаю, что Мастеры тоже не поддерживаются Эксимовские ...
Карти Ексму технологію 3-D secure ПІДТРИМУЮТЬ. http://www.eximb.com/ukr/personal/cards ... =card_list. Сам пробував....але є маленьке "НО": не знаю як зараз, але півроку назад для того щоб дізнатися код мусив звонити на "гарячу" лінію, там підказали, так як СМС підключене через ІБ, то код і не прийшов, а якщо СМС без ІБ - то прихоить.
EugeneSMDM написав:Пытался по тел. АТ «УКРЕКСІМБАНК»: 0 800 50-44-50 выяснить, как будут происходить выплаты по Дельте в Харькове, за полчаса дозвона постоянно "сеть занята"