|
Укрексiмбанк (2005 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 26 сер, 2015 12:24
Відділення підло просрало мою заяву на непролонгацію. Підкажіть, достроковому розірванні повертають у валюті чи у гривні?
-
klug
-
-
- Подякував: 372 раз.
- Подякували: 1243 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Сер 26 сер, 2015 12:32
klug написав:Відділення підло просрало мою заяву на непролонгацію. Підкажіть, достроковому розірванні повертають у валюті чи у гривні?
В гривнях
Востаннє редагувалось Viktor2812 в Сер 26 сер, 2015 12:43, всього редагувалось 1 раз.
-
Viktor2812
-
-
- Подякував: 41 раз.
- Подякували: 107 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 сер, 2015 12:37
klug написав:Відділення підло просрало мою заяву на непролонгацію. Підкажіть, достроковому розірванні повертають у валюті чи у гривні?
Зависит от конкретного случая. Имеют право вернуть в гривне, но по факту могут вернуть и в валюте вклада
-
DmitryZP
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 833 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 26 сер, 2015 13:44
DmitryZP написав: klug написав:Відділення підло просрало мою заяву на непролонгацію. Підкажіть, достроковому розірванні повертають у валюті чи у гривні?
Зависит от конкретного случая. Имеют право вернуть в гривне, но по факту могут вернуть и в валюте вклада
Я знаю про благословіння НБУ віддавати у гривнях і те, що банки вирішують це питання на власний розсуд. Я запитував саме про поточну практику в Ексімі.
-
klug
-
-
- Подякував: 372 раз.
- Подякували: 1243 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Сер 26 сер, 2015 14:01
stokoz написав:justit не не вышло...в пумбонлайн можно просто суточный лимит поставить либо запретить расчеты в интернете...ограничение на расчеты в интернете незя поставить  если у кого такой функионал есть попробуйте...
результати тесту з сайтом портмоне в частині поповнення мобільного більше ніж дозволяє ліміт по картці: на стандартних обмеженях (в моєму випадку це 205,00 грн по картці) попробував попвнити рахунок на 300 грн - операцію відхилено, про що я отримав смс-повідомлення. Баланс залишився той же. Як висновок, треба розбиратися з компанією, чому було проведено операцію з ручним введенням інфо по карті.
-
sasha_army
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 сер, 2015 14:35
sasha_army написав:дозволяє ліміт по картці
тут важен лимит на покупки и лимит на расчеты в инете. ЭксИм позволяет устанавливать их независимо. Попробуйте установить на инет 50грн, а на покупки 200. Затем попробуйте пополнить мабилу с сайта ОпСоСа через Портмоне на 60грн, например
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 26 сер, 2015 16:30
clientage написав: sasha_army написав:дозволяє ліміт по картці
тут важен лимит на покупки и лимит на расчеты в инете. ЭксИм позволяет устанавливать их независимо. Попробуйте установить на инет 50грн, а на покупки 200. Затем попробуйте пополнить мабилу с сайта ОпСоСа через Портмоне на 60грн, например
спробував, ситуація не змінилась: смс прийшло з фразою "перевищено ліміт транзакції".
-
sasha_army
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 сер, 2015 17:22
sasha_army а вы там зарегестрированы? просто я портмоне пользуюсь не первый год..создана учетная запись, подвязаны карты.. ежемесячная оплата в 200-300 грн по разным услугам обыденное дело.. может мне просто как постоянному клиенту подсобили  мол чувак ошибся..поможем ему провести операцию  в пятницу лайф снял тысчу со счета...на карту пока не вернулись..жду 10 дней... банк связался... сказали что безопасность собирается счимить портмоне.. о результатх сообщат... уже не рад что заварилось все 
-
stokoz
-
-
- Подякував: 241 раз.
- Подякували: 309 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 сер, 2015 19:23
klug написав: DmitryZP написав: klug написав:Відділення підло просрало мою заяву на непролонгацію. Підкажіть, достроковому розірванні повертають у валюті чи у гривні?
Я знаю про благословіння НБУ віддавати у гривнях і те, що банки вирішують це питання на власний розсуд. Я запитував саме про поточну практику в Ексімі.
Навесні досрачку повертали в доларах
-
Frei
-
-
- Подякував: 506 раз.
- Подякували: 539 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 27 сер, 2015 16:46
stokoz написав:sasha_army а вы там зарегестрированы? просто я портмоне пользуюсь не первый год..создана учетная запись, подвязаны карты.. ежемесячная оплата в 200-300 грн по разным услугам обыденное дело.. может мне просто как постоянному клиенту подсобили  мол чувак ошибся..поможем ему провести операцию  в пятницу лайф снял тысчу со счета...на карту пока не вернулись..жду 10 дней... банк связался... сказали что безопасность собирается счимить портмоне.. о результатх сообщат... уже не рад что заварилось все 
Нажаль я користуюсь як звичайний "перехожий". Можливо зареєстрованим користувачам надають "привілеї", але суті не міняє: авторизація без фізичної присутності картки, перекваліфікувати авторизацію в "ручне введення на терміналі" - це порушення вимог платіжних систем. Це всерівно, що я візьму чиюсь картку прийду в магазин і попрошу щоб мені оплату провели по картці, але вставляти чи прокатувати її по ПОСу я не хочу.
-
sasha_army
-
-
-
-
Профіль
-
-
|