Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Obval_Defoltovich написав:Депо, как раз, вернут, и в полном объёме, по окончанию срока. Только этот процесс может затянуться на пару лет. Просто новые депо оформлять не будут, перестанут работать с физлицами, вот и всё. Укрэксимбанк - очень хороший банк, который всегда был одним из самых надежных в Украине. Он имеет безупречную репутацию на международных финансовых рынках, и ему не стрёмно доверить свои сбережения, даже выше суммы, гарантированной ФГВФЛ.
Вони ж наче недавно мали дефолт об"являти перед міжнародними кредиторами
Obval_Defoltovich написав:Депо, как раз, вернут, и в полном объёме, по окончанию срока. Только этот процесс может затянуться на пару лет. Просто новые депо оформлять не будут, перестанут работать с физлицами, вот и всё. Укрэксимбанк - очень хороший банк, который всегда был одним из самых надежных в Украине. Он имеет безупречную репутацию на международных финансовых рынках, и ему не стрёмно доверить свои сбережения, даже выше суммы, гарантированной ФГВФЛ.
Це був брудний наклеп конкурентів на успішний і стабільний банк
Це був брудний наклеп конкурентів на успішний і стабільний банк
Сьогодні зустрівся в Укрексімбанку з таким питанням, я Приватний підприємець і менеджер в банку вимагала виписку з реєстру. Без неї не хотіли оформляти депозит. Про те що я ПП сам проговорився. Знаю що є постанова про те що потрібно дані про депозити ПП подавати в податкову, але більшість приватних банків її практично ігнорує, просто вказуючи що ти не є ПП. Тут же ж лякали відповідальністю.
Хто в курсі, яка відповідальність в цьому випадку передбачена і чи варто з цим заморочуватись в ДЕРЖАВНОМУ банку.
Kropa написав:Сьогодні зустрівся в Укрексімбанку з таким питанням, я Приватний підприємець і менеджер в банку вимагала виписку з реєстру. Без неї не хотіли оформляти депозит. Про те що я ПП сам проговорився. Знаю що є постанова про те що потрібно дані про депозити ПП подавати в податкову, але більшість приватних банків її практично ігнорує, просто вказуючи що ти не є ПП. Тут же ж лякали відповідальністю.
Хто в курсі, яка відповідальність в цьому випадку передбачена і чи варто з цим заморочуватись в ДЕРЖАВНОМУ банку.
up 2 you. как сами решите. грубо говоря вы сами ставите галочку в анкете "безработный" вместо "ПП" и ставите подпись в анкете. соотвественно менеджер и банк не отвечают за ваше действие. в отдельных банках когда я говорил, что я ПП мне говорили "ничего" и ставили сами галку "безработный" между прочим один из них был другой гос.банк