|
Укрексiмбанк (2005 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 21 січ, 2016 15:53
justit написав: klug написав:В Зімбабве я можу зняти з картки
Не дуже я впевнений, що Ви підете наприклад в офіс Bank of America та в їх касі знімете гроші з Української картки. Таке можна казати лише якщо Ви самі то попробували.
А вас що дивує? Я знаю, що в касах українських банків, до кризи, люди спокійно знімали валюту з карток Payoneer, який, по суті, є Mastarcard. Тут це навіть обговорювалось.
-
klug
-
-
- Подякував: 375 раз.
- Подякували: 1252 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Чет 21 січ, 2016 15:54
Квесторе_поверніться написав: yuluk написав:Позвонил на ГЛ, там уже народ более грамотный и постанову НБУ не упоминали, но сотрудник сославшись на внутреннее распоряжение банка информацию подтвердил - валюта снимается только в том отделении где открывалась карта - печаль. Радует только то, что все равно не собирался переоткрывать карту.
В тому відділенні де відкривалась....безпосередньо через постермінал в касі?
Мене каса у рідному відділенні послала до менеджера.
-
klug
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Чет 21 січ, 2016 16:08
klug написав:Я знаю, що в касах українських банків, до кризи, люди спокійно знімали валюту з карток Payoneer, який, по суті, є Mastarcard. Тут це навіть обговорювалось.
А яке відношення Пайонір має до зняття грошей з картки Українського банку в Америці, ибо Зімбабве. Хм. А я знаю, що у кассах Приватбанку деколи вдавалось зняти, а в касах інших банків посилали геть. На тему "де зняти з Пайоніра" цілий форум є. І чиє знання правдивіше - хто розбере 
-
justit
-
-
- Подякував: 1670 раз.
- Подякували: 450 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 січ, 2016 16:18
klug написав: Квесторе_поверніться написав: yuluk написав:Позвонил на ГЛ, там уже народ более грамотный и постанову НБУ не упоминали, но сотрудник сославшись на внутреннее распоряжение банка информацию подтвердил - валюта снимается только в том отделении где открывалась карта - печаль. Радует только то, что все равно не собирался переоткрывать карту.
В тому відділенні де відкривалась....безпосередньо через постермінал в касі?
Мене каса у рідному відділенні послала до менеджера.
В цьому і проблема. 1. Черга до менеджера. 2. Чекати півдня. 3. Черга до менеджера. 4. Видача дози Кубіка. Ідіотизм. 
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 січ, 2016 18:22
justit написав: klug написав:Я знаю, що в касах українських банків, до кризи, люди спокійно знімали валюту з карток Payoneer, який, по суті, є Mastarcard. Тут це навіть обговорювалось.
А яке відношення Пайонір має до зняття грошей з картки Українського банку в Америці, ибо Зімбабве. Хм. А я знаю, що у кассах Приватбанку деколи вдавалось зняти, а в касах інших банків посилали геть. На тему "де зняти з Пайоніра" цілий форум є. І чиє знання правдивіше - хто розбере 
З вашого питання не зрозуміло, ви ставите під питання можливість зняття у касі іноземного банку грошей з картки МПС чи ви вважаєте, що у карток українських банків є якісь специфічні технічні обмеження у цьому плані? Payoneer я вам навів у якості прикладу того, що технічно така можливість є.
-
klug
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Чет 21 січ, 2016 20:10
klug написав:ви ставите під питання можливість зняття у касі іноземного банку грошей з картки МПС
А взагалі-то мої слова лише означають, що "поки Ви самі не спробували щось зробити (гроші у касі іноземного банку з УА картки) - стверджувати що воно так і буде не варто, бо хто його зна...." От я і ставлю під сумнів Адже: 1) у РІДНОМУ банку Вам відмовили видати гроші (так?) 2) У Зімбабвійському Ви не робували їх отримати (так?). Про технічну можливість спречатись ніхто не буде. Вона є... мабудь  Ну і звідки впевненість, що у Зімбабве клерк не скаже: "он там АТМ стоїть, ідіть та знімайте Ваші гроші"? p.s. Як приклад - володіння Payoneer карткою у нашій країні (без ліцензії НБУ та\або документів про проживання у Белізі) є річ незаконна, хоча технічна можливість мати таку картку звичано є.
-
justit
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 січ, 2016 20:24
Если не ошибаюсь - пейонер не открывает счет в банке для карты, а это означает что закон никто не нарушает.
-
maxim2014
-
-
- Подякував: 161 раз.
- Подякували: 131 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 січ, 2016 20:31
maxim2014 написав:Если не ошибаюсь - пейонер не открывает счет в банке для карты, а это означает что закон никто не нарушает.
Да, многие так говорят. но как это проверить?
-
justit
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 січ, 2016 22:09
Запрещено иметь банковский счет. Счета нет. В чем проблема? Кого-то в этой стране уже взяли за жабры за использование карты пейонер или аналогичной?
-
maxim2014
-
-
- Подякував: 161 раз.
- Подякували: 131 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 січ, 2016 22:15
maxim2014 написав:Запрещено иметь банковский счет. Счета нет. В чем проблема? Кого-то в этой стране уже взяли за жабры за использование карты пейонер или аналогичной?
За жабри не взяли. Але заборонили комуністів, комсомольців і піонерів. 
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
|