Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 11991200120112021203 ... 1543>
Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2011 12:38

SeTh
1 Що в 2000 , що в 2010 в фізичних величинах ми виготовили приблизно однакову кількість продукції ( кореляція в межаж 1-3%)
2 При цьому в 2000 ми отримували в 10 ( хтось пише - 7 , мені все одно ) разів менше.

Питання до всіх присутніх
Як зміниться ціна товарів , якщо їх кількість не змінилась , а грошей на їх закупівлю стало в 7-10 разів більше ?

Тепер ясно ?

А як там це все ділилось в межах конкретної людини - все одно . Ми розглядаємо середні цифри і середні цифри говорять про те , що внаслідок того що ми стали більше заробляти - ми все одно не навчились більше виготовляти.
А зїсти більше ніж є фізично - не можливо.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2011 12:54

budivelnik написав:Питання до всіх присутніх
Як зміниться ціна товарів , якщо їх кількість не змінилась , а грошей на їх закупівлю стало в 7-10 разів більше ?

За 10 лет "товара" стало немного больше, а покупателей (населения) меньше на 3%.
Если денег сейчас больше в 10 раз, то почему покупают так слабо? Да и цена пока в 6-7 раз выше.
mortimer

Подякував: 2441 раз.
Подякували: 2808 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2011 12:57

budivelnik написав:SeTh
1 Що в 2000 , що в 2010 в фізичних величинах ми виготовили приблизно однакову кількість продукції ( кореляція в межаж 1-3%)
2 При цьому в 2000 ми отримували в 10 ( хтось пише - 7 , мені все одно ) разів менше.

Тепер ясно ?

А як там це все ділилось в межах конкретної людини - все одно . Ми розглядаємо середні цифри і середні цифри говорять про те , що внаслідок того що ми стали більше заробляти - ми все одно не навчились більше виготовляти.

Научились больше влазить в долги, а не зарабатывать. Не надо здесь дурныка включать.
turbina

Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2011 13:27

mortimer написав:
  budivelnik написав:Питання до всіх присутніх

За 10 лет "товара" стало немного больше, а покупателей (населения) меньше на 3%.
Если денег сейчас больше в 10 раз, то почему покупают так слабо? Да и цена пока в 6-7 раз выше.

Ви уточніть
Що слабо купують ?
Житло - так його обєм в загальному обємі становив 6% в 2008 , на сьогодні 4% ,
в той час коли продукти харчування становили приблизно 18-22% ( сьогодні 25%)
Так що як купували - так і купують , а те що купують дорожче - так і грошей ( в абсолютному виразі ) в людей більше .Змінились тільки пропорції розподілу цих грошових ресурсів . Величини купівлі товарів тривалого споживання - зменшились , повсякденного споживання - збільшились .
Ринок.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2011 13:30

turbina написав:

Тепер ясно ?

Научились больше влазить в долги, а не зарабатывать. Не надо здесь дурныка включать.

Турбіна
При чому тут борги до ВВП ?
Я згоден - не можна спожити більше ніж виготовленно .
Я - виготовляю . Ви пробуєте мені розповісти що я продаю задорого .
Висновок
Я працюю - Ви розповідаєте , хто приносить більше користі пересічному мешканцю України.
Що для нього краще ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2011 13:37

budivelnik написав:
  turbina написав:

Тепер ясно ?

Турбіна
При чому тут борги до ВВП ?
Я згоден - не можна спожити більше ніж виготовленно .
Я - виготовляю . Ви пробуєте мені розповісти що я продаю задорого .
Висновок
Я працюю - Ви розповідаєте , хто приносить більше користі пересічному мешканцю України.
Що для нього краще ?

Ты працюеш, я розповидаю.
В результате рынок не работает.
От твоей праци толку никакого в результате.

"При чому тут борги до ВВП ?"
Вообще соображаешь о чем пишешь??? Это второй курс студентов. :mrgreen:

Если не сможешь понять разницу, то скажешь и я тебе объясню лично, чтоб не потулся в элементарных азах экономики.
Востаннє редагувалось turbina в П'ят 24 чер, 2011 13:49, всього редагувалось 3 разів.
turbina

Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2011 13:39

budivelnik написав:Ви уточніть
Що слабо купують ?
Житло - так його обєм в загальному обємі становив 6% в 2008 , на сьогодні 4%

Вот и я говорю, что покупают меньше, несмотря на снижение цен.
А сколько было в 2007-м?
  budivelnik написав:Величини купівлі товарів тривалого споживання - зменшились , повсякденного споживання - збільшились .
Ринок.

Это не рынок, а кризис. 8)
mortimer

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2011 13:55

mortimer написав:
  budivelnik написав:Ви уточніть
Що слабо купують ?
Житло - так його обєм в загальному обємі становив 6% в 2008 , на сьогодні 4%

Вот и я говорю, что покупают меньше, несмотря на снижение цен.
А сколько было в 2007-м?
  budivelnik написав:Величини купівлі товарів тривалого споживання - зменшились , повсякденного споживання - збільшились .
Ринок.

Это не рынок, а кризис. 8)

1 Ринок/криза/.опа - яка різниця яким словом охарактеризувати подію ?
2 В 2007 - на нерухомість було витрачено навіть менше ніж в 2008 , не зважаючи на більшу кількість угод , а все тому що гроші витрачаються виключно на новозбудоване , операції на вторинному ринку - це бартер який не потребує додаткових вливань , тобто кількість отриманих грошей від продажу вторинки = кількості заплачених грошей на купівлю вторинки.
3 Житло - завжди відносилось до капіталовкладень . Якщо капіталів ( заощаджень на поточну діяльність) - не вистарчає , або є переживання по питанню подальшого існування - не дивно що тут і економлять.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2011 14:06

свежие индексы по Авизо

Кому интересно, сервис статистики индекса стоимости жилья в Киеве (добавлены сегодняшние индексы): rema.wbsfb.com
tsnakeman

Подякував: 4 раз.
Подякували: 47 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2011 14:07

budivelnik написав:1 Ринок/криза/.опа - яка різниця яким словом охарактеризувати подію ?

Рынок - это не событие.
  budivelnik написав:3 Житло - завжди відносилось до капіталовкладень.

А я наивно полагал, что в нём живут. :oops:
mortimer

Профіль

#<1 ... 11991200120112021203 ... 1543>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей