Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
В любом банке можно открыть счет, получить реквизиты счета и затем уже сделать б/н перевод средств на свой счет, с которого затем разместить депозит. Эксим не исключение
Спасибо за ответ. Это понятно. Интересует конкретно по этому банку. Стоимость открытия счета, потом возможно и обслуживание, и, конечно, возможность бесплатного входа денег по безналу.
malser написав:возможность бесплатного входа денег по безналу
Ссылку на тарифы Вам уже скинули. Насчет бесплатного входа - Вы банк выбираете или же "бесплатный вход"? Если сумма большая то думаю риски потерять ее по дороге Вам не нужны, верно? Комиссия в данном случае это плата за Ваше спокойствие
Судячи по сайту, найближче до мене відділення працює до 19:00. Сьогодні намагався потрапити туди о ~ 17:00 і поцілував зачинені двері. Охоронець зсередини сказав, щоб приходив завтра. Біля дверей вісить аркуш паперу, де написано, що згідно постанови 540 їм після 5-ї вечора працювати категорично заборонено, що вони сумлінно і виконують починаючи з 2-го вересня. Крізь вікно видно, що клерки на місцях і наполегливо розкладаються пасьянси. Це лише у нас такий цирк, чи в інших містах теж? P.S. мені взагалі ні до кого не треба було, але єдиний cash-in термінал у цьому злощасному відділені.