Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
sasha_army написав:Картка без рахунку існувати не може!!!
Тут я згоден.
Так, можливо певний бардак з котловама рахунками у Приватбанку, але щоб таке допускали у оффшорі. Навряд чи.
Так це навіть в теорії неможливо. Як вести синтетичний чи аналітичний облік коштів без рахунку???? Так само і електронні гаманці: рахунки відкриваються 100% як не крути бо ці гроші треба обліковувати десь і перекази робити якось. Це те саме що вдома сісти і з двох гаманців гроші перекладати. Ми ж скажемо "кладу 100грн в чорний гаманець", а потім "з чорного перекладу в коричневий", так от в побутовому випадку слова "чорний" і "коричневи" - це рахунки, а руки, які перекладають гроші - це інструмент, яким це робиться, а в фінансових випадках - це ті ж банківські картки, за допомогою яких ми здійснюємо ОПЕРАЦІЇ ПО РАХУНКУ. І на рахунок електронних гаманців - як робиться обмін гривні на доллар в тому ж WebMoney? Проста операція купівлі валюти по їхньому курсу і, на мою думку (хочте закопайте мене якщо неправий)це ВАЛЮТНА ОПЕРАЦІЯ, яка має чітко регламентуватися і регулюватися відповідними органами і законодавчими актами. Це окрема каста електронні гроші, які просто пруть вперед у розвитку шаленими темпами (той же Bitcoin) і цей розвиток потрібно контролювати інакше буде балаган.
sasha_army написав:Картка без рахунку існувати не може!!!
Тут я згоден.
Так, можливо певний бардак з котловама рахунками у Приватбанку, але щоб таке допускали у оффшорі. Навряд чи.
Так це навіть в теорії неможливо. Як вести синтетичний чи аналітичний облік коштів без рахунку???? Так само і електронні гаманці: рахунки відкриваються 100% як не крути бо ці гроші треба обліковувати десь і перекази робити якось. Це те саме що вдома сісти і з двох гаманців гроші перекладати. Ми ж скажемо "кладу 100грн в чорний гаманець", а потім "з чорного перекладу в коричневий", так от в побутовому випадку слова "чорний" і "коричневи" - це рахунки, а руки, які перекладають гроші - це інструмент, яким це робиться, а в фінансових випадках - це ті ж банківські картки, за допомогою яких ми здійснюємо ОПЕРАЦІЇ ПО РАХУНКУ. І на рахунок електронних гаманців - як робиться обмін гривні на доллар в тому ж WebMoney? Проста операція купівлі валюти по їхньому курсу і, на мою думку (хочте закопайте мене якщо неправий)це ВАЛЮТНА ОПЕРАЦІЯ, яка має чітко регламентуватися і регулюватися відповідними органами і законодавчими актами. Це окрема каста електронні гроші, які просто пруть вперед у розвитку шаленими темпами (той же Bitcoin) і цей розвиток потрібно контролювати інакше буде балаган.
Тобто у Вебмані по Вашому, також потрібно мзду Кроля 2% у ПФ платити? І не потрібно тут плутати Вебмані, як платіжну систему, і біткоін- криптовалюту ... Перші просто шпекулянти, а інші вже мммщики
29 января 2016 Правительство осуществило докапитализацию Укрэксимбанка
Уставной капитал государственного финучреждения увеличен на 9,3 млрд гривен
Правительство Украины приняло постановление об увеличении уставного капитала публичного акционерного общества «Государственный экспортно-импортный банк Украины». Укрэксимбанк капитализирован на 9,3 млрд гривен до 31 млрд гривен, что обеспечило ему второе место по уровню уставного капитала в банковской системе Украины.
Увеличение капитала Укрэксимбанка позволит усилить его финансовую устойчивость и стабильность, а также будет способствовать развитию украинского экспорта, модернизации производства, оживлению внешнеэкономической деятельности, а также дальнейшему привлечению финансового ресурса для развития экономики Украины. http://www.eximb.com/rus/about/press/news/2016/01/29/1048/
Тепер ясно, чому вони такі скупі на відсотки і звисока дивляться на клієнтів - Сєня підкине грошей з наших кишень і навіть нашою думкою не поцікавиться. Коли вже Уряд спроможеться оцінити ефективність діяльності керівництва банку?
Тобто у Вебмані по Вашому, також потрібно мзду Кроля 2% у ПФ платити? І не потрібно тут плутати Вебмані, як платіжну систему, і біткоін- криптовалюту ... Перші просто шпекулянти, а інші вже мммщики
Я про загальностратегічну думку: все якось має регулюватись, а деталі це вже інше....
justit написав:Мусите нотатки з приподу неефективності у листі викласти, та надіслати до Уряду. Не мовчіть! Бо інакще нічого не зміниться.
Тобто, необхідність виділення 9,3 ярда не примусила Уряд замислитись, а мій лист примусить? Я може і наївний, але ж не божевільний...
якщо співставити програму розвитку банківської системи до 2020 року та дане "вливання" капіталу, то пояснень два: продати чим дорожче в найближчій перспективі і друге - відмити гроші...ІМХО