ФінТех, Міжнародні платіжні системи, Пластикові картки Visa, MasterCard, American Express, обмін та переказ грошей, еквайрінг та прийом платежів. Електронні грошові системи PayPal, WebMoney, Яндекс-Деньги, РБК-money питання придбання тощо.
Козак-характерник написав:Мутно написано.... я зрозумів, що за реєстрацію кожної картки там ОДНОРАЗОВО дають 10 балів.Там ще наступна колоночка " Макс. за месяц" і поруч рисочка "-", тобто без обмежень. Логічно її тоді прибрати звідти. І окремою строкою одноразові нарахування балів прописати.
П.С. Мені 30 балів до 300 не вистачає. Може Ізя подарує козаку?
5баллов за 1000грн платежей 9б - за три коммуналки 4б - за мабилы и инет ну и с гаманцями еще мона пошаманить на 12б
Козак-характерник написав:Мутно написано.... я зрозумів, що за реєстрацію кожної картки там ОДНОРАЗОВО дають 10 балів.Там ще наступна колоночка " Макс. за месяц" і поруч рисочка "-", тобто без обмежень. Логічно її тоді прибрати звідти. І окремою строкою одноразові нарахування балів прописати.
П.С. Мені 30 балів до 300 не вистачає. Може Ізя подарує козаку?
5баллов за 1000грн платежей 9б - за три коммуналки 4б - за мабилы и инет ну и с гаманцями еще мона пошаманить на 12б
Козак-характерник Доброго дня! Згідно умов використання рейтингу Вам було нараховано 10 балів за реєстрацію карти, період нарахування балів - разово, тобто один раз Ви маєте можливість отримати 10 балів за реєстрацію карти ( http://joxi.ru/52aR8aKsGnZloA )
EasyPay написав:Козак-характерник Доброго дня! Згідно умов використання рейтингу Вам було нараховано 10 балів за реєстрацію карти, період нарахування балів - разово, тобто один раз Ви маєте можливість отримати 10 балів за реєстрацію карти ( http://joxi.ru/52aR8aKsGnZloA )
З повагою, команда EasyPay !
Ми вже про то погутарили і з'ясували... Але це барижничество! Так що Ізя, ти мій вічний боржник! Де морале, а не де юре... Слабо козаку 30 балів рейтингу домалювати?
vzaiats написав:но вчера списалась комисия за пополнения кошелька - 4% со стороны банка
Ну у банки и спрашивайте... Ага, уже спросили. Там на ветке нет ОфПреда. Советую написать заяву в отделении и в банке Вам укажут на строчку в тарифах по Изе
clientage Банк спросил само собой в первую очередь. Банк долго думал и как я писал в начале и с платежа за интернет - 50 грн 4% комиссию снял. Потом подумал (15 минут на линии висел) и комиссию за оплату интернета отменил. Оставлю эту инфу для тех уто трастовской зарегестрированной картой оплачивает через изипей услуги/комуналка - комисия таки будет но может быть отменена по звонку в колл-центр.
Востаннє редагувалось vzaiats в Вів 05 кві, 2016 12:47, всього редагувалось 1 раз.