|
Укрексiмбанк (2005 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 23 лип, 2015 14:58
Квесторе_поверніться написав:За 72 це тільки мобільний в них? Чи й на компютери вже є за 72?
Мобильный ИБ? Я такого не знаю у Эксима  У меня одинак версия установлена на планшете и ПК Причем вот при получении ЭксимПасса вместо свистка менагер попросила прям при ней сделать запрос через сайт. И её ошарашил мой вопрос: а де тут у вас ВайФай? И эт на Горького у г-г Киёве  Но талбо лехтронное для очереди уже есть и на Горького/Тверской, правда диванчики уже обшарпанные 
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 23 лип, 2015 15:12
Sanio написав:Мені сказали, що MC Debit - це картка найнижчого рівня в Ексімі, а MC Mass і Visa Classic - це вже трохи вищого і тому вони платні.
Покажите свою бесплатную MC Debit именную чип эмбос пейпасс депозитчикам в Альфе. Хай они слюной изойдут 
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 23 лип, 2015 15:47
clientage написав: Sanio написав:Мені сказали, що MC Debit - це картка найнижчого рівня в Ексімі, а MC Mass і Visa Classic - це вже трохи вищого і тому вони платні.
Покажите свою бесплатную MC Debit именную чип эмбос пейпасс депозитчикам в Альфе. Хай они слюной изойдут 
+1. А ще цікаво порівняти умови обслуговування та можливості карток класу Platinum або Gold на крайняк.
-
sasha_army
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 23 лип, 2015 16:03
sasha_army написав: klug написав: sasha_army написав:Коротко дам відповіді на питання так як лінькі "цитувати"  : 1) Кажуть, що в Європі MasterCard краше - > ИМХО дурня
Що там з валютами відшкодування, через долар списання не ходили?
А що з ними не так з валютами? Відшкодовують блокування в валюті карткового рахунку. Їдем в Польщу з MasterCard в Євро, розраховуємось в злотих, отримуємо КОНВЕРТАЦІЮ в долар, а СПИСАННЯ в євро.
Так отож. Ходить байка, що мастер вміє євро напряму у злоті конвертувати. А ще ходить байка, що єрова віза, часом, в єрозоні може пройти по схемі євро-долар-евро. От колеги знімали машину в Європі на гривневу візу: при першому блокуванні авансу (через сайт) прийшло СМС з сумою у євро, при наступних списаннях цією ж фірмою, приходили СМС з сумою у доларах. Як там насправді конвертація проходила добитись у колег не можу, бо їм ліньки розбиратись. Власне, уся інформація на рівні ОБС і достовірних даних ні від кого добитись не вдається, але після усього цього, для євро я таки просив МС.
-
klug
-
-
- Подякував: 373 раз.
- Подякували: 1244 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Чет 23 лип, 2015 16:39
clientage написав:И её ошарашил мой вопрос: а де тут у вас ВайФай?
Вай вай. Деньги в банк свои принесли? С планшетом своим пришли? Так и интернету полведра ныжно было принести (USB модем и нечего банковкие сети засорять)
-
justit
-
-
- Подякував: 1670 раз.
- Подякували: 450 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 23 лип, 2015 16:42
justit написав: clientage написав:И её ошарашил мой вопрос: а де тут у вас ВайФай?
Вай вай. Деньги в банк свои принесли? С планшетом своим пришли? Так и интернету полведра ныжно было принести (USB модем и нечего банковкие сети засорять)
А є якийсь оператор який 3G вже роздає по всій території України через ЮСБ модем?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 23 лип, 2015 17:26
Квесторе_поверніться Інтертелеком роздає у таких місцях, де Ексімовські відділення навряд чи колись будуть.
-
klug
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Чет 23 лип, 2015 17:39
To klugТак отож. Ходить байка, що мастер вміє євро напряму у злоті конвертувати. А ще ходить байка, що єрова віза, часом, в єрозоні може пройти по схемі євро-долар-евро. От колеги знімали машину в Європі на гривневу візу: при першому блокуванні авансу (через сайт) прийшло СМС з сумою у євро, при наступних списаннях цією ж фірмою, приходили СМС з сумою у доларах. Як там насправді конвертація проходила добитись у колег не можу, бо їм ліньки розбиратись. Власне, уся інформація на рівні ОБС і достовірних даних ні від кого добитись не вдається, але після усього цього, для євро я таки просив МС.[/quote] Всіх карт не відкриватиму  , але скажу як воно є: абсолютно однаково якої платіжної системи карта, все одно конвертація через долар. Є одне маленьке "але": якщо на торговій точці є можливість вибору валюти розрахунку, то кінцевий варіант списання може бути різний: долар, євро, і т.д. ( називається Dynamic Currency Conversion)
-
sasha_army
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 23 лип, 2015 18:55
sasha_army Що таке DCC я знаю, але мова не про те.
-
klug
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Чет 23 лип, 2015 19:41
Квесторе_поверніться написав:А є якийсь оператор який 3G вже роздає по всій території України через ЮСБ модем?
Інтертелеком, проте у них не 3g, а CDMA Я взагалі-то пожартував на рахунок свого інету  Проте з іншого боку - банк не мусить давати в себе канал для користовачів з вулиці.
-
justit
-
-
- Подякував: 1670 раз.
- Подякували: 450 раз.
-
-
Профіль
-
-
|