Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 12661267126812691270 ... 1543>
Повідомлення Додано: Чет 07 лип, 2011 11:03

Tyler
Шановний
Було просте запитання в надії отримати просту відповідь.
Рефінансування і так далі - це інструменти
Мене не цікавлять інструменти
Мене цікавлять
Чиї гроші пішли на дотації будівельникам і чиї на повернення вкладів збанкрутувавших банків.
Для мене поняття державні гроші - це міф , який дорівнює приніс бузько .
Тому будьте чесними перед самими собою .
Як на підтримку банківської системи , так і на підтримку пішли гроші з одного джерела , а саме з Ваших( наших ) кишень .
Який інструмент висмоктування грошей з Ваших кишень при цьому використовувався ( друкування зайвих , позичання за кордоном , маніпуляції з офшором )- не важливо .
Важливо хто і скільки отримав і що за це видав.
Будівельники отримали - 120 млн , заплатили податків 20 млрд
Банкіри отримали - 10 млрд , заплатили податків ??? ( ці платять найменше в їх операціях навіть такого поняття як ПДВ не має , + з деподоходів пенсійний ніхто не платить )

А тепер Ви на фінансовому форумі далі починайте шукати причини негараздів
Адже як може бути , що виробник матеріальних цінностей податки платить , дотацій не отримує , а виробник віртуальних цінностей - податки не платить , дотацій отримує в разів 100 більше від будівельників .
Тоді в цьому варіанті хто причина негарвздів ?
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 07 лип, 2011 11:08

budivelnik написав:На мою думку їх взяли з кишень громадян України , а який при цьому використовувася механізм ( з фонду гарантування чи з друкування інфляційних )мене якось мало цікавить ,

Добре, тоді я скажу, що budivelnik будує своє дома з кізяків, а коли він почне висловлювати незадоволення моєю брехнею, я теж вийду "весь у білому" та зневажливо кину у нього фразою "мене якось мало цікавить, який там використовувався матеріал - кізяки чи залізобетон" .....

Хоча ні, продовжуйте далі у тому ж стилі, демонструйте свою ПОВНУ необізнаність у темі, незнання чим відрізняється ФГВ від НБУ та видавайте інші перли ...
bolex

Подякував: 1902 раз.
Подякували: 1509 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 лип, 2011 11:12

budivelnik
Как по мне, вполне очевидны признаки распила в обоих случаях. И если вы попробуете реже использовать метафоры вроде "бузько", то понять ваши мысли будет проще.

И еще -конечно, гос.статистика -это лучше, чем ничего, но те, кто по роду деятельности сталкивался со статистикой, знают, как легко можно перекручивать разные показатели в угоду заказчику )

Хотя мне лично было любопытно увидеть соотношение введенных одноквартирных и многоквартирных домов, спасибо.
Tyler

Подякував: 54 раз.
Подякували: 207 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 лип, 2011 11:26

bolex написав:
  budivelnik написав:На мою думку їх взяли з кишень громадян України , а який при цьому використовувася механізм ( з фонду гарантування чи з друкування інфляційних )мене якось мало цікавить ,

Добре, тоді я скажу, що budivelnik будує своє дома з кізяків, а коли він почне висловлювати незадоволення моєю брехнею, я теж вийду "весь у білому" та зневажливо кину у нього фразою "мене якось мало цікавить, який там використовувався матеріал - кізяки чи залізобетон" .....

Хоча ні, продовжуйте далі у тому ж стилі, демонструйте свою ПОВНУ необізнаність у темі, незнання чим відрізняється ФГВ від НБУ та видавайте інші перли ...

Скажу Вам страшну річ до якої Ви самі ніколи не дійдете
1 З кізяків -не з кізяків , а з глини і піску під Вашими ногами .
Цегла-цемент - це глина + робота + енергоносії
2 Зверніть увагу , я не піднімав тему бюджетної допомого будівельній галузі, її підняли Ви , почитайте самі своє повідомленні десь з 10 повідомлень назад
3 Мене звичайно обурило , що при 120 млн грн державного фінансування в будівництві , не звертається уваги на десятки мільрдів банкам потенційним банкрутам
4 Так само , в державі в якої не вистарчає коштів , пріорітет повинен надаватись виробникам які створюють матеріальний продукт і сплачують при цьому податки .
Банкіри самі по собі нічого не створюють і при цьому мають дикі пільги при сплаті податків .

То що Ви хочете ?
Самі почали , самі розхльобуйтесь

Але при цьому не забудьте самі собі пояснити
Чому банки з прибутку не платять ПДВ ( всі субєкти які мають оборот більше 300 000 грн в рік платять )
Чому прибуток з депооперацій ( а дя банкірів це 80% віз всього прибутку ) не обкладається пенсійними внесками
Чому податки в банках в порівнянні з сумами коштів які через них проходять - мізерні в порівнянні з матеріальним виробництвом
Чому помилки банківських працівників які призвели до мілліардних втрат повинен компенсувати НБУ ( до речі фінансові працівники найвище оплачуванні в державі , значить повинні бути найкваліфікованішими - а ми бачимо десятки мільярдів мінус)
І ще з десяток, другий чому.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 07 лип, 2011 11:32

Tyler написав:budivelnik
Как по мне, вполне очевидны признаки распила в обоих случаях. И если вы попробуете реже использовать метафоры вроде "бузько", то понять ваши мысли будет проще.

Бузько=Лелека=Журавль :D

И еще -конечно, гос.статистика -это лучше, чем ничего, но те, кто по роду деятельности сталкивался со статистикой, знают, как легко можно перекручивать разные показатели в угоду заказчику )

Хотя мне лично было любопытно увидеть соотношение введенных одноквартирных и многоквартирных домов, спасибо.

А тут якраз нічого дивного , якщо розглядати по штукам .
Багатоповерховий - мінімім 5 поверхівх 2 підїзди х 4 квартири на поверсі = 40 квартир
З іншого боку , маніпуляція почалась в тому що розбито на 1 квартирні і 2 і більше.
Набагато правильніше було б
1 квартирні
2-4 квартирні ( сюди б ввійшли всі спарені котеджі з поверховістю до 2 поверхів)
і 5 і більше квартирні.
Ну і по спрощенному варіанту здавали в експлуатацію як правило приватні будинки ( тобто 1-4 квартирні ) , а так як їх було 4,2 млн кв м , от вийшло таке собі своєрідне викривлення.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 07 лип, 2011 12:00

RON написав:budivelnik
Любі цифри від держкомстату - гімно. Доведено ЗаНусі :mrgreen: Перестаньте їх цитувати, туточка валом свідомого народу... Залиште їх алєням :mrgreen:
Про ненку яка не розкидується грошима - це жєсть. Шо Ви там курите? :mrgreen:

підтримую

сучасній державі вірити - вмерти швидко

а Будівельник, на мою думку, брехун. найстрашніше, що навчився самому собі брехати

Будівельник на цьому форумі потрібний, щоб відчувати позицію держави і будівельників-маніпуляторів
Christian

Подякував: 26 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 лип, 2011 12:10

Christian написав:
  RON написав:budivelnik
Любі цифри від держкомстату - гімно. Доведено ЗаНусі :mrgreen: Перестаньте їх цитувати, туточка валом свідомого народу... Залиште їх алєням :mrgreen:
Про ненку яка не розкидується грошима - це жєсть. Шо Ви там курите? :mrgreen:

підтримую

сучасній державі вірити - вмерти швидко

а Будівельник, на мою думку, брехун. найстрашніше, що навчився самому собі брехати

Будівельник на цьому форумі потрібний, щоб відчувати позицію держави і будівельників-маніпуляторів

Зверніть увагу
Кожен в кого 1-20 повідомлень , починає своє існування на цих сторінках з спроби приниження або мене особисто , або моїх колег .

Доброго дня і Вам шановний слюняво/прищавий студент трійочник ( не можу по іншому до Вас звернутись після того як Ви бездоказово обізвали мене брехуном ). Маю надію , що після сотні-другої повідомлень , Ви навчитесь себе коректно вести по відношенню до людей які мають іншу від Вашої думку чи позицію
+
Маю надію , що навчитесь відрізняти нікому не потрібні приємні викрики про обвал які так гріють душу , від фахових пояснень , які чітко вказують недолугість подібних викриків.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 07 лип, 2011 12:10

[quote="992975:budivelnik]
Банкіри самі по собі нічого не створюють і при цьому мають дикі пільги при сплаті податків .

Але при цьому не забудьте самі собі пояснити
Чому банки з прибутку не платять ПДВ ( всі субєкти які мають оборот більше 300 000 грн в рік платять )
Чому прибуток з депооперацій ( а дя банкірів це 80% віз всього прибутку ) не обкладається пенсійними внесками
Чому податки в банках в порівнянні з сумами коштів які через них проходять - мізерні в порівнянні з матеріальним виробництвом
Чому помилки банківських працівників які призвели до мілліардних втрат повинен компенсувати НБУ ( до речі фінансові працівники найвище оплачуванні в державі , значить повинні бути найкваліфікованішими - а ми бачимо десятки мільярдів мінус)
І ще з десяток, другий чому.[/
quote]

Разрешите я поясню.
С тем, что банкиры ничего не создают-я согласен. Они лишь делают услугу, за которую заёмщик должен поделиться заработанным, в виде процентов.
1. НДС платится не с прибыли, а с добавленной стоимости, в которую много чего входит, в частности зарплата , начисления на зарплату налог на землю (он же учитывается в себестоимости) и т.д. Не платят потому, что так Закон был пропиман, а теперь-налоговый кодекс. Не только банкиры не платят, посмотрите, там есть масса операций, которые освобождены от обложения или не являются объектом обложения. НДС-налог, который сдерживает развитие, создание прибавочной стоимости. В мире. А в Украине-это метод гарантированного изъятия денег из предприятий. Потому что он начисляется не на добавленную стоимость (как до середины 1997 года), а на оборот по продаже и массу операций, не связанных с продажей.Сдерживание развития нам ни к чему, но налог не отменяют. Если начислять НДС на услуги банка, (а не на прибыль банка), то это повысит стоимость услуг банка-проценты по кредитам. Кому это надо? Да и проценты за кредит-это не добавленная стоимость, как я уже сказал, а сумма, которой заёмщик должен поделиться с банком
2. Кто больше работает, у того больше зарплата (в идеале :) ). Потому у него должна быть пенсия больше. Исходя из этого в пенсионный фонд начисляются средства исходя из оплаты труда. А если Вы заработанные деньги понесли в банк под процент, получите там % по депо и Вас заставят заплатить еще раз в ПФ-Вам это понравится? Вы (или работодатель) уже раз заплатили в ПФ, когда получили зарплату. Теперь снова, после размещения зарплаты в депо, платить в ПФ? С таким подходом в Украине уже платится в ПФ с мобильной связи, с покупки авто, продажи золота, алкоголя, табака. Мало?
3. Банк взял деньги у Вас под 15%, выдал под 18%. На 3 процента живет.. Если эти 3%-сотни миллионов, миллиарды, -есть варианты купить "что-то очень нужное" в оффшоре, фирме- однодневке и получить убыток. Реалии отечественного бизнеса. Сами, небось, тоже пользуетесь услугами фирм-обнальщиков :lol:
4 До миллиардных убытков доводят многоие причины, в том числе недобросовестные строители, Парцхаладзе, например, которые берут в долг, а потом не могут отдать. Вот банк -кредитор и требует вливаний, ибо строитель уже не способен что-то вернуть. Это крупный. А мелкий строитель на аванс покупает джип, строит себе виллу за городом и ждёт второй аванс, на который авось достроит.
В НБУ сидят не самые квалифицироанные, а те,кто сидят...Можно такие же претензии предъявить к составу Верховной Рады, Яныку и бАзарову-они самые квалифицированные?
Serg-ik
1

Подякував: 241 раз.
Подякували: 1574 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 07 лип, 2011 12:21

Serg-ik
1 Я прекрасно розумію все що Ви описали .
2 При цьому не закликаю всіх до хрестового походу проти банків
3 При цьому пропоную тут присутнім не звалювати в одну купу все підряд і хоч трохи розрізняти як суми ( 0,12 млрд грн вливання в будівництво - і 8 млрд грн - вливання в Надра+Родовід , а скільки ще таких подібних ?)

А те що проблем море в державі Україна - так ми для того й працюємо , щоб їх ставало менше .
Я закликаю всіх працювати так , щоб виконуючи загальноморальні заповіді не вбий/не вкради , робити все щоб в нього і його сімї було краще , після досягненя цього , робити так щоб краще було в найближчому колі і так далі . Прийде час і кола пересічуться/зімкнуться і всім буде добре.
А сидіти роками на форумі і хаяти всіх і вся і дурник може - тільки від цього нічого не зміниться. Ні сама влада . ні відношення влади до людей.
Нагадаю - поважають сильних .Так будьте сильними і не показуйте сльози і розпач всім .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 07 лип, 2011 12:23

budivelnik
я Вас люблю і поважаю
живіть та множтеся на здоров'я

мета цього форума в тому, щоб знайти ІСТИНУ?

ми зібралися, щоб зрозуміти "Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?"

зараз майже всі учасники форума зійшлися на думці, що РН просто зарегульований.
чи то державою, чи то особливостями менталітету, чи то міграцією і т.д.
тобто питання вгорі можна перефразувати "коли ціни на РинкуНерухомості Києва стануть ринковими?"

ми шукаємо ці закономірності, щоб відповісти

і от Ви, Будівельнику, є дуже характерною, харизматичною особистістю
бо дозволяєте собі маніпулювати(брехати)...

Вас інколи намагалися забанити, але я проти, бо Ви, як талісман, представляєте дуже потужний прошарок учасників РН.
Ваша думка відображає подібні думки багатьох інших людей (на жаль, часто нечесних)
Christian

Подякував: 26 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

#<1 ... 12661267126812691270 ... 1543>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор