Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 11051106110711081109 ... 1543>
Повідомлення Додано: Пон 06 чер, 2011 22:43

budivelnik написав:
  cobalt60 написав:budivelnik
Строитель, ну вы же первый начали!!! Теперь жалуетесь. А еще метите на учителя всея ветки))) Не ваши мысли?: "я им мозги вправлю!!! Рейтинг ветки о-го-го будет!!!"

1 Мої
2 Так вправляю
3 Хамства - менше ,коментів від прищавих студентів - менше.
4 Інформації - більше
Хто від цього виграв ?
Чи не ви ?

в вашем больном воображении..... :D
Енот

Подякував: 4 раз.
Подякували: 16 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 чер, 2011 22:44

Енот написав:
  htz написав:ВИТУС П.С. максимум на 10 просмотре вам наверняка какой нибудь хозяин "зарядит"??? :?: НЕ ХАРАКТЕР ОПРЕДЕЛЯЕТ СИТУАЦИЮ А СИТУАЦИЯ ОПРЕДЕЛЯЕТ ХАРАКТЕР

сложно завернули. Не поймет. Он же риэлтор типа. :D

когда нибудь поймёт :mrgreen:
htz

Повідомлення Додано: Пон 06 чер, 2011 22:46

Енот написав:
  budivelnik написав:
  cobalt60 написав:budivelnik
Строитель, ну вы же первый начали!!! Теперь жалуетесь. А еще метите на учителя всея ветки))) Не ваши мысли?: "я им мозги вправлю!!! Рейтинг ветки о-го-го будет!!!"

1 Мої
2 Так вправляю
3 Хамства - менше ,коментів від прищавих студентів - менше.
4 Інформації - більше
Хто від цього виграв ?
Чи не ви ?

в вашем больном воображении..... :D

Може і ще в 300-500 чоловік які зробили 4200 переглядів гілки Кошторис на хлопський розум.
А те що для Вас емоційні сподівання про обвал приємніші від сухих цифр -так хто Вам лікар ?
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 06 чер, 2011 22:50

htz написав:
  Енот написав:
  htz написав:ВИТУС П.С. максимум на 10 просмотре вам наверняка какой нибудь хозяин "зарядит"??? :?: НЕ ХАРАКТЕР ОПРЕДЕЛЯЕТ СИТУАЦИЮ А СИТУАЦИЯ ОПРЕДЕЛЯЕТ ХАРАКТЕР

когда нибудь поймёт :mrgreen:

когда найдет настоящую работу.
Енот

Подякував: 4 раз.
Подякували: 16 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 чер, 2011 22:51

budivelnik написав:
  htz написав:budivelnik 9-ти этажный блочный дом на 144 квартиры(1-2-3комн.) собирается за 24 дня. Продать его можна за месяц при условии адекватных цен. С дорогой так же- одно дело оплачивать её одному(пускай даже щебень) другое дело разделить на 144 квартиры. Ну и дальше по списку :mrgreen:

1 Це Ви десь чули , чи самі збирали ?
2 Для того щоб щось зібрати , потрібно спочатку зробити з чого це збирати .
3 Так як всюди використовується цемент , то в природних умовах він набирає необхідну міцність коло місяця , якщо використовувати пропарку ( нагадати ціну газу і обєми які потрібні щоб тримати під температурою в 70 градусів квадратний метр бетонної плити вагою в 300 кг , а на 1 м2 житла потрібно від 5 м2 таких плит
4
5
6
7
Коротше я можу довго і нудно по 5 колу описувати те саме і завжди знайдеться молодий та ранній який нічого не вивчив , але про все має власну думку.

Я завжди раджу всім
Спочатку збудуй собачу будку і тільки після цього розмишляй про будівництво сарая.
А починати відразу з Ейфелевої вежі чи розробки мікропроцесорів , після 5-хвилинного пошуку в гуглі - якось не коректно і точно не ефективно.

Об этом то и речь что никто ЗЖБИ ради одного особняка строить не будет. А по поводу гугла то я понял откуда ваш опыт жизненно-строительный берётся :mrgreen:
Востаннє редагувалось htz в Пон 06 чер, 2011 22:52, всього редагувалось 1 раз.
htz

Повідомлення Додано: Пон 06 чер, 2011 22:51

budivelnik написав:Фалкон
Вам самому не смішно .
Бачу що у Вас память вибіркова.
Спочатку 2 місяці тому обговорюєте моє повідомлення приводячи повністю цитату

Сообщение Добавлено: Пн 21 мар, 2011 19:42
  flacon написав:
  budivelnik написав:Бачите там якесь падіння ?

Не я но Вы.

budivelnik написав:1 В будівельників як було 3200 х 4,80 = 15360 грн , так і залишилось 1700 х 8 = 13600 грн ( з поправкою на загальне зменшення доходів )

Вам самому не смешно называть это "ростом з поправкою"?

А зараз у Вас вже амнезія і кавальчик мого повідомлення Ви якось випадково забуваєте привести ?

Непрочитанное сообщение Добавлено: Пн 06 июн, 2011 13:11

1715 писал(а):Напоминаем, 21 марта 2011 заявлено:
forum.finance.ua/topic76205.html?start=6900

Эх... порадовали вы меня, напомнили как строитель меня (математика) обучал математике:

"budivelnik писал(а): 1 В будівельників як було 3200 х 4,80 = 15360 грн , так і залишилось 1700 х 8 = 13600 грн "

Так що хлопчики
Ви навіть не математики , більше скажу , Ви с_цикуни . Боїтеся навіть повідомлення повністю привести .

Будивельник, я Вам уже писАл, но Вы оставили это без внимания, что мы обсуждаем здесь ЦЕНЫ на недвижимость в Киеве, а не её доступность. Вы кричали, что ЦЕНЫ не падают, как было 15 360, так и осталось 13 600. Сколько можно уже выкручиваться? Признайтесь наконец, что Вы были не правы? Это сложно? Лучше изворачиваться дальше?
ЗЫ. Ещё и других с цыклом называет
Востаннє редагувалось Артём123 в Пон 06 чер, 2011 23:00, всього редагувалось 1 раз.
Артём123

Подякував: 2 раз.
Подякували: 30 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 чер, 2011 22:57

Евгений__С написав:пане Будівельник.
Думаю що всі хто читає цю гілку більше місяця розуміють шо ви досить добрий маніпулятор. Ви завжди використовуєте тільки ту інофрмацію яка вам вигідна.
Тому і читати вас потрібно як зацікавлену сторону, яка заради доведення своєї думки може вдатися до будь-яких засобів. відповідно і висновки треба робити
І прошу вас, не пишіть що будівельні компанії платять всі податки по чесному, в таке не повірить жодна людина, що прожила в цій країні хоч пару років

Спочатку приведіть приклади маніпуляцій
Потім проаналізуйте до чого могли привести ці так звані маніпуляції , а вже тільки після цього пробуйте звинувачувати .
А то звинуватити встигли , а в чому звинуватили - не ясно .Як завжди якісь слюняві оповідання про якісь міфічні маніпуляції.
Візьмівть мої цифри , напроти них приведіть свої , потім подискутуємо , а вже потім стане видно Ху із Ху.
А так , тявкнути - тявкнули , емоції виплеснули . а на що ???

Просто для прикладу паралельної гілочки.
Я привів кінцеву цифру в 777 000 за 183 м2
На протязі цього тижня було кілька претензій.
Торі звинувачував/ла що я забагато написав за роботу кранів ( загальний обєм внесений мною в кошторис 17 000 - скільки це забагато я так і не зміг вияснити)
Цетробуд написав дві претензії
а - завищенна вартість на шкукатурку + роботи ( на 5400 грн з 16 000_) + пробував переконати мене що замість мінвати за 600 грн м3 , я повинен використовувати найдешевшу по 225 грн м3 - ще 12 000 грн)
Таким чином , навіть якщо висловленні до мене претензії істині їх сума становить
якась сума від 16 000 ( нехай 6000 ) за крани + 5400 за штукатурку( переросхід робота + матеріали ) + 12 000 грн за мінвату ( внаслідок використання найдешевшої проти чого я проти ) = 23 600
23600/777000=3% від кінцевої суми .

І це Турбіни і а-ля з ним називають маніпуляцією ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 06 чер, 2011 22:59

Енот написав:

само то поняло чудило :?: ты ж типа "вумный" :!: или просто пукнул :?:
ВИТУС

Повідомлення Додано: Пон 06 чер, 2011 22:59

Може і ще в 300-500 чоловік які зробили 4200 переглядів гілки Кошторис на хлопський розум.
А те що для Вас емоційні сподівання про обвал приємніші від сухих цифр -так хто Вам лікар ?[/quote]

Они смотрели с единственной целью-понять незнакомое слово. :mrgreen:
sesk

Повідомлення Додано: Пон 06 чер, 2011 23:08

Артём123
Будивельник, я Вам уже писАл, но Вы оставили это без внимания, что мы обсуждаем здесь ЦЕНЫ на недвижимость в Киеве, а не её доступность. Вы кричали, что ЦЕНЫ не падают, как было 15 360, так и осталось 13 600. Сколько можно уже выкручиваться? Признайтесь наконец, что Вы были не правы? Это сложно? Лучше изворачиваться дальше?

1 Кожен з нас має права на власну інтерпритацію подій
2 Якщо розглядати одну і ту ж подію в вузьких площинах , то й висновки можуть бути різними.
Наприклад
а - ціна в іноземній валюті на українське житло - обвалилась
б - Якщо величина заощаджень на житло в структурі доходів населення зменшилась в 2 -5 разів , а ціна в гривнях на 10% - то доступність житла для населення - погіршилась.
3 Завжди є виключення з правил які тільки підтверджують загальне правило . Тобто навіть якщо у Вас розмір заощаджень на житло збільшився , а у 10 людей - зменшився , то загальна доступність житла - погіршилась .
4 Основна маса тут присутніх постійно розглядає якісь суми в попугаях без привязки цих самих попугаїв до своїх доходів/заощаджень .
Мене як виробника , діяльність якого залежить від кількості цих попугаїв непокоїть ситуація коли загальна доступність житла - зменшується.
Вас - чомусь радує .
З чим це повязано ?
На мою думку тільки з тим що ні на сьогодні , ні в найближчому майбутньому Вам на РН нічого не світить , тому Ви й раді тому , що всім ( доступність погіршилась ) - гірше.
Ви випадково не садист ?
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 11051106110711081109 ... 1543>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти