Заманює добре, але маринувати свої гроші під 4,5% цілий рік - на шампусік з ікоркою не вистачить

|
|
![]() Якщо комусь цікаво за депозитними,приватними, зарплатними картками
Видача готівки за межами України: 1.4.1 з карткових рахунків в гривні 10% від суми + 3 USD; з 04.11.15 - 2% від суми+ 3 USD 1.4.2 з карткових рахунків в валюті 1,5% від суми min 3 USD з 04.11.15 - 2% від суми+ 3 USD ![]()
Деруть 3 шкури з туристичних золотогоршочників ![]() ![]() ![]()
Кого з "лихварів" ви би рекомендували? Я наразі не користуюся депо, бо до останнього часу не довіряв БС взагалі, все забрав у березні 2014; зараз ніби стало спокініше. ![]() Укрексімбанк проводить депозитну акцію для пенсіонерів
При оформленні до депозиту картки MasterCard пенсіонери отримують подарункові сертифікати мережі «Сільпо» До Міжнародного дня людей похилого віку, що за ініціативи ООН щорічно відзначається 1 жовтня, Укрексімбанк спільно з платіжною системою MasterCard розпочинає депозитну акцію для пенсіонерів. У рамках спеціальної пропозиції державна фінустанова відзначає вкладників сертифікатами на смачні покупки в мережі продуктових супермаркетів «Сільпо». Кожен пенсіонер, який відкриє в Укрексімбанку депозит «Класичний», «Прибутковий» або «Накопичувальний» на суму від 10 тисяч гривень (або еквівалент в іноземній валюті) та оформить для його обслуговування міжнародну платіжну картку MasterCard, стане володарем сертифіката номіналом 100 гривень. Ті ж вкладники, які разом із депозитом відкриють в Укрексімбанку пенсійний рахунок або вже мають його, отримають подарункові сертифікати на суму 200 гривень. «У рамках комплексної соціальної програми обслуговування ми постійно оновлюємо наші пропозиції пенсіонерам та відкриваємо для них нові можливості, – відзначила член Правління – заступник Голови Правління АТ «Укрексімбанк» Світлана Монастирська. – Навесні ми зробили умови розміщення коштів для пенсіонерів більш привабливими та зручнішими, а восени запрошуємо отримати приємні подарунки та додаткову вигоду при відкритті популярних депозитних рахунків банку. Також ми хочемо віддячити одержувачам пенсії через банк та запросити інших пенсіонерів до обслуговування у стабільній державній фінустанові з найвищим рівнем надійності». Акція із вручення сертифікатів триватиме до 16 листопада 2015 року. При оформленні депозиту також діють спеціальні умови підвищення відсоткової ставки за Програмою лояльності. ![]() Re: Укрексiмбанк100 грн на сільпо для депозиту в 10000 грн - це курям на сміх. Краще вже комуналити у Фідота, там за 10000 тис можна щокрвартально отримувати 1000 грн + % по депо, а не мізер від укрексіма )))
![]() Вам смішно, а пенсіонери йдуть. Операціоніст при мені 3 шт вручив. В теперіній час чого тільки не роблять щоб підзаробити, а пенсіонери тим паче. Мізер не мізер, але гнатися за шаленими відсотками я би не став. Деякі банки вже по 26% річних дають (гривня звісно), а рейтинги вже на рівні "вибірковий дефолт".
![]()
Недавно і Укрексім був ужен в преддефолтному стані ... тому якщо ризикувати, то уже за горошу мзду, а не за копійки ![]() ![]() ІМХО, сьогодні інвестувати в банки більше ніж може повернути ФГВ взагалі нерозумно... я б вкладав би в щось інше...
|
|